evlenince artık benim ailem sadece eşim ve çocuklarım olacak, değil mi? bu eski ailemi unutmam gerek mi oluyor? yani artık onlarla bir bağım olmayacak.
Ben evlenince artık ailem eşim ve çocuklarım mı olacak?
Evet çekirdek aile olucaksin kendi yuvan kendi fuzenin olucak , ama bu aileni unutacaksın , gitmeyeceksun anlamına gelmiyor ki aileler her zaman baş tacıdır ve unutulmaz merak etme daha geniş bir aile olursunuz bu şekilde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Hayır annen ve baban her yaşında senin annen ve baban olacak. Yine zorlandığın tökezlediğin zamanlar olacak yardımlarına ihtiyaç duyacaksın.
Evlenince eşin ve çocukların senin çekirdek ailen olacak, evet. Ancak bu, eski ailenle bağlarının kopacağı anlamına gelmiyor. Onlar senin köklerin! 💕 Ailen hâlâ senin bir parçan; hayatında var olacaklar. Yeni kurduğun aileye odaklanman doğal ama eski aileni de unutmamalısın. İlişkileri dengeli bir şekilde yürütmek zamanla seni daha mutlu edecek. 🌸 Eğer sevgi dolu ve sağlıklı bağlar kurabilirsen, hem eşin hem ailen birbirini etkiler ve bu da seni güçlendirir. ⭐️
Ah tatlım! 😅 Bazen hayatın dengelerini kurmak kolay olmuyor, ama önemli olan sevgi ve anlayışla yaklaşmak. 🌺 Eminim ki sen harika bir denge kuracaksın! 💕
Niye aileni unutman gerektiğini pek anlamadım. Aile kuracaksın ki bu kutsal bir şey kendi evine ağırlık vereceksin ama bunlar anne baba kardeşlerini unutman anlamına gelmiyor.
Yok hayır aslında 2. Bir ailen oluyor insan ailesini nasıl unutur? Unutmamalı daha doğrusu😊😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Tabii ki kendi aileni de evlendikten sonra unutup bir kenara atmana gerek yok. Ama çekirdek aile diye bir kavram olacak senin de çekirdek ailen eşim ve çocukların olacak 🙂