Güncellemeler
+1 yıl
Beni yargilayanlar yazmasin evlenmek ne zaman ayip oldu
hemde erkek arkadasim var demis bi kiz. evlenme niyetimi biliyor. 1 defa gidince kızmiyor ama cok 2-3 kez gorunce sinirleniyor bazen. ben ona dedim ben bekliyorum sorun yok.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Erkek arkadaşı varmış işte neyi bekliyorsun😅
Belki beni sevecek
Sevse erkek arkadaşı olmazdı
burada gizliyim acikca soyluyum sana o zaman bu kizin gozu erkek ariyor kendim izledim gozu disarda yani
Sevgilisini insan sevse talip arayip ilgi gosterir mi
Flörtözdür
Sevgilisine evlilik sözü vermemiştir
Evet oyle insallah benimle dusunur evlilik bakalim
Bu kadar istiyorsan ona, niyetinin evlilik olduğunu söyleyebilirsin. Evlilik düşünüyorum ben, güzel kızsın birlikte güzel çocuklar yapabilirdik ama sevgilin varmış diyebilirsin. Maksat aklına karpuz kabuğu düşürmek, gerisi kolay🤣
Soyledim zaten evlenmek istedigimi evlenmiyordu bugun sevgilini seviyor musun dedim sustu birsey demedk
Demedi
Bence ona, peki artık ben seni rahat bırakayım. Size mutluluklar diliyorum umarım çok mutlu olursunuz de. Çok güzel kızsın ama benim niyetim evlilik ve daha fazla vakit kaybedemem, allah gönlünü yolunu bahtını açık etsin de geri çekil. Bence peşinden gelecektir eğer sevgilisinde de iş yoksa
Artik konusamam ki kizla birdaha gelirsen senin kafani kirarim dedi o calisan
Kavga mi edeyim gidip
😂😂😂😂e vazgeç o zaman bi o yok ya. Siz de sizi reddeden illa şaplak atanın peşinden gideceksiniz. Bu kadar mı sevmiyorsunuz kendinizi erkekler olarak, anlamıyorum ki… Gerçi kızlar da pek farklı değiller ya.. neyse:))
Cok haklisin baska ona benzer huyda kizlar var bi is buldum sirf o kizi unutayim diye sence su an ise girmem dogru degil midir
İşim gücün yok basıl evlilik düşünüyorsun ki anlamadım
Olabilir kiz kabul etseydi ise girmeyi dusunuyordum
Isyerinin onunde dukkani acmalarini bekliyordu ben gittim o an yalnizdi gittim yanina o da gitti duraga ben yanina gittim o da duraktan karsi caddeye gecti ben yine gittim yanina dedim konusalim biraz. kararini soyle falan dedi gelme pesimden istemiyorum diye bagirdi caddede herkes bize bakti. erkek arkadasi var erkek arkadasini seviyor musun dedim. sustu hicbirsey demedi. sonra dukkan acildi dukkandaki calisanlara sikayet etti beni. sonra kovuldum ordan birdaha gelme fena olur falan. kiz bagirinca bagirma rezil ettin bizi dedim bagirmaya devam etti. sirf kizi dusunmuyum unutayim diye is aradim kabul edildim ben bu halde nasil gurbet sehre gidip calisacam. sirf o beni istemedi diye bugun bosluga dusup bir kizi takip ettim evet yaptim cunku bu kiz benim ayarimi bozdu.2 aydir pesindeydim evlenmedi benle
Annem bile kizla evlenmem icin konustu olmadi
Ben bu kiza ne diyim simdi allah askina ya sanki kizi taciz ettim niye sikayet ediyor beni
Bir psikoloğa görünsen iyi olur. Onun yaptıklarını sorgulamak yerine bu kadar olaya sebep verdikten sonra kendi yaptıklarını düşünsen daha iyi olur bence
Allah askina ben adam gibi bie evlilik istedim sadece. hergun aglamaktan harap oldum
O zaman kendine değer ver. Böylelikle her istediğinin olmayacağını anlayıp rahat bi nefes alırsın.
Ben galiba biraz zorlayan biriyim. zorbayim. Ama kiza israr etmedem de evlenemezdim bunu bi kiz olarak sende biliyorsun kiza israr etmek zorundaydim