Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz deseydik. Çalışmayan kız istiyoruz. Eşimizi çalıştırmayız desek. Bize yobaz, gerici derdiniz. Şimdi kendiniz itiraf ediyorsunuz çalışmak istemediğinizi... Evet çalışma. Eğer bekarken çalışmıyorsan, evliyken de çalışma. Bir mesleğin yoksa, okumadıysan, erkek gibi amelelik yapma. Ben sahsen eşimin amelelik yapmasını istemem. Okumuştur mesleği vardır, çalışır. Ama orada burada ezilmesine razı olmam. Sen annenin evinde çalış çalış. Evlenince kocan sana baksın. Öyle de yok. Baban sana bakmamış, çalıştırmış. Ben neden bakıyim derim kadına, bide sigarasını ben alcam. Makyaj malzemelerini herşeyini karşılıycam. Siz kadınlar. Baba evinde çalışın, koca evinde çalışmayın zaten. Kocanız enayi sizin.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Severimsevmeyisk ben orada yorumda eşime bakamam demedim ki. Eşim çalışsın da demedim. Biz desek eşimiz çalışmasın, bize yobaz dersiniz. Bak yeni nesil kendi de çalışmak istemiyor dedim
En İyi Cevaplar
Açıkçası ben çocuk yetiştirme konusunda eşimin evde çocuklarla bizzat ilgilenmesini isterim. Çalışırken ister istemez çocuklarla vakit geçirmek zor oluyor. Bence çocukların anneleriyle geçirdiği vakit çok kıymetli, o yüzden en azından annelerinin yanında geçirebilecekleri zamanı ellerinden almak istemem. Bu bence çift maaştan çok daha önemli ama eşimin evde yan gelip yatmasını değil, çocuklara vakit ayırmasını istiyorum. Okuyanlar yanlış anlamadın.
00 Yorumla
+1 yılEvde yuvarlanıp yatan bi kadına saygı duyamam. Kazandığının bir kuruşuna karışmam ancak mutlaka çalışsın isterim eli ekmek tuttukça kadın erkek herkes çalışmalı. Evliliği hayat sigortası olarak gören bir kadın eşim olamaz. Çocuk olduktan sonra istemezse saygı duyarım. Hakkıdır.
10 Yorumla
+1 yılNeden doğru olmasın. Yani çalışmak istemiyorsan çalışma kimse seni zorla çalıştıracak değil ya. Ayrıca bence evlendikten sonra bir kadının çalışması çok zor olur ya. Sonuçta o evin işi var gücü var yemeği var. O yüzden bence kadın evde oturup ev işine yemeğe falan bakmalı diye düşünüyorum şahsen ben en iyisi böyle..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilikte çalışma tercihi tamamen size bağlı Evlilikte çalışmanız veya çalışmamanız, aile ekonomisi ve finansal durumunuz üzerinde etkili olabilir. Ortak giderleri karşılamak için iki kişinin çalışması gerekebilir veya eşlerden birinin maddi olarak daha fazla katkıda bulunması gerekebilir. Finansal durumunuzu ve ihtiyaçlarınızı değerlendirerek bu konuda bir plan yapmanız önemlidir. Çalışmama tercih ettiğinizde, ev işleri ve aile yükümlülüklerinin nasıl paylaşılacağına dikkat etmek önemlidir. Eğer siz çalışmazsanız, ev işlerini veya diğer aile sorumluluklarınızı nasıl organize edeceğinizi düşünmelisiniz. İşleri paylaşmak ve eşler arasında eşit bir şekilde dağıtmak önemlidir.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUstume yuk binerse birakirim. bu tamamen erkege bagli. Kole ve robot dehlgilim ki her bir yere yetiseyim. hem evde calis, hem disarda çalış, hem cocuklara bak... oldu baska? Eger esimden evdeki yukumu azaltacak davranışlar gormezsem ya evliligi bitiririm ya işi birakirim. Bir ipte iki cambaz oynamaz. Bu kadar yukte bir insana fazla. Biz kadinlarda dunyaya bir kere geliyoruz. Bunca kosturmayi ve yuku haketmiyoruz. Bizimde bu bir kere gelip gectigimiz dunyada rahat bir nefes alip yaşama hakkimiz var. Yogunluk ve asiri yorgunluk hissedersem ya calismayi ya da kocayi bırakırım.
