Aylardır kocam kötü davranıyor bende onun arkadaşına gönlümü kaptırdım ne yapmalıyım?

3 yıllık evliyiz ama bir kaç aydır bana kötü davranıyor bana çok küfür ediyor hakaretler edio ortam içinde eziyo falan filan eskisi kadar ilgi yok eve gelir telefonla oynar başını telden kaldırmaz sarılsam hemen terledim ya bunaltma der ben ona canım cicim dedik de o farklı davranıyor ben onu o kadar çok seviyorum ki ama beni artık sevgiye ilgiye aç bıraktı kötü davranıyor kendimi değersiz hissettiriyo kavga çıktığında o hiç çözmeye calismio kalbimi kırıyor umursamio ben ise hatalı olduğuma bile özür diliyorum ellerini öpüyorum ama artık çok yoruluyorum birseyler düzeltmekten yıldımm eşimin çok yakın bir arkadaşı var sık sık davet eder bize gönlümü ona kaptırdım 3 yıldır tanıyorum o çocuğu eskiden bize sık sık gelio diye gıcık kapardim şimdi ise gelince mutlu oluyorum ve bu duygu benim elimde olan bi duygu değil napabilirim sizce
Aylardır kocam kötü davranıyor bende onun arkadaşına gönlümü kaptırdım ne yapmalıyım?