Kız arkadaşım 1 yıl Budapeşte'de okuyup döndü. Kimseyi tanımadığı için çok zorlandı. Okuldan bir çocukla tanışmış, kafa dengi biriymiş ve beraber vakit geçirmişler. "Aramızda asla duygusal bişey yoktu, sadece fiziksel bir çekim oldu. Ama asla ileri gitmedik, ben seni çok seviyorum ve bunu sana söylemeden devam edemezdim" dedi. Şaşırdım ama empati yapıp anlamaya çalıştım. Onu çok seviyorum ve ayrılmayı asla istemiyorum. Arkadaşlarıma anlatamadım. Sizce de olması gereken bu şekilde yaklaşmak değil mi? Lütfen yargılamadan fikir verebilecek olanlar yazsın?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
hocam şimdi dürüst olayım kız seni aldatmış. Bir kadın olarak ben bunu böyle tanımladım. Ancak aldattığını söylemesi ve bunun için pişmanlık duyması iyi bir şey. Yaşadığın olay eminim ki senin için üzücü olmuştur buradan kendimi senin yerine koyamam ancak naçizane tavsiyem sen aynısını yapsaydın o ne tepki verirdi bunu düşünmen. O da senin kadar olaya olgun yaklaşabilir miydi... bilemiyorum gerçekten zor bir durum ama şunu söyleyeyim onunla beraber olduğun sürece sürekli bir şeylerden şüphe edeceksin. Bence ayrılmasanda tavrını net koy bir daha böyle bir şeyin yaşanması durumunda ayrılacağını belirt
Teşekkür ederim yorumun için. Anlıyorum seni ve hak da veriyorum. Fakat dediğim gibi, birincisi çok seviyorum. İkincisi de dürüstlüğünden ve şeffaflığından yana hiçbir zaman en ufak bir şüphe olmadı, zaten bunu da ispatlamış oldu bir kez daha. Söylemese ruhum duymazdı. Konu açılınca ayrıntılı konuştuk, o da zaten ne istersen sor kafanda soru işareti kalmasın dedi. Ben ne boyutta şeylerin yaşandığını sordum tabii, o da flört gibi devam ettiğini, okulda ve okul dışında beraber vakit geçirdiklerini söyledi. Cinsellik açısından da ilişkiye girmediklerini, sadece bazı haftasonları onda çocuğun onda kaldığını ve yüzeysel olarak bazı şeyler yaşandığını söyledi.
bunu dile getirmesi, sana her şeyi anlatması gerçekten sana saygı duyduğunun bir göstergesi seviyorum da diyorsun. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki anlattığına göre o da sen de olgun insanlarsınız özellikle senin sakin bir kafayla düşünmen acele anlık öfkeyle hareket etmemen bunun göstergesi. İlişkilerde olabiliyor böyle şeyler sonuçta hata yapmak hepimize özgü. Umarım devam ederseniz mutlu güzel bir birlikteliğin olur gelecek günlerinizde :)
Çok teşekkür ederim anlayışın ve yapıcı yorumun için. Umarım her şey iyi gider bundan sonra da. Bunu konuşabildiğim ilk kişisin karşı cinsten. O yüzden sorup fikrini almak istediğim bir nokta var. Ne kadar olgun olsam da bir erkek olarak kafaya takılan şeyler olabiliyor. Ben sorduğumda kendisine, "detay vermem ona ve aramızdaki arkadaşlığa haksızlık olur. ama şu kadarını söyleyebilirim ki cinsel açıdan gerçekten iyiydi ve aramızda bir uyum vardı. bu kadar söleyebilirim" dedi. Yani belli ki çocuk bu konuda deneyimli ve iyi biriymiş. Sence arada da olsa yaşadıkları anlar aklına gelir mi kız arkadaşımın? Yani çocuk bu konuda iyi olduğu için soruyorum özellikle.