52 Yorumla- +1 yıl
Helaaalll. Karı koca çalışırız, kirada bile geçiniriz diyen enayiler, okusun bu yorumu. Hayat okadar basit değil!!!
Cevap sahibi+1 yıl@Emre3558123 evet hayat basit degil. Bir tek siz erkeklerin hayati yok. Hayatiniz boyunca yaptiginiz tek sey calismak. Onunda mesaisi ve belli bir kazanci var. Cocuk bakmak ve ev isleri oyle degil ama. Anneni dusun bakalim senj yetiştirirken ne kadar yoruldu. Peki sen anneni goremeden buyumek ister miydin? Ona hasret kalarak buyumek hosuna gider miydi? Kadin calisacak diye bu kadar cocuga yazik degil mi? En basta da bu kadar yuku sırtlanan kadina yazik degil mi? Biz kadimlar esek miyiz her seyi sirtimiza yukleyip kamcilayip duruyorsunuz. Ise git calis, evi cekip cevir, aksama onume sicak yemek koy, bana kadinlik yap, cocuklara iyi anne ol daha bir ton sorumluluk. Su kafanizi degistirsenizde kadina yardimci olsaniz her seyi cozulecek. Kenarda oturup kadindan hizmet beklemeyi kesin artik. O eve kadinda para getiriyorsa diger her sey ortak olmali. O k*cinizi kaldirip iş yapmayi öğreneceksiniz oyle ya da böyle. Kendi kizin olsa bu kadar yükü sirtlanmasina gonlun razi gelir mi? O kadar buyuteceksin elin oglu alacak, kizinin her seyinden faydalanacak. Kizin hem disarda, hem evde çalışacak ama damadin köşede bunlara goz yumarak rahat rahat oturacak. Sen kizina hayat yoldasi, onun her konuda destekçisi olan, yardimcisi olan bir eş ki istersin yoksa ben erkegim diyerek kizindan her turlu hizmeti bekleyen hem para kazansin hem diger her isi yapsin bende kosede misler gibi oturayim tek sorumlulugum işe gidip gelmek diyen bir damat mi? Kadinlarin haklarini odeyemezsiniz dikkatli olun. Anneniz dahil esinizde bunca fedakarligi yapıyorsa bu hizmetten degil ikram ettigi içindir. Kadin size eş ya da anne olarak farketmez bir hakkini helal etmezse altinda ezilir kalirsiniz dikkatli olun. Kadinin bunca yaptigi seyi ve sorumlulugu siz erkekler gormuyorsunuz belki ama Allah görüyor bunu unutmayın.
+1 yılBen evlenirdim. Hatta daha iyi olurdu benim için. Çünki çalıştığı zaman yorgun olucak belki saatlerimiz uyuşmayacak ve birbirimize vakit ayıramayacağız. Evlenip hizmrtçi gibi çalıştırmak niyetinde de degğilim. Gerektiği yerlerde bende yardım ederim. Onemli olan birlikte vakit geçirebilmek
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu
Yani fark etmez de eğer çalışmıyorsa da her şey dört dörtlük olacak ev temiz olmalı yemekler çeşit çeşit olmalı suratı mahkeme duvarı gibi değil de gülümseyen pozitif bir şekilde olmalı ha bir de güzel giyinmeli salaş bir tişört altına da tayt mmm evett
10 YorumlaBen kendimi maddi olarak yetersiz görüyorum ki ben mühendisim bana sorarsan yeterli kazanmıyorum, birde bir başkası daha katılınca hayatıma normal kendi harcamalarımın kendime yaptıklarımda bile istemsizce artacak bu sefer kenara para koyamıyacağız, ilerisi için yatırım yapamayacağım. Bence kadının çalıştığı para en kötü ilerisi için sermaye olacak ve ortak kasaya konacak yok bunu ben kazandım vs demiyecek derse kapı önüne konmalı.
