Belirsiz bir ilişki içinde olanlar kurtulmaya çalıştınız mı?

Ne olduğumuz belli değil sevgili gibiyiz de değil gibiyiz de birgün iyi isek ikinci gün konuşmuyoruz saçma sapan haller ve bana göre değil çünkü daha önce 4 yıllik ilişkim oldu ve hergunu özeldi benim için. Bitmesi gerekti bitti. Ama 1 yıldır içinde olduğum ilişki canımı sıkmaya başladı. Ya onunla devam ya da onsuz yola devam etmek istiyorum. Konuşmaya calisinca hiç olmuyor , hattımı değiştirdim numaramı buldu arkadaşlarımı rahatsız etmeye başladı. Ama ciddi bir iliski adamı da değil belli yani. Şimdi bende diyorum ki ararsa acmayim , mesaj atarsa cevap vermeyeyim. Öylece bitsin gitsin. Hayır bende kendimi bı yere kadar tutabiliyorum üzücü olan bu. Hayır gidecekse gitsin kalicaksa da adam akıllı kalsın hayatımda. Ama konuşarak da bir çözüme varamiyoruz. Kafa ütülemek de istemiyorum onun da kendince problemleri var. Aile iş maddi sıkıntılar falan o yüzden kafasını da ben şişirmek istemiyorum o yüzden sessiz sedasız geri çekilmek istiyorum. Tamam diyorum sorunları var yanında olmaya çalışıyorum ama bende insanım benimde ilgiye iki üç güzel sohbete ihtiyacım oluyor. Var ile yok arasında biri. Bitmesi gereken bir ilişki ama biz can çekişini izliyoruz hayır kendini biraz değiştirse bana karşı belki olabiliriz ama o hödük olmaya çok meraklı olarak ilerliyor. Siz olsanız ne yapardınız kafa mı utulersiniz yoksa sessizce geri mi çekilirsiniz?
Belirsiz bir ilişki içinde olanlar kurtulmaya çalıştınız mı?