Kocam artık bana çok kötü davranıyor, ne yapacağım?

1 sene olucak evleneli. Evet henüz yeni evliyiz, ama evlendiğimizin ilk zamanlarından beri hep kavga vardı. Aslında öncesinde de vardı. Her türlü sebebi var, saygısızlık, hakaret, bağırışma, küfür, suçlama, haksızlık, yalan, iş çevirme, sözlerden cayma ne ararsan... kendimi aklamak için söylemiyorum en çok eşimde suç var. İlişkimizin 2. Haftalarında benden gizli madde kullanmıştı orada başladı her şey.. ve git gide her şey büyüdü sorunlar bitmek bilmedi. Yakın zamanda yine kullanmış öğrendim. Eşim ailelere karşı ikili oynuyor kendi yaptıklarını söylemiyor hep beni suçluyor. Benim suçum bağırıp çağırıp ağzımdan çıkanı kulağımın duymaması, saygım bitti evet, şüpheciyim, ağzım bozuk. Ve bunların tüm sebebi o. Yukarda yazdıklarımda eşimin suçları. Kendini görmüyor eski kafalı annesine düşkün annesine karşı kılıbık ama bana gelince maşAllahı var. Annesi de az değil hep bana laf söyler karışmaya çalışır evliliğimize klasik kaynana. 2si birden çok kez delirttiler beni kavgaların çoğu sebebi annesi yüzünden oldu. Eşim bana sahip çıkıyor elalem ne der diye yaşıyor. Akrabasının nikahı var sadece nikah var elbise giyceksin diyo hava soğuk diyorum giymezsen gelme diyor annemle benim bi onurumuz var diyor insanlara rezil edersin diyor. Hep annesi için yaşıyor. Beni sevdiğinden şüpheliyim. Demediği kalmadı bana haliyle bende çok şey söyledim yaşadıklarımdan dolayı. Bıktım artık bi gün çok fena patlıcam siz olsanız napardınız.
Güncellemeler
+1 yıl
Bide yaşadığımız şehirden taşınıcaz iş sebebinden dolayı ben istedim gitmeyi çünkü olduğumuz yerde iş yok denilicek kdr az, zorla kabul etti mecbur kaldığı bi komu var benlik değil tabi. annesi ona kuduruyor fikrini değiştirmeye çalışıyor alttan alttan eşim bundan sebepte üstüme çok geldi.
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim sahip çıkmıyor pardon yanlış yazmışım
Kocam artık bana çok kötü davranıyor, ne yapacağım?