226 Yorumla
Soran+1 yılKetçap mayonez de olsun mu abicim
Soran+1 yılDerin katılıyorum sana
- +1 yıl
Bunlar dışarıdaki bakımlı güzel vücutlu kadınları istiyor ama o kadınlarda beleşe o vücuda yüze sahip olmuyor kendilerine bakıyor yatırım yapıyorlar vücutlarına. Erkekler armut piş ağzıma düş. O evine para veren çalışan kadınlara kendini saldı cirkinlesti diyorlarsa kadın parasını kendine harcayacak NOKTA.
- +1 yıl
https://youtu.be/29uq0o0WxIw çok güzel açıklıyor
Soran+1 yılYa kıvanç kadın kendi kazandığı parayı kendine harcamayacaksa neden çalışsın şaka misin
- +1 yıl
Ben sana hak veriyorum. Bence ev ve kişisel ihtiyaçlar alınıp gerisi ortaya atılıp biriktirilmeli benimki bana kocaminkide bana saçma olur
- +1 yıl
@Severimsevmeyisk işte günümüz kadınlarından olması gerekenler. Tebrikler.
Soran+1 yılOlması gereken falan değil kıvanç bey sen ve senin gibiler evlenmesin bu kafayla
Soran+1 yılSen de kadını köle gibi kullanmak isteyen kafadasın o zaman. Ona bakarsan ev işi de zor bu kadın ev işi yapmayacak mı? Sen mi tutacan işin ucundan? Üstüne de çocuk olduğunu düşün. Sen mi emzirecen uyutacan büyütecen çocuğu?
- +1 yıl
Emzirmek dışında bütün işlere erkekte el atacak. He sen diyorsan bek çocuk yapılamaz evde onlara bakacak o zaman umarım kocan seni boş bırakmaz ömrüne bi 10 adet çocuk yaptırır. O emekli olduğunda sende çocuklardan emekli olmuş olursun ki o zaman hayatı eşit yaşamış okursunuz.
Soran+1 yılKıvanç bey size kolay geliyor galiba çocuk bakmak bir tane de siz büyütün o zaman anlayın nasıl bir şey olduğunu. İşte çalışmaktan daha zor çocuk bakmak. Hele bide yaramaz hiperaktif bir çocuksa..
- +1 yıl
Ne erkek kadını köle olarak görecek nede kadın erkeği.. erkek kadını bakmak zorunda kanka ama ikiside calisiyorsa para ortada olmalı ayri gayri olmaz daha ne için evlendiler ki yani saçma
Soran+1 yılHa şu da bir seçenek. Siz 10 tane yapın siz büyütün çocuğu madem. Karınız çalışsın o da olur
Soran+1 yılSize demesi kolay geliyor icraate dökün öyle konuşun yapın 10 çocuk bakın büyütün hepsini sonra gelin yazın buraya 😂
- +1 yıl
Oooo bal kaymak bize ketcp mayonez size olsun diyosun yani
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin zengin ise sorun yok tabi.
Ama ben her zaman her kadına şunu öneririm; mutlaka bir mesleğiniz ya da işiniz olsun ve kendi ekonomik özgürlüğünüzü kazanın diye.
Çünkü bugün sana aşkım diyen adam, yarın sana küfrederken kapıyı gösterecek.
Her şeyinizi bir adamın eline bırakmayın.
