Evlenirsem arkamda ailem olmayacak yetim almışlar gibi olacak. Herkes evlenme diyor. Aile kurmak bana hayal mi?

Annem yapısı gereği hasta bir kadın nasıl desem takıntılı en ufak kelimede insana ağza alınmayacak küfürler eder eşyaları kırar ayrıca epilepsi hastası. Varlığıda kötü yokluğuda normali de kötü hastaykende huzur vermiyor bize bizim ailenin imtihanı bu kadın. Bu yaşima kadar onunla oturup bir çay bir kahve içip sohbet edemedim anne sevgisi görmedim babam da annemin bizim en ufak birikimini alır yer abim şehir disinda okulunu bitirip evlendi ne arayıp soruyor.
Ben hemşirelik 3. sınıf ögrencisiyim 23 yaşındayım. Evlendiğimde arkamda kimsem olmayacak kaynanaydı görümceydi cart curt hep iyi insanlar karsimiza cikmiyor. Laf çevirmeyi bilmiyorum sıcakkanlıyım ben nasıl uğraşırım evliliği nasıl sürdürürüm bunlar beni korkutuyor gerçekten. Nasıl bir eş seçmem gerek yani. Ben sevgi görmediğim için güzelmiş çirkinmiş zenginmiş fakirmiş bakmıyorum en ufak güzel söze güler yüze düşüyorum.
Gece yastığa başımı koyduğum da bunlari dusunuyorum. Kimsem yok. Yapayalnizim.
Benim evlenip yuva kurmam hayal mi yani
Güncellemeler
+1 yıl
Trol falan değil çok ciddiyim bu soru benim için çok önemli
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen sorumu görün@kızlarbiradımöne
Evlenirsem arkamda ailem olmayacak yetim almışlar gibi olacak. Herkes evlenme diyor. Aile kurmak bana hayal mi?