Eskiden saftım kabul ediyorum. Şimdi şeytanım😈
Ya sen ilişkilerinde bu iki karakterden hangisisin? Her seviyorum diyene kanan saftirEskidenik mi🤓 Yoksa her gördüğünü seviyorum diyerek kandıran şeytan mı👿
Dipnot:bana bulaşma...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden saftım kabul ediyorum. Şimdi şeytanım😈
Ya sen ilişkilerinde bu iki karakterden hangisisin? Her seviyorum diyene kanan saftirEskidenik mi🤓 Yoksa her gördüğünü seviyorum diyerek kandıran şeytan mı👿
Dipnot:bana bulaşma...
Ben aşkta saf değilim ve şeytan da değilim yani saf gibi sevmediğim birinin peşinde koşmam şeytan gibi de kötülük yapmam sevdiğim kadını üzmem. ben aşkı için her şeyi yapabilecek birisiyim sadece
Saf sevmediği değil sevilmediği kişinin arkasından koşan şapşik. Şeytanda sevmediği halde seviyormuş gibi yapan pislikler😒😉
Şapşik de dermiş bir de :D 😂
Şapşik, ponçik ne istersen😂😂
Şapşik de sen ya da ponçik de olur fark etmez 😂😂
Oki anlaştık🤝🥳🥳
☺️☺️🥳
Derin sulardayız
Cevap
7Cevap
Normalim saf değilim şeytan da değilim ama ikisini de gerekirse oynarım
Ooo bu daha tehlikeli değil mi?😂😂
Sen beni, benim sorumda benim yorumlarımda tehdit mi ediyorsun ponçik? Senin paçanı aşağıya çekerim ha😂
Sus yaaaa pislik şey 😂
Ya git pislik
Hahah uyuzsunda ondan 😝
Çünkü sadece ben uyuzluklarını çekiyorum da ondan
Ahh nerde o günler🙄
Hahah ne ne oldu gene🙄😂😂
aşkla işim yok en azından şimdilik ha bu arada yaşadığın şehri buldum galibaaa 😂😂😂
Ne?🥲
Çok safsın hamido😂😂
Tamam bulduysan buldun ama inandırıcılığı pek iyi değil neyse sorun etme oyunculuk eğitimleri ile daha iyi olabilirsin🙄😂😂
Hahha şapşik bunu da kimse anlamadı😂😂
Hıhı keşke doğru olsa😂
Hahaha neden başka ihtimal yokmuş merak ettim🙄😂
Evet benim her yerde bir bağlantım var. Ben kürdüm seksen bir ilin seksen birinde de akrabam var😂😂
Hahaha şapşik sadece Diyarbakır'da mı kürt var?😂
Haahahah oldu canım bende sana söyleyecektim😂
Hahha sen öyle diyorsan öyledir 😉😂
Senin kalbini kırmiycam. Senin için hakkındaya Diyarbakırlı bir kürt yazıcam🙄😂😂🥳🥳
Hahah yok be sorun değil sonuçta sen de bilemedin😉
Bende film izliyorum arada yaz uyanık olursan😂
Omen Disney plus'ta😉 sende katıl keyfini sür diyormuşum ünlüler gibi😂😂
Korku gerilim, alsam tüm siteyi reklamlarla doldururdum😂😂😂
Hahha bende görsem belki bunlara gerek kalmazdı😂
Hahah ayy o bende de oluyor. Özellikle çok eleştiriyorum aptal onu nasıl yaptın kör müsün canım mısın gibi😂😂
Hahah şapşal neyse ben çok izliyorum sadece şeyi sevmem yanımda ki kişi sürekli abur cubur yenilemek için filmi durduruyor ya en güzel yerinde ona katlanamıyorum.😒😂
Yok ben yalnız izlemekten sıkılırım. Ya abi ve ablamlarla ya da kuzenlerle yeğenlerle izlerim. Arkadaşlarla asla bir şey izlenilmiyor gülmekten 🤦♀️😒😂
Neyse ben çok uykusuzum uyumaya gidiyorum ponçik sana iyi geceler 😊 🙃
Ohaa gerçekten kabus tarzı bir şey gördüm ve yorumunuda şimdi okudum. Ne yaptın beddua mı ettin?
Nasıl bir durum?
