Günaydınlarr.. Yeni bir haftaya girerken herkese sendromsuz Pazartesiler diliyorum.. Aşk size daha çok hangisini yaşattı, cenneti mi, cehennemi mi? Keyifli günler.. ❣✌☕
Aşkı cennet cehennem yapan biz insanlarız. Yaşamasını bildikten sonra aşk her zaman cennet olarak kalacaktır, bu güzel duyguyu bazı insanlar öyle kirletiyor ki aşk kötü bir şeymiş bağlanmak kötüymüş gibi bir algı oluşuyor oysa ki aşk insanı hayata bağlayan yaşama sevincini tazeleyen bir olgudur. Yeter ki bu duygunun kıymetini bilen biriyle karşılaşalım gerisi olur gider. Şu ana kadar aşka rastlamadım rastladığımı sandım, aşkın cennetim olduğunu düşünüyorum ama gönlüme göre birini bulamazsam o zaman aşk ateşinde kavurur yakar kül eder beni..
Yeni bir haftaya gözlerimizi açtık. Allah herkese sağlık sıhhat hayırlı bol kazançlar versin. Soruya gelecek olursam aşk hiçbir insana cehennemi yaşatmaz. Çünkü aşkın olduğu bir yerde cennet söz konusu olur. Cehennemi yaşadık dersek eminim ki biz insanların yapmış olduğu hatalar yanlışlar sonucunda olmuştur.
Aşk yaşamasını bilene, yaşatana göre cennette olabilir cehennemde olabilir. Ben bugüne kadar hep cehenneme evresinde kaldım. Bundan sonra ne olur bilemiyorum. Yine tadılması ve yaşanması gereken bir duygu..
Cenneti yaşattı. Zira biz, seçimlerimizi duygularımıza göre yapmayız. Yalnızca mantıksal argümanlarla uyum yakalayabildiğimiz kişilere aşık olur/severiz..
08:56da sorulmus bu sorudan gune iyi baslamissin gibi geldi bana.. sabah sabah... Cennette olmaz cehemennemde. Beni ben yapiyorsa.. beni tamamliyorsa ruhumun adi huzurdur...