Tanıma aşamasında neden konuyu hep oraya getiriyorsunuz 😂😂

Tanıma aşamasında neden konuyu hep oraya getiriyorsunuz 😂😂
Ondan soğumama neden olan şey karşı cinsle samimi olması falan. Ben karşı cinsle samimi olmasına şahsen katlanamam. Çünkü normalde çok kıskanç biriyim karşı cinsten biri ile konuşması görüşmesi veya buluşması şahsen beni aşırı şekilde rahatsız eder. Birde yalan söylüyorsa veya yalanını yakaladıysam ona artık eskisi gibi olamam soğurum tamamen ben..
Ben 26 yaşımdayım, daha önce hiç sevgilim olmadı ve cinsellik de yaşamadım. İlla ki konuştuklarım ve görüştüklerim oldu, birbirimizi tanıttıktan sonra her şeyi baştan öğrenmek için, karşımdaki kişinin geçmişini sorgularım. Bazı kişiler cevaplar vermeyip, kaçmaya çalıştığında zaten anlıyorum. Bu soruyu sormam her ne kadar yanlış anlaşılıyorsa, benim geçmişimden dolayı temiz ve dürüst bir kişiye ihtiyacım var.
Tanımada oraya getirmiyoruz. Bu arkadaş seni sadece kullanma derdinde ve canım. Ciddi düşünen erkek için cinsellik ilerleyen zamanlarda devreye girer.
Gereksiz kıskançlıkları, inandırıcı durmayan gereksiz iltifatlari, cinsellik konusu açmak için çırpınması, bilgili olma konusunda donanimsiz biri olması, heyecandan ya da yapısal fazla resmi durması
Bir de çok fazla mesaj yazması
Cevap
63Cevap
İlgisizlik bence başlı başına yeten bir durum fazlasına gerek yok😂 işi gücü vardır bir şeyi vardır ayrı ama otururken de bi zahmet ilgilensin
Gereksiz samimiyet ve beklenti içerisine girmesi..
Beni sevmiyorsa bana artık değer vermiyorsa ya da beni artık istemiyorsa o zaman tabi ki de soğurdum. ya da bana karşı yalanını yakalarsam..
Flört döneminde sevgi olmaz herhalde ya 😂
Evet, abaza olması illa sekste seks olcak demesi kendimi kötü hisederim ben bunu nerden buldum diye
Yakından tanıdıktan sonra pis olmasi
Saygısız olması (başka insanlara karsi)
Dedikodu etmesi nasıl bir erkek bu dedirten şeyler hepsi
Türkçeyi doğru kullanamazsa soğurum. -de / -da eklerinin yanlış kullanımı veyahut herkes, deyil, eylenmek gibi bu tarz yanlış yazımları görünce yemin ederim beynimden vurulmuşa dönüyorum.
Ben de şekliyle daha yoğun kullanıyoruz
@Lorensay Yani çok zor bir hadise değil
Herkes mavi boncuk dağıtması benim için yeterli.
Laubalilik, kibir ya da dengesizlik. Bu üçünden biri dahi olsa soğurum.
Saygısız davranışlar, abazan haller, yersiz ve dozunda olmayan her şey. Keyifli geceler..
Evet soğumama neden olan şey ulan daha tanışalı 2 gün olmadı gelmiş bana geceleri nasıl yatarsın diyor, iç çamaşırında ne tercih edersin diyor, bedenin nedir diyor, dekolte sever misin diyor öyle yaklaşsn birine sanıyesinde sanane aaaqqqq diyorum
Sürekli fotoğraf istemesi araması fazlaca kız takipetmesi vs
Ben her an her şeyden soğuma özelliğine sahip olduğum için soğumama sebep olmayacak şey çok daha az
Dünyadan bilhaber ise, kitaplardan konuşamıyorsak, kendini sosyal medya ikonu zannediyorsa, makul ve yapıcı tavırlar yerine tripler ve kıskançlık şekillendiriyorsa davranışlarını soğurum.
Kötü kokuyorsa buz 🥶 kesilirim.
Pasaklı olması dagınık olması kaba olması keko olması
İlgisiz olması
Israrcı olması
Dengesiz biri olması beni karşı taraftan soğutur
Sürekli konuşursa sıkılırım ve soğurum. Abazalık , saygısızlık ve laubali hareketler de soğutur.
Benimle siyaset konuşması. Başkalarıyla konuşsun.
Yalan, karşı cinsle fazla samimiyet, saygisiz tavirlar
Yalan söylemesi eğer bi yalan varsa o an biter her şey
Benim hak ettiğim değeri bana vermezse öyle bir sogurum ki şok geçirir nfnfnfnfm
Taktik uygulamaya çalışması. Hemen anlarım uzaklaşırım ve kafasında kurduğu taktiklerin suya düştüğü ile kalır.
İlgisizlik. İletişim koparsa eski yerimde bulamaz beni.
Huyu, tavrı. Beklemediğim bir şey yaparsa soğrurum mesela. Kafamız uyuşmaz soğuyabilirim. Uzun zamandır olmadığı için aklıma da gelmiyor
Kendini trilyonlar edermiş gibi fazla fazla ağırdan satması
Yani sen olmasan başkası olacak abartma hava atma işini:)
Bundan soğurum işte
Cinsellik konusuna girmesi, açıkça birlikte olmak istediğini söylemesi. Güle güle … o.. derim anca o teyze gibi. 😂
En hassas noktam yalan, yalan var ise bitmiştir.
Geç cevap vermesi veya aşırı hızlı ilerletmesi
Diğerlerinden bahsedip benim bir yarışmacı olduğumu hatırlatırsa.
Genel olarak basit , kolay elde edilen kızdan hemen soğurum.
Muhabbet etmemesi direkt kaçış sebebi. Özellikle bilmediği şeyi konuşması delirtiyor.
Başkasıyla görüştüğünü fark edersem soğurum keserim iletişimi
Allahın rahmeti derse soğurum 😂
Kesin bir cevap veremem bu konuda fakat aldatırsa , ya da hesap öderken ben hep ödersem gibi
İlgisizlik (flört olursa), görmemezlikten gelme, başka şeylerle ilgilenme, umursamazlık.
Çünkü ileride böyle durumlar olursa girer mi girmez mi bu konulara öğrenmek istiyoruz 😂😂
Bu kdr iğrenç insanları nereden buluyorsunuz?
Büyü var deseymiş yahu
yazım hataları özellikle de da ayıramaması
Al benden de o kadar
Aşko yeto falan derse engel atarım direkt.
Yerli yersiz libido showu
Hijyen ve gereksiz trip
Gahahahhahahahah çok iyç ysaa
Tartisma esnasinda asiri kabalaşmasi
Sevişelim derim. Hayır derse bye derim
Kıskançlık bendeki en büyük sorun..
Flörtten soğumak bence imkansız ya
Yalan, sigara, alkol..
Karakter yoksa diğer şeyler de olmuyor
Artık sevgilim yok gelsene istemem
o getirmiyor diğeri getiriyordur :D
Bencillik sadakatsizlik yalan öyleleri tam bir yılan.
Dengesiz bir insandan anında sogurum
yalan, ilgisizlik,..
Ankaralı kızların kaderi
Durmadan kıskandırma çabasına girmesi
Evlenmeden benden seks isterse ayrılırım
Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar.
Allah yeterince bereket vermiş mi peki 😄
Ters cevaplar vermesi
Benimle dalga geçer gibi konuşması
Eski saf aşklar artık iki bacak arasında maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?