rica ediyorum ne demek. Yapıcı olmaya çalışıyorum ancak sana şunu söyleyeyim "gerçekten iyiydi aramızda bir uyum vardı" demesi hiç iyi olmamış bu da aşırı bir dürüstlük bana kalırsa. Özellikle dediğin gibi erkekler bu konuda çok daha hassas ancak ilişkinizi bilemem tabi benim için tabu olan bir şey sizin için normal bir durum olabilir. Bu arada evet tabiki kız arkadaşının aklına gelecektir buna ne o ne de sen engel olabilirsin ancak şu var ki eğer duygusal bir yakınlaşma olmadıysa kolayca unutulabilecek bir şey
Duygusal bir yakınlaşma olmamış, ondan eminim, defalarca söyledi bunu çünkü. Normalde kendisi bundan bahsetmezdi, ben iki kere üstüne basarak sorunca mecburen kafamda soru işareti kalmaması için söyledi çocuğun iyi olduğunu ve aralarındaki cinsel uyumu. Duygusal bir durum olmaması önemli tabii, ama cinsellik de çok önemli bir konu sonuçta hayatlarımızda. İlla ki arada, bir şeyden etkilendiğine ya da tahrik olduğu anlarda gelir herhalde aklına diye düşünüyorum.
çok afederisin ancak f**k buddy değilseniz normal bir ilişki de kadınlar o kadar cinselliğe önem vermez. Tabi o da vardır ancak verilen değer, karakter bunun çok daha önündedir. Bence bu kadar sorun etme ha diyorsan ki ben bunu aklımdan çıkaramam sürekli beni rahatsız eder, düşündürür o zaman bu ilişki ikiniz içinde bir eziyete dönüşebilir
Yoo asla, bunu sorun edecek biri değilim. Ben sadece merak ettiğim için söyledim. Sonuçta onun bir hayatı ve seçimleri var. Orada böyle bir şey yaşamak istemiş ve yaşamış, hem ona hem de onların orada yaşadıkları özellerine saygı duyuyorum. Eğer onda fiziksel olarak da bir etki bırakmışsa cinsel anlamda bunu hatırlaması gayet normal. Senin de dediğin gibi, hatırlar illa ki ve bu onun içinden gelen bir tercihtir, ne ben ne bir başkası karışamaz.
İskandinavya'nın bağrından mı kopup geldin be reis sksksk bizim klasik neandertal Türk erkeklerine karşın bu medenilik beni dumura uğrattı
Hahaha teşekkür ederim. Benim gibi tipler var ya az da olsa :) Peki şöyle sorayım; aynı durumu sen yaşamış olsaydın, erkek arkadaşına söyler miydin? eğer söylerim diyorsan nasıl bir tepki vermesini isterdin?
şimdi dürüst olayım böyle bir şey olsaydı söyler miydim bilemiyorum suçluluktan kendimi yer bitirirdim onu biliyorum ama. ay valla cesaret edebilir miydim bilmiyorum ki. Ama herhalde dayanamayıp söylerdim ucundan. erkek arkadaşımın tepkisine gelince umursamasa bu durumu üzülürdüm açıkçası biraz kızıp beni kıskanması hoşuma da giderdi
peki kız arkadaşımın yerinde sen olsan, aynen bu şekilde hem empati yapıp, kırmadan, seni üzmeden yaklaşmam hem de içten içe kıskanmam hoşuna gider miydi mesela?
giderdi tabi ki çok düşünceli birisin bunu gerçek anlamda söylüyorum kız arkadaşın çok şanslı
Teşekkür ederim. soruyu sorarken beni anlayacak birinin çıkacağına dair en ufak bir umudum bile yoktu. gerçekten sevindim. bu soruyla ilgili çok önemli bir şey söylemek istiyorum sana, ama buradan yazamam, özelden yazacağım, takibe aldım demin seni.
yazamadım kapalıymış mesaj kutun. sen de beni takibe alırsan yazabilirim mesaj.
aaa ne mutlu bana o zaman
tamamdır