+1 yılEvet maalesef. Yani sen gününü gün et kızlarla gez dolaş başka kız gelsin seni istesin. Kendini o kızın yerine koy gelirde seninle evlilik düşünür mü daha. Kendiniz istediğiniz kışlada ile gününüzü gün edip takılıyorsunuz sonra iş ciddiyete veya evlenmeye falan gelince hemen biz düzgün kız bulup onunla evlenelim diyorsunuz çok yanlış.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dediklerini yapman seni seni ahlaklı biri gibi göstermez sadece çevreyi kandırırsın belki bilenler ona da inanmaz niyet önemli sen aslında açıklarla olmak isteyip çevreye kapalı biriyleyim diye düzgün imaj vermeye çalışıyorsun sadece gerçekten yargılanmasan ne yapardin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılAçık kadınlar ile eğlenip kapalı kadınlar ile evlenecekmiş. Hangi tarafından bakarsanız bakın çıkarları için insanları kullanan mide bulandırıcı bir kişilik ortaya çıkıyor.
212 Yorumla- +1 yıl
En doğru yorum
Soran+1 yılÖn yargılısın
Soran+1 yılEmpati yapın biraz sizin uzun boylu yakışıklı erkeklerle takılıp işi gücü yerinde efendi erkekleri tercih etmeniz gibi
Soran+1 yılEfendi işi olan erkeklerle evlenmeniz gibi
- +1 yıl
Kriter sahibi olmak insan kullanmak değildir ama seninkisi bir kriter değil, insan kullanmak. Narsist eğilimlere sahip olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
@cokdusunmedim02457 Teşekkür ederim.
Soran+1 yılKnk çok sevmiştim aslında...
Soran+1 yılYaşanmışlıklar beni bu duygulara itti aslında bazen pişman oluyorum
Soran+1 yılAsla kötü bir insan değilim
Soran+1 yılİçimde karşı cinse karşı bir kızgınlık var
- +1 yıl
Bu yüzden masumların canını yakıyorsun? Gerçekten kötü bir kişi değilmişsin!
Soran+1 yılDaha önce hiç sevilmemiş saf kızları mutlu etmeyi çok seviyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir, başka bir açıklaması olamaz. Ayrıca hiç kimse açık diye kötü olmaz. Kılık kıyafet ile kişilik ve karakter insanlık olmaz. Kapalı diye hiç kimseye iyi demeye hakkınız yoktur, kimsenin hakkı yoktur..
İyi bir insan olmadığınızı düşünüyorum...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılBakış açın çok yanlış yani kapalı olması bir insanı daha fazla namuslu yapmaz sen olaya bu açıdan bakıyorsun sanırım düşünce yapını değiştir
50 Yorumla
+1 yılTipik muhafazakar erkeklerin çoğu böyle. Senin kadın versiyonlarin da belli bir yaşa kadar açık saçık gezip eğlenip ondan sonra da koca bulmak için kapaniyorlar.😂😂😂 Kötü biri olduğunu soyleyemem hayat senin. Paran ya da tipin olmasa zaten kızlarla eğlence faslını gerceklestiremezdin. Evleneceğin kız da cinsel geçmişini pek sorun etmez aslında.
10 Yorumla
+1 yılPeki güzel ve açık kızların senle evlenmek istediğini nereden çıkarıyorsun? Kendin Brad pit mi sanıyorsun acaba? Sen onlarla eğleniyorsun da onların senle eğlenmeyeceğini mı düşünüyorsun? Yani senin kendinden evlenilecek erkek değil eğlenilecek bir erkeksin. Ezik bir karakterin var gelmiş kötü müyüm diyorsun? Üstelik sevgilini de aldatıyorsun aslında sen ne kapalı ne de açık olan hiç bir kadını hak etmiyorsun.