Yok be onunla alakası yoktu. Rüyamda bir kızı çok piss evire çevire dövdüm. Neyse sonra ondan kaçmaya çalışıyordum ama bir türlü kaçamıyordum. Filmle uzaktan yakından alakası yoktu yani
Hayır o da beni döver şimdi korkusuyla kaçtım
Dayak sırasıyla değil mi? Dayak ettıktan sonra dayak yemeyi gururuma yediremezdim o yüzden kaçtım. Korku işte anla😂
Hahaha kızlarda sırasıyla ama😂
Bende o kadar kavgacı biri değilim heralde 😂
Hhah pislik ben barışçıl bir insanım😌😅🥲
Ya rüyamda dövdüm o da beni çok sinir etti. Sen bilmiyorsun olayları🙄😂😂
Çok karışık ben bile tam hatırlamıyorum. Tek bildiğim başka arkadaşımı bana karşı dolduruşa getirdiği için dövdüm🙄😂
Hahaha sus be pislik ne yaşadığımı ben biliyorum🥲 komedi gerilim filmiydi😂
Bu çok naif bir kabustu bunu bende kabul ediyorum 😂
ben askerde psikopat emre vardı çocuk pst pst diyodu bizde duymak için yaklaşıyoduk e tabi menziline girincede tokat atıyodu kalleş bi gün hastalandım kafamı bir kaldırdım psikopat emre buyur kardeş hayırdır gece vakti dedim o da hiç seni izliyorum dedi bende korkudan anladım hayırlı akşamlar derken şerefsz aldı yastığı beni boğdu resmen gerçek gibiydii 😂
Sen kaç yaşında askerlik yaptın?🙄
Altı aylık mı? On beş günlük mü?
Yok be boşversene iyi ki yapmamışsın.😉🥳 Ben para karşılığı askerlik yapanlardan iğreti oluyorum.😒
şu an asker misin?
Hmm boş ver ya tankı askeriyeyi benim hiç sevmediğim meslekler onlar. Teknisyeni olacağın başka makina yok muydu🙄
hayatımı bir şekilde düzene sokmam gerekliydi ayrıca aile ortamıyla ilk kışlada tanıştım ben kimseye boynumu bükemezdim hele bu yaştan sonra hiç kaldıramazdım biri beni kendinden görüyor diğeri babam amcam kuzenlerim beni dışlıyodu ancak para istemeye ararlardı oraya ait hissetmedim kendimi uzaklaşmak içinde bunu buldum 😂😂
Askerlik daha çok psikopat olanların, zehirli düşüncelere sahip olanların ve aile sorunları çok olanların mesleği. Bu yüzden korkuyorum bir asker asla sıradan bir insan olamaz gibime geliyor
yok canımm askeriye sınıf sınıf ayrılır piyade kısmı genelde öyledir ama kolay değil sen çatışmaya giriyorsun gözünün önünde kardeşin bildiğin adam şehit oluyor söylemesi kolay yaşaması zor şeyler sen kendi ölüm ihtimalini kabul edebilir bunu sindirebilirsin bir şekilde sevdiklerinin ölümünü hiçbir şekilde kabullenemessin
O zaman ayrıl ordan niye kendini böyle bir cehennemin ortaya yerine sürüklüyorsun
Anladım şapşik sen bilirsin🙄
Yaşadığın yeri nerden biliyim 😂 ama yurt dışı hayalin olması güzel 😉🥳
Haaa doğru haklısın pardon 🙄🙃
Hesabıma ücreti at, öderim sonra😂😂
Ee nasıl olacak o iş o zaman 🙄🥲
Ücretsiz iş miş yapmam
Gönlünü almakta işten sayılmaz mı?🙄
Ooo güzel kelime oyunu ama içten olması için money lazım money😂
Hahahah sen ücreti bir öde ona göre bir şeyler ayarlarız😂
Tamam ya üzümlü kek yapar yollarım😂
Yemin etmem yapmiyacağımı biliyorum.🙄😂
Safım ben, iki tatlı söze bir içten gülüşe kanarım vallahi ❤️
Saftieik seni😂😂😂
He bizde yedik😂😂
Bende sevmem ama konuşmadan duramam😂😂
Hahahha pislik çorba içiyordum burnumdan geldi😂😂
Hımm sayende bir taraflardan çıktı😒😂
Ya ne olacaktı😂
Yok o kadar kötü değildi merak etme 😂
Xper puanı nasıl yukselicek ya soru falan da cevaplıyorum ama tık yok? ↗ verdiğim cevaba bak 😂😂
Kalşığı kafana yerdin ana😂
Saf, büyük saflardan hem de
boş ver be dostum büyünce geçer🥲🥳🥳
Bakıciz
İyi bak hayata😉🥳
Tişikkirlir sipirmin
Yeaaahhh Thanx 🥳🥳
Galp
Türkçene bayıldım😂😂
Şiveli yazıyorum
Yazmaya devam et o zaman 😂🥳🥳
İstek bi’ konu var mı? Yoksa karambole mi devam edeyim