IHANET - SIZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ?

Merhaba arkadaşlar , 5 senelik bir ilişkim oldu birbirimizi cok seviyorduk ( ya da ben oyle sandım) beraber aglar beraber gulerdik, beraber yer beraber icerdik , sevgili degilde, sanki eş gibiydik, her ilişkide oldugu gibi tartışmada oluyordu ara ara, her ayrımda gidip başka birini bulup ilişki ediniyordu, sonra hep ben affedip tekrar deniyorduk, her geri geldiginde dediyi ise şuydu "senle yaşadıklarımı başkasında hissedemiyorum beni affet" bende deliler gibi sevdigim icin pek fazla ses cıkarmiyordum, ailesi bir zamanlar bana soylemedigi bir neden icin kendisini disari atmisti, bende ailemi karsima alip sevdigim kizi disarda birakamam diye savas vermistim , bir kac gun bizde kalmasini sagladim, sizin de hayatinizda kiyamadiginiz biri vardir mutlaka. Bir kac gun sonra evine biraktim, nede olsa daha fazla kalsa olmazdi, bir zaman sonra bir ayrilik doneminde tatile gitmisti, 2 ay sonra dondugunde nisanlandigini ogrendim? Basima sanki kaynar su doktuler. Neden? Dedim. Aradim kendisini, evet dogru dedi nisanlandim dedi ve aglamaya basladi. Ailen mi zorladi dedim? Yok ben kendim istedim dedi. O zaman neden agladigini da anlamadim. Neyse mutluluklar dileyip konuyu kapattim , bir delikanli olarak , kendisi istemis kimsede zorlamamis , saygi duydum kapattim, tabi cok goz yasi doktum cok aci cektim, en az 1 sene dunya basima yikilmisdi, ama başa gelen çekilir dedim çektim. Şimdilerde evli ve bir çocugu var, sahte hesaplardan bana yaziyor, pismanim , ozur dilerim falan filan, hatrimi soruyor, bazen ozelden arayip sesimi dinliyor? Ne yapmak lazim boylelerine?
IHANET - SIZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ?