Kocam asker, 3 yıllık ilişkimiz vardı çok seviyordum ailem çok karşıydı aklımızda yoktu ama kaçtık, ani oldu mecbur kaldık sonra ailem çağırdı gittik orada nişan yaptık tatlıya bağladık. Dini nikah kıydığımız gün kocamın beni bir sürü kadınla aldattığını öğrendim kadınlardan biri evli çocuklu kimsenin tahmin edemeyeceği kadar ağır ve zor şeyler yaşadım aldattığını öğrendiğimden beri huzurumuz yok her gün kavga ediyoruz 3 ay oldu evleneli düğünümüz olmadı erteledik, ailesiyle yaşıyorum ve nerdeyse her gün arayıp kavga ediyoruz sürekli laf boşanmaya gidiyor bana çok ağır şeyler söylüyor ailemle tehtid ediyor babanı ararım gelip seni alsın senden kadın olmaz ne biçim kadınsın düğün yapmicam hamile kalırsan çocuğu bile aldırıcam gibi şeyler söylüyor onun için 3 yıl çile çektim ailemle kötü oldum dayak yedim herşeyi yaptım ve şimdi onca pislik yapmasına rağmen nankörlük yapıyor kaldıramıyorum affettim her kavgamızda bana kötü şeyler söylediği zaman yüzüne vuruyorum çünkü beni hiç aldatmamış gibi konuşuyor ben unutmadım ama kendisi çoktan unutmuş bile ben 3 yıl onu bekledim onun için çok fedakarlık yaptım ondan başkasına yan bile bakmadım kimseyle görüşmedim etmedim. Gün içinde 1 kere onun çevrimiçi olsam bana tüm mesajlarını at kiminle konuşuyorsun diyor, görevde olduğu için psikolojisi hiç normal değil çok alttan alıyorum çok susuyorum ama olmuyor sürekli hastalanıyorum, kaç gecedir hastaneye kaldırılıyorum. ne yapıcağımı bilmiyorum😭
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen kimse bana git boşan demesin yuvamı yıkmaktansa kurtarmayı tercih ederim sadece baş edemediğim için fikri almak istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer