Piskopat bir ailem var , sevdiğimin elit bir hayatı yaşam tarzı ve kültürlü bir ailesi çevresi var, evlenince başıma kalkar mı?

Multimedia Graffiti tasarımcısıyım.. 20 bin € ya okudum.. fakülte mezunuyum , derken 2009 da mezun olduğum yıl hastalandım

250 bin kişiye program magazin programlıyordum, Vodafone da çalıştım en iyi satıcı bendim, derken emekli oldum

ilaçlardan 42 kilo aldım:) ve şu an 0 dan yeni bir hayata başladım

abimden babam dan uzak duracağım ve kendime özgü bir yaşam tarzı kuracağım

evlenince ise ailemin piskopat ama benim çok iyi birisi olduğumu anlayacaklar:))

Sizce ne düşünebilir sevdiğim benim ve ailemin hakkında?

ps: annem müthiş derecede iyi mükemmel birisi ama babam ve abim çok piskopatlar

bense onlardan ve stresten vs şerden dolayı hastalandım:(

sizce mutlu olabilecek miyim sevdiğim ile geçmişi unutup?

ps: ayaklarımın üzerinde çok iyi duran birisiyim..

🇩🇪 Almanya da yaşıyorum ama Türkiye de iki defa hayat kurabilmek için 2 kez çalışmaya gittim work and travel yaptım, Almanya Duisburg da ev tuttum şu an Kölndeyim artı her işimi kendim yapıyorum ve bir erkeğe asla muhtaç olmadım. Evliliği de kurtuluş olarak hiç görmedim

canımdan olacakken bile kendimi kimseye yamamadım, ölüm de olsa ucundan yine tek başıma savaştım ve sonunda evim oldu , huzurum oldu ve herkes şu an benim yerime olmak için can atıyor. Öz babam bile beni ben onu sevmezsem de beni çok seviyor, ila kızım yanıma gel diyor.. bana 15 bin € ya araba almak istiyor.. abim bana saygı gösteriyor ama aslında herkese karşı piskopat bir bana karşı çok iyi

bana özendiğini de her defasında dile getiriyor

benimle sohbet etmek için tüm çevrem can atıyor:)) çok seviliyorum ama dediğim gibi aile düzenim bozuk

evlenince bu kusur olur mu? Çünkü Emre’nin ailesi politika ile uğraşan bir sülale

bizden çok farklılar.. statü olarak onlar daha üstün yani

bense kendi çapımda sadece bir şeyim işte 🤨😂🥹🙈

Piskopat bir ailem var , sevdiğimin elit bir hayatı yaşam tarzı ve kültürlü bir ailesi çevresi var, evlenince başıma kalkar mı?