511 Yorumla
Soran+1 yılBrad pitt değilim ama gayet de ilgi çekiyorum beyaz tenli kumral saçlıyım boyumda uzun
Soran+1 yılKadınlar paraya bakıyor statüye bakıyor biz birkaç şey söylediğimiz zaman siz kadınları hak etmiyorsunuz diyorsunuz
Soran+1 yılYani yakışıklı veya tipsiz olman bu davranışını etik veya etik değil şeklinde değiştirir diyorsun
- +1 yıl
Oha çok iyi yorum
Soran+1 yılİşin kötü tarafı aranızda dolaşıyorum sınıf arkadaşınız iş arkadaşınız olabilirim en kötüsüde bu...
- +1 yıl
Sadece kendini tanımlarken fiziksel özelliklerinden bahsettin bu demek oluyor ki sen sadece dediğim gibi kullanılmak için olan erkeklerdensin. Çünkü bir kadına tipin veya paran dışında başka bir şey veremezsin bu da seni eğlenilecek erkek yapıyor. Üstelik ben yakışıklı olan birinin bunları yapmasını hak görmüyorum zaten. Bu hayatta en değerli kavram zamandır. Ve bu dünyada hiç bir yakışıklı veya para birimi bu kavramı karşılayamaz. Üstelik kadınlar para istiyor diyorsun da görende multi milyoner istiyor sanırsın. Evi arabası olsun diyor sabit geliri olsun diyor neden diyor bunu tek sebebi var o da yine aileci bir yapısı olduğu için çocuk yapacağı adam için bunları istiyor. Kim geleceği olmayan birini ister ki görende Türkiyede ki kadınları Amerika'da ki Gold digerlarla karşılaştırma aslanım. Onlara bir kere denk gelseydin görürdün seni nasıl soyup soğana çevirdiğini.
- +1 yıl
Üstelik ben sana denk gelmem rahat ol çünkü hayatımda zaten biri var. Ve ben esmer ve sarışınlar hoşlanırım kumrallar tercihim değildir.
Soran+1 yılIyy sarışın erkek mi olur ya
Soran+1 yılHahahaha
- +1 yıl
Konuşmaya bile değmez bir s#lak olduğun ne kadarda belli. Sarışın erkekler neden olmasın kışkançlığın gözlerimi yaşarttı eğlenilecek erkek.
Soran+1 yılEğlenilecek erkek mi pushahahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiliçaltında sen açık kızları daha güzel buluyorsun demektir ve hiç istemediğin halde kapalı bir kız ile evlenirsen bu, senin için pek iyi olmaz çünkü evlendiğin zamanda bilinçaltının etkisiyle hep bir arayış içinde olacaksın gözün dışarıda olacak eve geç gelmeye başlayacaksın ve eşine türlü yalanlar söyleyeceksin. Böyle olmasa da evlendiğinde yapmaya meyilli olacaksın. Tabii bunlar öngörü kesinliği kazanmış tahminler değil. Sen ne istediğine karar verirsen seçmen daha kolaylaşır.
10 YorumlaEvlenebilirsin tabiki. Ama mutsuz olacaksın. Ve o kapalı eşini açık kadınlarla aldaticaksın. Sonra ömür boyu nafaka ödiyceksin.
Ki senin gibilere müstehak.11 Yorumla
Soran+1 yılAldatmam ki
+1 yılKarakteri dansöz olanın, gönlü pavyon olurmuş. Karakterin çok kıvrak maşallah 🧿
41 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil üzgünüm...
