Kız arkadaşım 1 sene Kıbrıs'ta okudu. Kimseyi tanımıyordu ve başta çok zorlandı. Okulda bir çocukla tanışmış, kafa dengi biriymiş ve birlikte vakit geçirmişler. "Aramızda asla duygusal bişey yoktu, sadece fiziksel çekim oldu, yakınlaştık" dedi. "Ama asla ileri gitmedik, cinsel olarak yüzeysel şeyler oldu, ben seni çok seviyorum ve bunu sana söylemeden asla devam edemezdim" dedi. Şaşırdım ama sakin kalmaya çalıştım, onu çok seviyorum ve ayrılmayı hiç istemiyorum. Kimseye bir şey anlatamıyorum. İnsanız hatalarımız olamaz mı? Lütfen yargılamadan fikrinizi söyler misiniz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ayrıl
ama neden ya? :(
Öncelikle hala sevmeniz suç değil. İkinci olarak yüzeysel de olsa cinsellik yaşanmış. Bu durum sizi hiç rahatsız etmiyor mu? (Şahsen başkasının yanağını öpse bile rahatsız olurum.)
seni çok iyi anlıyorum, hak da veriyorum. ama şöyle düşün ve lütfen kendine şunu sor: biriyle fiziksel olarak yaşanan birtakım yüzeysel şeyler mi daha derindir yoksa duygusal anlamda kurduğun bağ ve paylaştığınız onca özel şey mi?
Duygusal bağ elbette daha özel, ama bu aldatmayı haklı çıkarmaz.
tamam sana katılıyorum onda. ama işte içinde duygusallığın olmadığı, duygunun olmadığı, sadece fiziksel boyutta kalan ve karşı taraftan gizlenmeyen, dürüstçe anlatılan bir şey temelde aldatma olsa da ilişkiyi tamamen bitirmeyi, yaşanan onca güzel şeyi ve asıl önemli olan, derin olan duyguları çöpe atmayı gerektirmiyor.
Siz bilirsiniz ama ama ben ayrılırdım
ben çok seviyorum gerçekten ve onun da beni çok sevdiğini, bana karşı her koşulda dürüst olduğunu biliyorum. o yüzden ilişkimize bir şans daha vericem. peki şöyle bişey sorsam sana. bu çocuk cidden çok yakışıklı, çekici biri, ben de sonradan fotoğrafını gördüm. kız arkadaşıma sorular sordum, o da içim rahat olsun, kafamda bir soru işareti kalmasın diye her soruma cevap verdi. çocukla aralarında yoğun bir fiziksel çekim varmış ve cinsel anlamda da çocuk hem deneyimliymiş. yani sence arada aklına gelir mi çocukla yaşadıkları anlar?
Çok seviyorsanız her zaman kaybedersiniz, eğer kız arkadaşınızın ilki ise o çocuk her zaman aklına gelir.
hayır ilki değil, zaten tam anlamıyla birlikte de olmamışlar. belirli bir seviyede kalmışlar yani. ama çocuk deneyimliymiş ve yani kız arkadaşımı bu konuda çok yükseltiyormuş heyecan ve istek açısından. o bakımdan soruyorum.
Özür dilerim fakat daha önce kız arkadaşınızın kadar karmaşık bir kız görmedim... Nasıl yardımcı olabileceğimi bilmiyorum.
ya şöyle ki, beni seviyor, duygusal olarak bana karşı özel duygular hissediyor. ama çocukla da fiziksel olarak birbirlerini beğenmişler. bir de tabii 1 sene boyunca orada yalnız, hiç arkadaşı, tanıdığı yok, kendini yalnız hissetmiş çok. böyle biri çıkıp ilgilenince, çok da yakışıklı bi çocuk olunca etkilenmiş, fiziksel çekim falan da olunca, bir de çocuk deneyimli falan, bu durum oluşmuş.
Hala ayrılmanızı tavsiye ediyorum.
çok acımasızsın ve sevgiye önem vermiyorsun.
Benim için mantık önde gelir, duygusuz olduğum için özür dilerim...
benden değil, kendinden özür dile. sevgisizlik yaparak benim değil, kendi hayatının en güzel çağlarının içine ediyorsun sadece
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen, doğduğumdan beri böyleyim.
yani ot olarak doğmuşum diyorsun. tamamdır, daha fazla bir otla konuşmak istemiyorum!
Dostum çocuk gibi kavga mı edeceğiz? konu neden bana döndü?
sana dönmedi, sana dönemez zaten çünkü sen çok başka kafada birisin. bu anlattıklarımı anlamıyor olman da normal, niyetim seni yargılamak ya da yadırgamak değil.
Siz bilirsiniz, ben sadece düşüncelerimi yazdım. Karar size kalmış.