Sadece aşk olarak düşünmeyin, arkadaşlık dostluk vs de olabilir:)

Sadece aşk olarak düşünmeyin, arkadaşlık dostluk vs de olabilir:)
En son sevdiğim bir arkadaşımdan öyle sogudum ki… son 2 seferdir buluşmamızda 1 saat sonra kalktı sırf bi erkek için. Bir de pişkin pişkin kusura bakma diyip sonraki oturmamızda da aynı haltı yedi. Ben 1 Saat oturmak içim evden çıkmıyorum oysaki. Daha sonra ortak muhabbetimiz vardı birlikte spora başlamak gibi bu muhabbbetten 2 gün sonra story atmıs spordan, hic sormadı bile haber vermedi bile. Bi cacık olmaz ondan. İnsanlar insanların hayatına dokunmuyor, hayalet gibiler işlerine geldimi varlar. Casper arkadaslıgım olacagına hic olmasın daha iyi
En son sevdiğim bir arkadaşımdan öyle sogudum ki… son 2 seferdir buluşmamızda 1 saat sonra kalktı sırf bi erkek için. Bir de pişkin pişkin kusura bakma diyip sonraki oturmamızda da aynı haltı yedi. Ben 1 Saat oturmak içim evden çıkmıyorum oysaki. Daha sonra ortak muhabbetimiz vardı birlikte spora başlamak gibi bu muhabbbetten 2 gün sonra story atmıs spordan, hic sormadı bile haber vermedi bile. Bi cacık olmaz ondan. İnsanlar insanların hayatına dokunmuyor, hayalet gibiler işlerine geldimi varlar. Casper arkadaslıgım olacagına hic olmasın daha iyi
Cevap
8Cevap
bana yalan söylemesi tabi ki de
Teşekkürler barış
Hoşuma gitmeyen şeyleri yapması yeterli
benim hassas noktalarimi bilmesine ragmen bana o konular uzerinden zarar vermis olabilir. zaten cabuk soguyan biriyim. ya da saygisizlik yapmistir. kufur hakaret etmistir, alay etmistir gibi gibi. umursamiyordur eskisi gibi. yalan soyluyordur, ilgisi azalmistir. bu tarz seyler
Sokak lambası gibi olan adamları sevmem. Kime yandıkları belli olmuyor. Bir de bariz yürüyüp sonrasında arkadaş ayağı yapan gevşekler var. Onları da sevmiyorum. Allah uzak etsin.
Bencil ve tutarsız ve güvenilir olmayan insanlardan soğurum. Aslında genel olarak istemsizce soğuk davranıyorum insanlara
✤ Güvensizlik, saygısızlık, ihanet, gereksiz kıskançlık, manipülasyon, sahte davranışlar... Bunlar beni soğutmaya yetiyor. Ayrıca, aşırı duygusallık, her küçük şeyi drama dönüştürmek ve sürekli mağduriyet yaratmak da aradığım bağları koparır.
Yalan ve beni manipüle etmeye calistigini anlarsam biter arkadasliklar da
Anlaşılmamak
Neden bu kadar zor birine beni kırma beni üzme diyorsun kalbini ellerini bırakıyorsun o parçalıyor sonra sen suclu oluyorsun
Aşık olduğum kadın her haliyle teslim olmalı bana , hayatında sadece ben olmalıyım , karşı cinsten uzak olmalı yoksa soğurum.
Samimiyetsizlik. İnsan ne olursa olsun dürüst olmalı. Yalan, iki yüzlülük ya da çıkar için yaklaşma gibi şeyler beni direkt soğutur.
Birinden tek bir hareketiyle bile soğuyabiliyorum öyle kötü bir oyun var
Karakteri yoksa ister istemez iticileşmeye başlıyor
Ego , kibir , samimiyetsizlik , kıskançlık ooooo say say bitmez 😂
Sürekli sorguya çekilmekten nefret ederim
Saçma sapan konularda yalan söylenmesi ve bunu karşı tarafın bilmesine rağmen yüzsüz gibi devam ettirmesi
Düşünce yapısı çok önemli
Hâl ve hareketleri, saygısızlık ve kibir
Herhangi bir yanlış soğutur
Ruh halime göre her şey olabilir bu ya 😅
Anlaşılmamak sebilmemek saygı duyulmamak
soğuyasım varsa her sey olabilir
Bencillik, yalan , ihanet
Verdiğim değeri boşa çıkarması
Yalan ihanet tutarsızlık gördüğüm an biter mevzu
Yalancı ve kendi gibi değilse soğurum
yüksek ego
Yalan ihanet