+1 yılAynı şeyi varsa birisi bacına yapsa yoksa ileride kız çocuğun olursa birisi ona yapsa ne düşünürdün? Eğer yanıtın hoşuma giderdi ise kötü birisi değilsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılDerhal o kafayi yapini değiştir bence açık kızlar eğlenilecek , kapalı kızlar evlenilecek diye bir kavram yok deliğganlı sizinki düşünce kirliliği olmuş
10 Yorumla
+1 yılKaraktersiz de diyebiliriz
64 Yorumla
Soran+1 yılİstemsizce oluyor diyorum knk
- +1 yıl
İstemsizce olması bir şeyi değiştirmiyor
Soran+1 yılKapalı kızlar bana daha olgun geliyor napim
- +1 yıl
Eig 💅
+1 yılKapalı olupta anal seks yapan kızlığını bozmayan büssürü kız var açık olupta namuslu olan kızlarda var düşüncen hiç normal değil
21 Yorumla- +1 yıl
@Afrodit429067 benim eski sevgilim kapalı idi anal seks yapıyorduk
+1 yılKapalı ve orta tipte olunca, birsey yaşamamış mi zannediyorsun? Şu lafı unutma,, davul patlamamış ama tokmagin da deymedigi yer kalmamış. Ahahaha
02 Yorumla- +1 yıl
Benimde anlatmak istediğim oydu zaten. Yani insanın dışıyla, geçmişi bagdastirilamaz. Böyle bir genelleme olamaz. İnan böylelerine de saf biri denk gelir
Gizli Üye(18-24)+1 yıliste bu yüzden kimseyle konuşmuyorum her bku yiyip kapalı kız aramalarınızdan bıktığım için temiz kız edebiyatı da sıktı, kendin öyle değilsen temiz kız (!) arayamazsın hakkınız yok anlayın artık
111 Yorumla
Soran+1 yılKapalı kızlar bize daha olgun geliyor, evlenmeye daha idealmiş gibi geliyor fark etmiyor musun etrafında kapalı kızlar erkeklerini nasıl mutlu ettiğini daha kadınsı geliyor şahsen bana
Cevap sahibi+1 yılöyle gelse bile dediğim gibi her seyi yaptıktan sonra kapalı kız aramanız sıktı
Soran+1 yılÇoğu kapalı kızı sevdiğin zaman gözleri içi gülüyor sizden başka bişey beklemiyor sadece ufak bir sevgi bekliyorlar biraz sevince size karşı fedakar oluyorlar bazı kapalılar kötü çıkıyor onlarda istisna
Soran+1 yılKapalı kızlar erkeklere erkek miş hissetiriyor
Soran+1 yılHani siz uzun boylu erkeklerin yanında kendinşzş nasıl daha kadınsı hissediyorsanız bende kapalı kızların yanında erkeksi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılanladım yani ne diyim
Soran+1 yılBiraz onlar gibi davranın erkeğinize cilve yapın mutlu edin basit olmayın
Soran+1 yılDişi gibi davranın
Soran+1 yılSize nasıl kadın gibi erkekler itici gelirsa bize de erkek gibi davranan kızlar itici
Soran+1 yılÇoğu erkek sadece sevilmek değer görmek istiyor mutlu olmak istıyor çoğu kız ise paraya bakıyor
Cevap sahibi+1 yılhiç bi genellemene uymuyorum aw neyin kafası erkek gibi davranmıyorum paraya bakmıyorum zaten kapalıyım?
Evlilik vaadi vermiyorsan alan memnundur satan memnun. Yasaldır, vicdanidir, insanidir. Zırvalara kulak asma...
10 YorumlaBunun açığı kapalısı yok kapalı da neler neler yapıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNamuslu olan kapalılardan bahsediyorum
- +1 yıl
Ya sorduğun soru çok açık bir şekilde saçma çünkü şöyle senin ilgin sadece kapalı kadınlara olabilir onları daha olgun bulabilirsin falan bunlar senin kişisel düşüncelerin ama genelleme yapamazsın örneğin kapalı kadınlar daha namuslu ya da açık kadınların hepsi kullanılacak kadın diyemezsin ama dedin demiyorum bunu bilmeni isterim bunun dışında kapalı kadınlardan hoşlandığın için burdan devam ediyorum bazıları "namuslu" kelimesinin çok dışında oluyor bazıları da dediğin gibi oluyor bu değişir aynı şey açık kadınlar için de geçerli tabiki birde açık kadınlar ile eğlenebilirim düşüncesini aklından çıkarmanı tavsiye ediyorum yoksa bu yorumlar ile bir kadına yaklaşırsan gerçekten toplum içinde çok dışlanırsın haberin olsun kapalı kadınlardan bile.