Temizlik de yapılır yemek de.35 Yorumla- +1 yıl
@Zena24356 teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
@Mandarinia Adam Zye kadar katılıyorum sana ve erkek halinle böyle düşünmen taktir ediyorum seni gerçekten 👏🏽👍🏼
- +1 yıl
@NoName89 teşekkür ederim 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle olur… ev hanımlısı da yapmak zorunda değilsin…evlilik hizmetçilik değil…
ekonomi senin sorumluluğun değil… sağlıklı ve marjinal olmayan klasik evlilikte erkek maddıyatı halletmeli yuvanın manevi ahenk huzuru kadınlar yönetir…
onu için huzurlu olmak için hanımlara uymak gerekir denir …
ev işleri müşterektir… o ortak alan …
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende lise sona kadar çok zeki hep birinci olan çalışkan bir kızdım da yoruldum. İkinci kez üniversite sınava girdim bu sene tükendim artık çalışmak istemiyorum. Bend e bilmiyorum geçmişte beni gibi başarılı olup ben yoruldum diye bir süre okumaya ara veren birisini birisi kabul eder mi. Hatta çalışmam belki. Yoruldum
29 Yorumla- +1 yıl
Hiç gelmeyecek mi bir bölüm?
Cevap sahibi+1 yılDört yıllık geliyor bir gerler de ailem çok egolu en iyi yere girmemi istiyor. Ebelik olsa gidicem ben bıktım. Ailem iki yıllık oku yanımızsa oeur dşor ya da bıktım
- +1 yıl
Sen çok gerilmişsin. Ben öğretmenim. Seni çok iyi anlıyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖyleyim hocam. Ailem okutmama kafasında biraz. Ben de okumak istiyorım. Aile bu ne yapayım öldürmem lazım gitmem için ezip de geçemem göndermiyorlar
- +1 yıl
Bana ulaş istersen. Çok geçmiş olsun. Konuşalım.
- +1 yıl
?
Cevap sahibi+1 yılAttım mesaj
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
ben şahsen eşimin çalışmasını istemezdim. bu kadını çalıştırmamak gerek anlamında değil. eve geldiğimde eşimin karşılaması bana daha ailemsi bir izlenim uyandırır. şimdiki düzende ise her iki tarafta birbirinden bazen bihaber şekilde yaşıyorlar. ve bu bence aile olmak değil. hele bir de çocuk var ise o evlilik bana göre tamamen rayından çıkıyor. evlilik yalnızca çocuk için yapılmış gibi bir havaya bürüyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benim tercihim olmazdı. Ben çalışmak isterim, karşımdaki kim olursa olsun birine muhtaç olarak yaşamak asla bana göre değil.
Ekonomik özgürlüğüm olmalı ve bunu devam ettirmeliyim.
Siz eğer çalışmak istemiyorsanız ve bu şekilde daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız, karşı tarafla konuşup -geçim sıkıntısı vs gibi durumlar olmayacaksa- böyle bir karar alabilirsiniz.10 Yorumla
+1 yılIslama gore esin seni calismaya zorlayamaz. Bu tamamen senin kararin. Hatta para da senin paran calisirsan. Istersen esinle paylasirsin istersen paylasmazsin. maalesef Turkiyede boyle bir anlayis yok. Yani calisiyorsan illa paylasacaksin durumu. Ama islama gore farkli. Neyse. Calimiyorsan ev islerini yapacaksin, yok calisiyorsan ve esine de katkida bulunacaksan o zaman o da ev islerinde katkida bulunmali 50/50. Yoksa evde otur daha iyi. Ama genel olarak calismayan kadinlar evde daha cok bunalima giriyor. Hem kocandan surekli para iste, bir sey almak icin. Zor. Yani zengin bir koca bulman lazim bunun icin. Yoksa kit kanaat gecinirsiniz.
