Bence bu sorunun belli bir cevabı yok kimine göre var kimine göre yok aşık olan birine göre var ama aşık olmayan biri bilemez ki...
Ben aşık oldum ama herkesin başına gelemeyecek özel bir duygu. Aşık olmak gerçekten zor bir şey. Annem ve büyüklerim aşk diye bir şey yok diyorlar birilerine kızınca. Halbuki onlar görücü usulü evlenmişlerdi zaten aşk yoktu ki baştaa🤨.
Biri bizi sevmedi diye tüm hisleri inkar edemeyiz. ama annemlere kendimi savunamadım çünkü aşık olduğumu anlayacaklardı 😃😃
Ben aşık oldum ama herkesin başına gelemeyecek özel bir duygu. Aşık olmak gerçekten zor bir şey. Annem ve büyüklerim aşk diye bir şey yok diyorlar birilerine kızınca. Halbuki onlar görücü usulü evlenmişlerdi zaten aşk yoktu ki baştaa🤨.
Biri bizi sevmedi diye tüm hisleri inkar edemeyiz. ama annemlere kendimi savunamadım çünkü aşık olduğumu anlayacaklardı 😃😃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşk yok zaten aşık olanlarda aşık olduğunu sanıyor :)
İnsan neden acı çekmek istesin inan çok çabaladım kimse acı çekmeyi istemez öyle de canın yanıyor ki sırf o kişinin yaptığı şeyleri aşıksın diye önemsediğinden ama hayatında aşık olmayanlar veya onlara aşık olan yok diye öyle bir şey yok sanıyorlar siz o duyguyu tatmamış olabilirsiniz ama acı çeken insanlar var onların hisleri yaşadıkları yalanlanamaz
Mutlu olmak istediği için acı çekiyor. ayrıca aşk karşılıklıdır seni sevmeyen birine aşıksan sadece takıntın var demektir. aşk böyle değildir
Aşk diye bir şey yok diyorsan olmayan bir şey için nasıl karşılıklı dersin? Bu arada acı çekme sebebi o değil o bana yanlış yapmadığında çok mutlu ve huzurluyum sevdiğin kişi seni üzse sen mutlu olmak istediğin için mi acı çekiyor olacaksın? Tabi ki hayır aşkta her zaman acı çekilmez aşk sevmektir ayrı kola ayrılmasının sebebi tek kişiye hissedilmesidir yek kişiye özel ama sevgi öyle değil aile arkadaş vb. Şeylere aynanda hissedilebilir. Takıntı nedir biliyor musun? Eski sevgilini senden ayrıldı diye öldürmektir zarar vermektir şiddet uygulamaktır hani haberlere çıkanlardan. Aşkta insan sevdiği kişiye kıyamaz onu sever insan sevdiğine zarar veremez
Aşk varsa ve insanların aşkı tanımlamalarına göre söyledim. ayrıca insan sevdiği kişiyi üzmez değer verir ve sever, aşk insanların sadece birbirinde çok aradığı özel bir duyguyu bulmasıdır. bu yüzden çok aşığım diyen insanların aldattığı ya da tek ettiği görülüyor. aşk sadece hormanların yoğun olmasıdır. gerçek bir duygu değildir. sanılanın aksine kalpte değil beyinde başlar ve orada yaşanılır.
Maalesef bu hayatta h kimse beni üzmedi diyen de yok hiç kimseyi üzmedim diyen de yok herkes birilerini üzmüştür mutlaka. Beni en çok seven kişiden örnek veriyim annem beni hiç üzmedi mi sanıyorsun ben de annemi üzmedim mi sanıyorsun evet bu ikisi de oldu herkes sevdiği kişiyi üzmüştür önemli olan bunu telafi edebilmek onu asla bırakmamaktır
Evet ama bu sevgidir. aşk değildir
Benim için aşk da sevginin çeşididir zaten aşk sevmek demek aşk sevginin alt kümesi sevmezsen aşk olmaz zaten
Peki
İyi günler umarım seni üzmeyecek insanlarlar karşılarşın 🌻
teşekkürler ve İyi günler sizde umarım
Aşk bambaşka Bi duygu gerçekten anlatılmaz yaşanır gibi bi şey başlarda her şey güzel gitsede sona doğru anlıyorsun bu yüzden çok dikkat et
Çok haklısın sıkıntı çıktığında çok acı veriyor ama ne kadar dikkat etsen de pek işe yaramıyor çok engel olamıyorsun kontrolü zor bir duygu biliyorum
Neden insan bile bile bunu kendine yapar ki sen yinede çok bağlanma derim
Tabi ki şu an aklım başında yaşamadan öğrenemiyor insanoğlu bu sadece aşk için geçerli değil ne olursa olsun bu böyle. İnsanlar zamanla yaşadıklarından ders çıkarıp olgunlaşır ister istemez daha dikkatli olur hiç bi şey bilmezken her şey toz pembeydi zaten
Ne diyelim o zaman iyi ki yaşamışız çünkü aslında bizi bzi yapan bu olgunluğa eriştiren şeylerdi
Olgunlaşıp keskinleşmek için bilenmek gerekiyor
Olmak istemiyorum
İşin o kısmı da ayrı zaten ama yok diyenler bizim çektiklerimizi tüm hislerimizi yalanlamış oluyor aşk yoksa benim hissettiklerim neydi çok acımasızca sırf kendileri aşık olmadı diye öyle bir şey yok sanıyorlar
Evet