Soran+1 yılTürkiyedeki erkeklerin yüzde 90 nı benim gibi düşünüyor ama içlerinde tutuyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Aynısını eşin olan birisi senden gizli yapsa yakışıklı boylu poslu erkeklerle gezip seni de güven kalesi olarak görse bu hoş bişey mi
00 YorumlaKardeş elinde değilse tedavi olacaksın, yarın evlendikten sonra da elinde olmazsa aldatacaksın, kızın hayatını mahvedeceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakış açın bana göre yanlış ve ön yargılı açık ve güzel bir kız olduğumu söylüyolar yani ben öyleyim demiyorum ama birini çok sevdim fedakarlıklar yaptım kendimden bile çok sevmiştim hatta.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa evet ön yargılı yaklaşıyorum bunun farkındayım ama açık kızlar bana çok çoçuksu geliyor evliliği kaldıramazlar gibi geliyor eşini mutlu edemezler gibi
Soran+1 yılMesala kızlar genelde uzun boylu ve yapılı erkeklerin yanında nasıl kendisini daha kadınsı hissediyorsa bende kapalı kızların yanında daha erkeksi hissediyorum
Soran+1 yılÇünkü geneli erkeklere nasıl davranması gerektiğini iyi biliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık kızlar da seninle eğlenip başka düzgün erkeklerle evlenecek takma kafana aidjwjd
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKötü, karaktersiz, yobaz, eski kafalı. Ne arasan var.
10 Yorumla
+1 yılo kapalı kızların açıldığı eğlendiği ortamlarda var. kötü degilsin cahilsin
00 Yorumla
+1 yılkötü değilsin sen sadece bir kardeşim" sun
00 YorumlaYanlış anlama da kötü değilsen de karaktersizsin diyebilirim. Bunun başka cevabı yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı ve ortalama kızlarla derken kaç tanesi ile sende kafayı yemişsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötüden ziyade arsız desek daha doğru. Kendi her haltı yiyip el değmemiş kız istiyorum diyen gevşeklerden biri işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyleyim
- +1 yıl
😂Ne komik adamsın vesellam
+1 yılYaptığın yanlış tabiki. İnsanlarla eğlenmeye hakkın yok. Onlar da diğerleri gibi insan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz belki bu düşünceden çıkaran seni birisi olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürbanlılar daha güzel saksafon çalıyor knk kararını sen ver artık.
tecrübe etmeden evlenme, pişman olursun. boşanmak evlenmekten daha zor
00 Yorumla
+1 yılBasbayağı kötüsün
O açık kız açık diye namussuz olmuyor madem namus arıyorsun Hz Yusuf un koruduğu gibi sende namuslu olacaksın İnşallah sen ve senin gibileri hicbir zaman namuslu bir kız bulamaz20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden ortalama tipte türbanlı dedin? Güzel ve türbanlı olsa evlenmyecek misin hdldv
020 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadın mı yani açık güzeli türbanlı ortalamaya tercih edebilirim anlamında dedim
Soran+1 yılAçık güzel <türbanlı ortalama
Cevap sahibi+1 yılNiye böyle bir düşünceye girdin ki
Soran+1 yılBilmem hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılAşağıda birine yazmışsın ki sevgilim var ama sanalda açık kızlarla cinsellik konuşuyorum vs. Bu aldatmak değil mi
Soran+1 yılSanırım öyle
Soran+1 yılÖn yargılı yaklaşmayın lütfen
Soran+1 yılBeni tanısanız dinleseniz böyle düşünmezsiniz hakkımda
Cevap sahibi+1 yılEvlensen karını da aldatorsun
Soran+1 yılÖzelden konuşabilir miyiz?