10 YorumlaBen kısıtlamam evlenmeden önce işsiz olan kadın, evlendikten sonra isterse çalışabilir ve evlenirim ama kadınlar da çalışmalı. İşten eve yorgun gelmeleri konusunda da bunun için evlere gelen hizmetçiler var yemek yapıyor, çocuk varsa çocukla ilgileniyorlar.
00 Yorumla
+1 yılevet neden olmasın eşim nasıl isterse bana uyar benim görevim onu mutlu etmek değil mi nede olsa hanımcılık kazanacak :p
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çalışmak zorunda değilsin ama hayatın sana ne getireceği belli olmuyor. İlerde bir gün evliliğinin seni mutlu etmediği senaryoyu düşün.
Maddi özgürlüğünün olması veya olmaması arasında çok fark olacaktır.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben çalışmak isterdim şahsen, onun içinde çabalıyorum. Kadının ekonomik özgürlüğü olması lazım. Eminim evleneceğin insanla bu konu üzerinde konuşursanız bir uzlaşmaya varırsınız..
20 YorumlaEvlilik eşin çalışmasına bağlanmamalı. Erkek eşine bakabiliyor olmalı. Tabi bu benim düşüncem. Yani bu eşitlik vs bilmem ne değil. Kadın yapı itibari ile daha naif. Bu durumdan dolayı insan eşini koruyor kolluyor olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani o kadar sene hayatından gitmiş, masraflar ayrı, ailen ayrı ne bileyim sen bilirsin ama ne kadar zengin olursa olsun kendi paranı kazanmak daha iyi bence. Sadece doğum gibi zamanlarda birazcık izin alırsın sonra devamkee🙃
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Herkes sizin gibi düşünmeyebilir. Buna hazırlıklı olmalısınız. Geçim sıkıntısı çekmeyeceğinizi düşündüğünüz birine fikrinizi söyleyin ve evlenin.
117 Yorumla- +1 yıl
@ElCuco Senin vicdanını uyandırmaya çabalıyorum. Ben engeli basarım ya sonra benim gibi diğer kızlara da yazacaksın. Azıcık utanman gerektiğini hatırlatıyorum. Bir başkası kız kardeşine bunu yapsa burası olması şart değil gerçek hayatta ne hissedersin? Biraz vicdanlı düşün. İyi ki bel altına vurmuyorsun ya iğrenç sorulara yazdığım yorumlara cevabın ne peki?
Soran+1 yılŞşşşşş cuco kes sesini terbiyeni takın 😡ne biçim konuşuyorsun sen
+1 yılbu ıs karsılıklı konusmaya baglı durum kötulesır kadında calısır destek cıkar ama kadın calısıp erkek ev ıslerıne yardım etmez ıse orada sıkıntı var demektır. ben mımarım esım calısmak ıstemez ıse tamam derım ama ev ıslerını de dort dortluk ısterım. eger esımde calısan bır kadın ıse tabıkı ev ıslerıne yardım etmek zorundayım
10 Yorumlaevleniyor sam evin geçimini erkek ypar isterse çalışmaya bilir
11 YorumlaBence kadınlara ev hanımlıgı yeter çalışmaması daha iyi evi idaere edebilmek ve yönetebilmek adına ama ulkemiz şartlar geregi tek maaşla ev geçindirebilmek cok zor Allahım inssallah bana ve bütün insanlara tek başıma evin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilme gücünü verir ben istemezdim eşimin çalışması
00 YorumlaKarşı taraf evi geçindirecek kadar maddiyata sahipse neden olmasın. Çocuk düşünürseniz zaten belli bir süre çalışamazsın. Kendi isteğin bide hayat koşullarınızı göz önünde bulundurman lazım bence
00 YorumlaBilmiyorum ben bir erkeğe o kadar güvenmemeyi aslında tam olarak güvenle de ilgili değil yani para istemekten utanç verici geliyor bana bir istersin iki istersin ama kendi paran olduğunda ucuz pahalı diye düşünmüyorsun. Rahat oluyorsun. Ev ihtiyaçlarını ortak alırsınız. Ayrıca bu zamanda tek kişi çalışıp nasıl ev geçimi olacak?
