Ms26Ms | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Olabilir çünkü aşktan iki tarafında acı çektiği ya da iki tarafında gözleri mutlulukla nirvana yaptığı mutlu son görmedim hep biri daha yıpratılma durumuna giriyor domine etmek gibi GÜÇ SAVAŞINDAN başka bişiy değil
İnsan karşısındakini düşman gibi görürse aşkı da güç savaşı olarak tabir eder.. Aşk karşındakine kendinden belki de daha çok güvenip teslim olmaktır aslında..
@Ms26Ms işte o aşk olmuyor o zaman.. Aşk kapıdan girince akıl ve mantık bacadan ortamı terkedermiş..
reversengineer | Aşk İlişkileri konusunda 930 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
şeytan kumarı diye bir şey yoktur, kumarın kendisi şeytandır. elde etmesini bilir ve sonrasında seni bırakıp gider. elin açık ya da kapalı fark etmez her zaman masa kazanır.
Aşk diye bişey olduğuna inanmıyom kişinin sevgi yle birlikte birbirlerine olan saygısı bence. Onun ötesinde bişey yok.
1|0
0|0
ozgur00000 | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Özgür 😃 iyi bir çocuktu ama fena bir kusuru vardı... Sırf tanıyor diye herkezi tanıdığını sanıyordu. Gün gelir ihanet eden sadakat ister. (Elbet bir gün) İkili kumar bence. 😃😏🤔
1|0
0|0
Gulrüya96 | Aşk İlişkileri konusunda 846 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
518inanıyordu..:)
İnsan karşısındakini düşman gibi görürse aşkı da güç savaşı olarak tabir eder.. Aşk karşındakine kendinden belki de daha çok güvenip teslim olmaktır aslında..
@pneumoniae bende bunu ifade ettim zaten ilişkide birinden biri güç savaşı yaşarken diğeri güvenir ve güvenen kişi kaybeden taraf olur hep 😊
Anladım şimdi @Ms26Ms öyleleri ile zaman kaybetmeye gerek yok, hayat o kadar uzun değil. Gitsin istediğiyle savaşsın..
@pneumoniae kimseye savaş oyuncağı olacak kadar güvenmedim 😊
@Ms26Ms e başa sardık ama :) Hani aşk teslim olmaktı kayıtsız şartsız :)
@pneumoniae kayıtsız şartsız güvenecek biri değilim 😊
@Ms26Ms işte o aşk olmuyor o zaman.. Aşk kapıdan girince akıl ve mantık bacadan ortamı terkedermiş..
Bebeğimmmmmmm yakan sensin🍓
Görüşler bu yüzden var.
🥳🥳
Yalnız soru başlığında karo, kupa, maça var da sinek neden yok?
Unutmuşum yahu :))
Sineğe bir gıcıklığın var sandım :) O zaman koz sinek diyorum :P
Yoo yo ♣️
Tam dolaylı sormayı severim.
Soruda anlatım bozukluğu yok ki? Okumanız tam mı?
Kesinlikle anlaşılır. Teşekkür ediyorum abi 🤗 @pneumoniae
Dayanamadım "yeğeennnnn" kusura bakma :)