Cevap sahibi+1 yılFotoğrafını hızlı resimden buraya atar mısın suratını mereka ettim. Ona göre geçerim özele
Soran+1 yılAtmam gerek yok ozaman
Cevap sahibi+1 yılNe
Soran+1 yılBelki bende senin süratını merak ediyorum
Soran+1 yılOna göre özele gelirim
Cevap sahibi+1 yılBeğenirsem özele geçeriz atarım zaten sana.
Cevap sahibi+1 yılNeyse iyi geceler korkak çıktın 😂
Soran+1 yılSen beni seçemezsin ben seni seçerim
Soran+1 yılKorkaklıkla alakası yok siz ezik Türk erkeklerine çok alışmışsınız
Soran+1 yılA. M. I. Nız var diye Türk erkeklere istediklerinizi yaptırabileceğinizi sanıyorsunuz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlendikten sonra eşini ve olursa kız çocuklarını eve hapsedecek tipik insan tipi açıkla eğlen , kapalı ile evlen sonra etrafa namus sat
00 YorumlaKız kardeşin var mı empati yap şu an senin sorduğun soruyu onun için başkasının yaptığını düşün değişmedi hiçbir şey degilmi çünkü sen tam bir güzel kardeşim dengesiz
08 Yorumla
Soran+1 yılKız kardeşim yok evin Tek çoçuğuyum
Soran+1 yılTürbanlı kızlardan hoşlanıyorum napim
Soran+1 yılNiye beni linç ediyor insanlsr suç mu yaptığım
Soran+1 yılTürbanlılar genelde uzun boylu kumral erkeklerden hoşlanıyor :)
Soran+1 yılÇoğu türbanlı beni yiyercesine kesiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar da seninle eğlenmek için sırada bekliyorlar zaten. Kimse görmese Allah görüyor
06 Yorumla
Soran+1 yılÖn yargılı yaklaşıyorsunuz
Soran+1 yılCinsel duygularım var napim niye üzerime geliyorsunuz kimseye zorla bişey yapmıyorum
Soran+1 yılSanki tek erkeklerle zevk alıyormuş gibi davranmayı kesin
- +1 yıl
Kanka eskorta gitsene parayı verdiğin gibi işin görülüyor ve bi ilişkinin sorumluluğunu almıyorsun psikolojik açıdan beleş gibi
Soran+1 yılKnk tecavüz etmiyorum kimseye karşı tarafta zevk alıyor bunu kafanıza sokun
- +1 yıl
Sana tecavüzcü diyen yok zaten elin karısının ağız kokusunu çekme sadece
Yanlış anlama bu durumda kullanmış oluyorsun ve bu hiç doğru bir şey değil boşuna dememişler erkekler açık kızlarla vakit geçirip kapalı birisiyle evlenirler
01 Yorumla
Soran+1 yılkapalı kızlarda genelde beğeniyor beni fark ettimde çoğu kumral seviyor kdkckdckkf
+1 yılHoş değil. Bir örtülü olarak artık ileride evleneceğim adamın sülalesini, özgeçmişini araştırmaya karar verdim. Sağol gerçekten
12 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu yanlış sordum farkındayım ama anlatmak istediğim çok farklı bişey
- +1 yıl
Böyle bir soru nasıl düzgün sorulabilir ki zaten?
