Selamm,
Olmayacağını bile bile son sevgi kırıntısına kadar ileri gittiniz mi?

Selamm,
Olmayacağını bile bile son sevgi kırıntısına kadar ileri gittiniz mi?

1 kere oldu gerçekten çok çabaladım ama olmuyorsa çokta zorlamamak gerektiğini düşünüyorum. Bazen ilişkilerde her şeyi denemek yetmiyor gerçekten bazen çok çabalıyoruz ama karşı taraf aynı şekilde çaba göstermiyorsa bu durum zorlayıcı hale geliyor işte o zaman vazgeçmek gerekiyor çünkü sağlıklı bir ilişki karşılıklı destek ve anlayışla yürür her iki taraf da emek vermeli yoksa bir noktada tıkanıyor ve bu da insanı yıpratıyor bu yüzden eğer hissettiysen ki artık bu ilişki seni mutlu etmiyor ve sadece bir taraf çaba gösteriyorsa belki de ayrılmak en iyisi zaten aynı sorunlar tekrar ediyorsa bu sana daha fazla zarar verir. Kendine değer vermek her zaman önemli.🙏🏻
Evet... hatta geçenlerde bana WhatsApp'tan mesaj attı helallik almaya geldim dedi.. haklarımızı helal ettik o şekilde daha düzgün ayrıldık. Çünkü "seni üzmek istemiyorum daha iyisine layıksın" demeden önce bir kere ayrılığın çemberinden geçmiştik. Ona şans vermiştim. Sonra seni üzmek istemiyorum diyince ben çok kötü şeyler söyleyip hakkımı helal etmeden engellemiştim. Yaklaşık 1 sene sonra ikimizin de içinde kalan şeyleri ortaya döküp olmayacak bir ilişkiye Amin dediğimizi fark etmek ve hak helal ederek yollarımızı ayırmak daha iyi hissettirdi.
Evet.. Narsist bir insanla baş etmeye çalışmıştım bir süre. Kazanacağımı düşünmüştüm sanırım. Neyse ki Allah kurtardı.
Öyle bir mecbur bırakıldım ki vazgecmeye , çekip gitmeye. Verdiğim tüm emekler çöp oldu. Yazık oldu.
Ahh o son sevgi kırıntısına tutunma hissi yok mu? Öyle iç acıtan bir durum ki… Ama bazen gerçekten çaba biter, tükenirsin, ilişki de bunu hisseder. Ben de böyle bir anın tam ortasında kaldım zamanında. Bütün gücünü harcayıp yine olmuyorsa, bırakmak en güzeli. Kendine de ona da haksızlık etmemek lazım. Peki ya sen? O son noktaya geldin mi? 🫶
Cevap
11Cevap
Olmayacağını bile bile uğraşmak en büyük aptallıkmış.. farkettiği an insanın bırakması gerek.. fark edildi..
👍🏻
Şuana kadar hiç öyle bir şey olmadı ama olsaydı da eğer vaz geçmemi gerektirecek bir durum varsa sonuna kadar vaz geçerdim. çünkü aşk yoksa sevgi saygı kalmadıysa benim için hiç bir şeyin önemi kalmamıştır.
Hayır başıma gelmedi gelsin de istemem gadası
İnşallah
Çok çabalarım vazgeçmemek için.
çünkü gerçekten öyle kolay sevmem.
elimden geleni yaparım toparlamak için.
ama bir eşiğim var, o aşıldığı an var ya..
hayatımda hiç olmamışcasına silerim.
benim ilişkilerimde vazgeçmeye giden uzun bir yol vardır, ama sonuna geldiysek dönüşü yoktur. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yoktur.
Böyle bir durum yaşamadım Çünkü ben hiçbir zaman duygularımı değil mantığımı kullanmayı tercih ettim. Mantığını kullanan bir insan ve olmayacak bir şey için uğraşan bir insan olmadım
Bazen vazgeçmek lazım, kendi değerini bilmek önemli. Herkesin değerini bilip ona göre hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Karşı tarafta ki insandan hoşlandıgını smyledigin halde tepki göstermiyorsa , sana ilgi duymuyorsa bırak gitsin, umursama sevgi karşılıklı oldugu zaman güzeldir. Tek taraflı olunca kalbin kırılır üzülürsğn kahrolursun bırak gitsin
Vazgeçmem gereken her şeyden vazgeçiyorum körü körüne gitmek bana göre değil Mantık hep online bende.
