Boşanmak için avukattan randevu aldım ama eşim bilmiyor. Gitmeden söylemeli miyim?

Ben avukat randevusu aldım yarın saat 15.30’da randevum. Ama eşime söylemedim çünkü şimdiye kadar çok geçti boşanma konuları ama hep aileleri topladı sonra konuşuldu o an halledildi ama sonra yine aynı. Değişmiyor aynı sinir aynı hakaretler. Ve bir kere daha almıştım önceden randevu anlattım sonra iyiydi bana karşı iptal et falan dedi iptal ettim etmez olaydım. Bir ay önce aldım randevuyu şimdiye kadar annem hariç hiç kimse bilmiyor. Ama acaba böyle yapmakta nekadar doğru bilmiyorum. Ailesi bize geldiğinde ozamanlar ben bunun beni aldattığını duyduğumda ozaman bile sanki onun tarafını tutmuşlardı sanki aldatmasının bile suçlusu benmişim gibi. Anladığım kadarıyla Tek dertleri çocuk, oğlumuz var 10 aylık
Onlar torunlarını istedikleri zaman göremeyecekler diye korkuyorlar. Eşimde çocuk bende kalacak diye ayrıldıktan sonra. Zaten itiraf ediyordu arada kavga anlarında seninle sadece çocuk için beraberim diye mükemmel kadın olduğun için falan değil diye.🙁 neler neler ne hakaretler ediyor sinirlendiğinde.

Ve iki hafta sonra izine gidicektik izin planları yapıyorlar tabi ben gitmezsem de çocuğuda göndermem onlarla küçük yaşta. İyice dellenecekler.
Güncellemeler
+1 yıl
Boşanmak için randevu
Boşanmak için avukattan randevu aldım ama eşim bilmiyor. Gitmeden söylemeli miyim?