Namuslu kızlar daha gurur duymalı erkekler bizi istiyor diye ama çoğu kız namusdan yoksun olunca demek ki zorlarına gidiyor namuslu kız istememiz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Biz de namuslu erkek istiyoruz diye linç yiyoruz. O ne olacak?
Ne alaka sen bakir erkek istiyorum dedin de karşı çıkan mı oldu ne istersen iste sadece zor bulursunuz bence ama siz direk hakaret küfürleri saydırıyorsunuz biz bakire kız istiyoruz diyince
Evet oldu, ayrıca siz de hakaret küfürleri saydırıyorsunuz.
Sjsjjsksjs ben hiçbir zaman bakir erkek isteyen bir kıza kötü konuşmadım sadece zor bulursun yok denecek kadar az denk gelmez diyorum çünkü kızların bile çoğu bakire değil ki erkekler de bakir kalmış olsun aşırı zor yani vazgeç bence
Yoo niye olmasın, bakir erkekte vardır. Sen bence çok genelleme yapıyorsun.
Ayrıca bakir kız da vardır, genelleme yapmayı bıraksan iyi olur.
Bakire kız mesela 500 tane kalmış olsa bakir erkek de 5 tane kalmıştır ikisi de az ama erkek daha fazla az bunu da düşün kaldıysa bile sana denk geleceği garanti mi
Bakire değilse olmam zaten, bu kadar basit.
Bilmiyorum resimde ki sensen aslında çok modern ileri görüşlü bir kıza benziyon şaşırdım bakir erkek istiyorum diyince şu an
Her şey karşılıklı canım, erkekler nasıl bakir kız istiyorsa kızlar da bakir erkek ister.
Nasıl ya sen bakire misin? Yanlış anlama ama yattığım kızların çoğu giyim tarzı tip çektiği fotolar falan olarak tam sana benziyorlardı onlar rahattı sen geri kafalısın ilginç sjsjjsjs
Şaka mısın ve geri kafalı mısın sen her açık giyinen kadını bakire değildir mi sanıyorsun?
Benim yattıklarımın hepsi açık giyiyordu?
Kanka sen kurana el basıp bakireyim desen gene de inanmam tarzını değiştir biraz bakire kız gibi görün sjsjjs
Her açık giyinen bakire değildir, o zaman kaslı yakışıklı erkekler de bakire olmasın.
Kaslı yakışıklı bir erkeğin bakirini bulamazsın zaten çünkü kızlar bile kendi der gel yapalım diye onlara
Bakir erkek çok tanıdım hiçbiri yakışıklı değildi hatta çoğu utangaç çekingen tipler bence bir kız bakir bir erkeği çekici bulmaz
Ya ne alakası var, sen neden bu kadar genelleme yapıyorsun?
Yağmur git araştır bul o zaman spor salonlarını gez anket yap kaslı yakışıklı erkeklere bakir misiniz diye allah allah iyice saçmaladın yav
Güzel çekici insanlar bekarete takılmaz erkeklerin de bakire kız isteyeni zaten çirkin olur kızların da bakir erkek isteyeni çirkin olur.
Saçmalamıyorum, sen sadece çok genelleme yapıyorsun. Fazla da bu konuyu uzatmak istemiyorum ve kendimin haklı olduğunu sonuna kadar düşünüyorum. İyi akşamlar
Aynen kanka hem kaslı hem yakışıklı hem de bakir erkek vardır puhahshaha ulan bulduğun bakir de hicbir kızın yüzüne bakmadığı ezik büzük bir şey olur. Kaslı yakışıklı erkek bol bol kızlara çakar sen fazla iyi niyetlisin. Güzel seksi kızlar da bakire olmaz sen istisnasın sadece eskişehirde yaşayan birisi var adam öyle kizlarla yatmış ki görsen cennetten mi gelmiş bu kız dersin
Abim gayet yakışıklı ve kaslı bakire, bakire olmayan erkeğin ya da kadının zaten kendine saygısı yoktur.
Bence sen denk gelememişsin, iyi geceler.
Sanane ya ne saygısı bakir değilim sen ilk önce bakir bir erkeği tavlamak için biraz namuslu gibi görün şu görünüşün aynı eskortları andırıyor sana bakınca
Ne diyorsun sen be, beni tanımadan nasıl yargılayabiliyorsun sen? Benim en azından kendime saygım var, o düşündüğün kızlar gibi kendime saygısızlık asla etmem, merak etme.
Turşusunu kur bekaretinin o zaman ben açık saçık giyen güzel kızlara çakıyorum seni görsem o niyetle yanaşırdım çünkü yattığım kızlara çok benziyorsun...
Sen de bu geri kafalılık konusun da cahile benziyorsun, neyse vaktimi sana ayıramam iyi geceler.
Geri kafalı cahil olan sensin kanka valla
Sen de bu zamana kadar namusluysan iste tabi en doğal hakkın
Sizin İzmir'de yatmayan kız yok diyorlar doğru mu
Napcan lazım mı 🙄
Yok kalsın kaşar kızlarla evlenilmez
Eğer sende namusluysan suç degil ama sen her haltı yiyip namuslu kız arıyorum dersen suç
Suç olduğunu kim diyor?
Aa pardon ben o şekilde sordun zannettim
Namuslu kızlar seni napsın
Sanane