Güncellemeler
+1 yıl
Benim kızlarım ikiz ikiside bende kalıyor fakat birinin velayeti bende diğeri eski eşimde. Velayeti kendisinde olanınki ni almak istiyor. Bende velayet davası açıp bende kalsın istiyorum. Kazanma şansım yüzde kaç? Ben Memurum o dekorasyon işi ile ilgileniyor durumu iyi fakat sigortası yok. Teşekkur ederim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sorunuzu genel olarak sorun ki cevap ve fikir verebilecek kişiler cevap ve fikir verirler
Yazdım konuga
Ayrılık sebebinizi söyler misiniz
Anlaşmazlık
İçeriğin de dayak küfür gibi şeyler var mı eklendi mi bunlar
Biz anlaşmalı boşandık 14 ay oldu
Kişisel görüşüm şu olacaktır ki mahkeme büyük ihtimal sizin lehinize karar verecek çünkü sigorta büyük bir etken olabilir ve mahkemenin seyrini değiştirir. Hukuki durumlar bazen karmaşık olabiliyor ve kesin bir kazanma garantisi vermek zor. Ancak, genellikle mahkemeler çocuğun en iyi çıkarlarına odaklanır. Durumunuzu değerlendirmek ve davanızı hazırlamak için iyi bir avukatla işbirliği yapmak önemli. Mahkeme kararını etkileyebilecek faktörler arasında iş ve gelir durumu ile çocuğun bakımı ve güvenliği yer alabilir.
Cocugun da genel görüşü alınır tabi teşekkur ederim. Yıpratıcı bir süreç ama cocuk kullanılıyor maalesef
Bu durumda çocuğun kararı ciddiye alınmayabilir çünkü çocuk haliyle kandırılabileceğini hakim de biliyor o yüzden çok bir etkili olacağını sanmıyorum heyet bu konuyla ilgili gerekli şeyleri düşünüyor merak etme
Teşekkur ederim 🙏
Çocuklarınız kaç yaşında siz günde kaç saat çalışıyorsunuz geliriniz nedir? Eşinizin sigortalı olmaması lehinize ama takdir hakimindir
9 yaşında 36 37 civarı maaşım. Memurum 8-5
Büyük ihtimalle size verir. Ben de boşanma aşamasındayım. Çok şükür çocuk yok
Amin hepimiz için en hayırlısı,
Anlaşmalı boşanmada dava açıldıktan ne kadar süre sonra boşanma gerçekleşiyoe
sigortası geliri düşük görünürse sana verirler
boşanma sebebi nedir? hanginiz suçlu?
Sor bakalım. Avukatım ben
Yazıyorım
Bilgim var sorabilirsin
Sorabilirsin
Sorun ne
Sor.
Gizliden çıkar mısınız? Yazayım kızımla ilgili cocuk yani
Guncellme yaptım
Sorabilirsin
Guncekeme yaptım
Red verilir
Neden?
Çocuğun beyanı esas alınacağı için ve çocukta baskı altında his etmesinden kaynaklı
Babası ile olabilir o süreçte
Sanmıyorum
yardımcı olayım
Guncellme yaptım