Gittim. Hep düzeyli oldu tabi. Sonradan hiç olmaması gerektiği için çektim kendimi.
İlişki durumu karışıktı ama vazgeçtim yoruldum artık
Hiç ilişkim olmadı sevilmedim çabalamak boşuna sevmeyen birisi için
Olmayacağını anladığım bir ilişki için çaba göstermem
Sonuna kadar gittm ama olmaynca olmuyor zorlamamak gerek
Evet. Verdiğim değerin karsiligini alamadığım için vazgectim
Onu bunu boşverin de çabaladıktan sonra her şey olumlu olduğunda daha sonra o şüphe insanın içini kemirmez mi?
Şu an bir tanesi için çabalıyorum ve sonuna kadar beraber yaşlanana kadar gitmesini istiyorum.
Okadar ugrastım didindim vazgeçtim sonra nemi oldu yer değiştik 🤣🤣
Evet tek tarafın çaba hiçbir zaman yetmez o ilişkide mutlu olunmaz ilişki karşılıklı ilgi ve çabayla olur. Alma verme dengesini kuramayanın hayatımda yeri yok.
Olmayacak duaya amin denmez. 😎😎
Ben hep doğru derim 👍
Bak şimdi yemek duası yaptırayım sende amin de dua aşağıda
Allahımıza hamd olsun
Milletimiz var olsun
Ezan okununca afiyet olsun.
😅😂🤣🤣
Hiç ilişkim olmadığı için no 🤣
Prenses kendisini kaleye kapatmış 😂
Prensesse laik olan bir prens adayı çıkmadı hiç 🤣
Tüh 😂
Ne tükürüyorsun be kama gibi 🤣
Lama* 🦙
Hawk tuah 🤣
Ayıp be böyle mi olduk sonunda ha 🥺
Tükürdüğümü söyleyen sensin. Bende sana uydum 🥹
Tüh tükürme şeysi zaten 🥺
Vah derim bir daha ki sefere 🥹
Bir kere tükürdün bana aramızda ki her şey bitti 🥹💔😪
Lamayım ben tükürürüm
🥺💔😒
Prensesler yoktan yere sorun çıkartıyor muydu ya 🥹😂
Prensesse tükürdün 🤬 Geberttirmediğine dua et
Kılıçtan geçirin beni sjsns
Geçircem seni merak etme 😏
Ayıplı şeyler söyleme
Suyun ısındı senin bak iyice 😒
Ayıp etmiyor musun bak bakalım dediklerine 🙄
Ayıbı nerde etmişim acaba aaaa
Ayıbına güldüm diye suçlu ben oldum 🙄
Lama dedim diye ayıp etmiş oldum 😒 tükürdün sende direkt bana ona ne demeliyim bende espirili bir şekilde karşılamaya çalıştım diye mi suçlu oldum 😱
Ben tükürmedim tüh diyerek ama sen bana lama dedin. Tükürüyon dedin. Bende esprili yaklaştım 🙄
Şaka yapıyorum seninle cidden ciddiye alıp konu nerelere kadar geldi. Alındıysan eğer kusura bakma olur mu?
Yok ben alınmadım da biraz gerildim. Sevmiyorum negatifliği 😄
Negatif olma gibi gayem yoktu be negatiflikten de nefret ederim. Şakalaşıyordum sadece seninle gerdiysem kusura bakma
Önemli değil:)
Af edildik mi 😕
Af kelimesini sevmiyorum:) sorun yok diyelim
🌸☺️
Vazgeçtim sözde (ayrılalı 3 sene olucak nerdeyse)
Evet bazen de vazgeçmeyi bilmek gerekir, tek taraflı bir yere kadar
Evet, sonuna kadar cabalamak denince bn akla gelirim
Gerekti bıraktım bende
Evet.
Soruya evet, detaya hayır diyorum 😅
Hayır benlik bişey değil
Evet 18 yaşlarımda vazgeçtiğim oldu
Evet.
Bi ilişki için çabalamam uğraşamam
Evet olmayacağını bile bile ateşe yürüdüm hep
Artık eskisi kadar da değil
Evet vazgeçtim.