+1 yılAnladım sorunu ama bence eğer seveceksen birini güzelce sev ve onunla devam et herkes seni yanlış anlar
08 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ön yargılı yaklaştı bana bu soruda
Soran+1 yılSende kapalı mısım
- +1 yıl
Yok kapalı değilim ama yani sen bence sormak istediğin soruyu soramamışsın yanlış yazmışsın o yüzden herkes yanlış anladı
Soran+1 yılBazı kapalı kızlara bakınca tam çoçuklarımın anası olabilecek bir profil görüyorum ağırbaşlı naif zarif
Soran+1 yılBana daha kadınsı geliyorlar
- +1 yıl
Olabilir bu gayet normal bişey
Soran+1 yılOnlarda nedense beni beğeniyor çoğu kumral seviyor jrjfkdxkjddj
- +1 yıl
Beğenebilir bu normal bişey ama bence bir daha soracağın soruyu böyle sorma daha çok yargılanırsın😂😂
+1 yılYanlış yaptıgın kapalı kız bulup evliliğe doğru gidicek bi ilişki yaşamak varken neden açık kızlarla takılıp adamlıgını bozuyosun
00 YorumlaSadece kapa kızla takıl ya da sadece açık kızla takıl
00 YorumlaNiye kötü bir şey olsun. Güzel kızlar seni aldatır fikrine kapılmışsın lakin o şahsiyet meselesi..
00 Yorumla
+1 yılÇogu erkek boyle dusunuyor ne yazık ki
01 Yorumla
Soran+1 yılKapalı kızlara daha fazla güveniyoruz ve bu gerçekten de elimizden gelen bişey değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizliginle ne kadar övünsen azdır
03 Yorumla
Soran+1 yılTipsiz ve kısa erkekleri dışlıyorsunuz bende tipimi ve boyumu kullanarak istediğimi yapıyorum
- +1 yıl
Sende haklısın karaktersizim diyemiyorsun tabii
Soran+1 yılHahahaha
+1 yılSen sana bakacak birini bulda once
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha gayet de bakıyorlar beyaz tenli kumral saçlıyım bal rengi gözlerim var genelde de türbanlılar bakıyor
- +1 yıl
Sadece bakmakla kaliyorlar desene ayy yazik🤣
Soran+1 yılHahahaha çekiniyorlardır belki yanıma gelmeme
+1 yılkaraktersizin önde gidenisin buyur 🙃
03 Yorumla
Soran+1 yılAyıp knk ön yargılı yaklaşma
Soran+1 yılKadınların baby face erkekleri beğenip sakallı erkeksi erkeklerle evlenmesi gibi düşün
- +1 yıl
aynen ön yargi kardesm
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOna da kardeşim diyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ne la
+1 yılAllah erkeğin böylesinden de esirgesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. En iyisini yaparsın 😌💅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErgensin kendine anne arıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet beni emzirecek anne arıyorum
Soran+1 yılMxkckdkckfmfmf
Ama öyle yapma knk
014 Yorumla
Soran+1 yılTürbanlılar ilgimi çekiyor
Soran+1 yılKapalılarda benle ilgileniyor genelde mfkcmmfd
Soran+1 yılKapalıların çoğu beyaz tenli kirli sakallı uzun boylu kumral erkeklerden hoşlanıyor
Soran+1 yılTespitim nasıl ama
Soran+1 yılTürbanlılar genelde aynı tip erkeklerden hoşlanıyor
Soran+1 yılŞanşlısın ozaman
Soran+1 yılTürk erkeklerinin yüzde 85 i esmer zaten
Soran+1 yılBen Latin kadınlarından hoşlanıyorum nerden bulucam türkiyede hahahahah
Soran+1 yılAynen ya
+1 yılVasat birisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar ön yargılısınız
Soran+1 yılKadınların baby face erkekleri beğenip sakallı erkeksi erkeklerle evlenmesi gibi düşün
+1 yılbazı kapalılarda yapıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmayanlardan bahsediyorum
+1 yılÇok değilsin nasip bu işler
00 Yorumla
+1 yılsen değil zihniyetin büyüdüğün toplum kötü
00 Yorumla
+1 yılkapalılarla neden eğlenmiyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz
00 Yorumla
+1 yılSrfsizin bayrak tutanisin
00 Yorumla
+1 yılKöyüne dön😽
00 Yorumla
+1 yılKötüsün 🙃
00 YorumlaKötülük böyle bir şey değil ki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞeref sizsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam değilsin sen koç
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltutt bırakma..
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem