Güncellemeler
+1 yıl
Doğum gunumu kutlamasını bekledim kutlamadi bı de hastanede çalışıyor benim de bu hafta hastanede isim var gidince aramak istiyorum 🥺🥺
Sadece iki ay konuştuk görüştük küçük bir sorundan dolayı aramız bozuldu onu her yerden çıkardım sonra ozleyip gene yazdım ama o soğudum dedi yazmamam için de engel attı ama ben hala özlüyorum cildiracagim ya geçmesini istiyorum ama geçmiyor belki de başkasıyla da konuşuyor ama özlüyorum ne yapmalıyım iki hafta geçti üzerinden ya bir kadın olarak da daha fazla üzerine gidemem evi yakın yani orayı gitmeyi bile düşündüm ama bu kadar da yapılmaz artık kendine gel diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben daha ailemi özlemiyorum iki günlük götü bokluyumu özlicem
Ben özlüyorum işte geçmiyor
Erkek kıtlıgı yok geçer yakınds
Bı aya geçer mi🥺
Senin yerinde ben olsam bi sigara yakmmama kadar sürerdi
Ya gerçekten bok var sanki o kadar özlüyorum 😂kafayı yicem
Özlem değil takıntı seninkisi balım
Bence de takıntı ya yoksa geçerdi şimdiye
Aynen öyyle
Salla geç
Tamam bı daha takarsam sana yazcm yüzüme yüzüme çarp bu sözleri dhdjdjd
Gizli değilim istek at bakim
Attım
Kendine gel. değerini düşürme. Bir fani için değmez. Bitti de bırak.
Çok düşürdüm zaten iki kere üst üste yazdım sonra engel attı zorlastirma falan dedi
Mesaj at. Tavsiye vereceğim.
Ok
Sorun neydi anlatmak istersen dinlerim yazabilirsin
Denizdeydm akşam kuzenimle kuzenim erken gitti ben de onu aradım gel oturalım diye oyuna girdim dedi on dk önce deseydin gelirdim benim aşırı zoruma gitti konuşmak istemiyorum artık dedim o da sen bilirsin dedi instadan çıkardım nosunu sildim bı hafta geçti bana hiç mi değer vermedin dedim mesaj attım o da beni bı anda her yerden silen birine verdiğim değerin çok bı önemi yok dedi sonra da soğudum dedi özledim falan dedi ama yok biz anlaşamıyoruz dedi bu kadar basit bseyden mi anladın bunu dedim yani çok şey konustuk sonra konuşmayalım saygı duy bana dedi ben sana duydum sen konuşmayalım dediğin zaman sonra yazmamam için de engel attı wpden ama ben hala özlüyorum çıkmıyor aklımdan
Hm anladm
Baskasiyla konus
Konuşuyorum başkasıyla ama hala aklım onda adam bana çok ilgi gösteriyor ama dış görünüş olarak çok etkilenmedim
Konuşma o zaman
Haklısın
Ben bisiy yapmazdım engellerdim bende
Özlüyorum
Herkes özlüyor aşkım
Evinin oraya gitsem çok mu ayıp olur artık
Okadar küçük düşme bence
Kendisi hastanede calisiyo hastanede bu hafta isim var gittiğim zaman ben burdayım görmek istiyorum seni desem o da mı çok küçük düşürür 🥺
Kız bsey de djdhdj
Salla gitsin kral
Sağ ol kral ya çok etkili bir tavsiye oldu
Bizde böyle kral 🤣😃
Okuldan mı
Yok yok okuldan değil okul bitti
Yaö kaçki
24
Yazsana konusalım istersen dertlesirz
Mesaj at konuşalım
Tamam
Atamıyorum hesabına mesaj