00 YorumlaBu evleneceğin insanla aranda olan bir durum. Ama ev hanımlığı meslek değildir meslek yapmak para kazandırır şahsen tutumlu davranmasını biliyorsa karşımdaki insan çalışmamasına göz yumardım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu tamamen Senin isteğin, Neden olmasın zaten ev işi bin bir tür mecbur bırakacak çalışmana :)
00 Yorumla
+1 yılİlerde belki bende çalışmak istemem olabilir böyle şeyler sonuçta kadın illa eve para getirmek zorunda değil erkek zorunda
00 Yorumla
+1 yılBence eşin istediği için değil kendin için çalış. Ekonomik özgürlük demek güç demek. Koca eline kalırsan yanlışa saparsın. Denemesi bedava…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışan kadın her zaman daha iyidir.
Bu benim fikrim.
Tercih yine sizin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çalışmak güzel bir şey yeri gelir borcunuz olur sana para veremez o zaman gider sen istediğini alırsın ona ne kadar harcadiginin hesabını vermezsin ama calismayip ev hanımı olursan eve aldığın tabağın bile hesabını sorarlar bence. çalışan insanlar evde çok durmazlar ben öyle diyipte sonradan çalışan çok insan duydum
00 Yorumla
+1 yılkarar sizin ama ekonomiye katkıda bulunmak, beraber sırtlamak yükü, daha iyi yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ev hanimligi meslek falan degil kendinizi kandirmayin
00 Yorumla
+1 yılErkeğin maaşı yetiyorsa kadın çalışmak zorunda değil. Ev hanımı isteyen biriyle evlen.
00 Yorumla
+1 yılBen bir adamın eline bakmak istemem açıkçası çalışmayı tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılBence bu doğru olmaz kendi çevren olması kazancın olması her zaman daha iyidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılZaten çalışmayacaksın emin ol. Çocuklarda olunca tamam artık.
10 Yorumla
+1 yılvalla bende çalışmak hiç istemiyorum zaten kendimi bildim bileli çalışıyorum ama işte başkasının eline baktığım da zoruma gideceği için mecburi çalışacağım, bence bunu tercih eden birisi ile ol
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklısın bende istemiyom
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşe git gel yemek yap sonra yatakta mutlu etmeye çalış derman kalmaz yatak İçin direkt uyurum bn çalışırsam
Soran+1 yılDoğru haklısın bence
Soran+1 yılAma bazı erkeklerin işine gelmiyor ama herkes bir değil yani ben de çok yorulurum napayım
Cevap sahibi+1 yılOnlar için önmeli olan yatal ve yemek gerisi umurlarında degıl
Soran+1 yılÇalışmayı isteyen erkekler var ama aynı zamanda
Cevap sahibi+1 yılOnlar g vat benim gözümde bir kadının çalışmasına kalmışlar ister çalışmasını
Soran+1 yılBizde insanız hangi birine yetişelim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen yarın evlenirdim
12 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
Cevap sahibi+1 yılAynen zaten yeterince para kazanacağım eşim çalışmasına gerek yok
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Doğru olur kadının çalışmaması zorunda kalmadıkça iyi bir şey devlet kurumuysa olabilir tabi
00 Yorumla
+1 yılBende öyle yaptım valla bunalıma girdim keşke çalşsam diyorum şimdi de
11 Yorumla
+1 yılEvlenirim. Çalışıp çalışmamasi farketmez
10 Yorumla
+1 yılHelede bu devirde çalış bence onun eline bakma
00 Yorumla
+1 yılKendin kazan kendin harca ya çalışmayıp ne yapacaksın
06 Yorumla- +1 yıl
Aaa evet haklısınız
- +1 yıl
Mutlu olmanıza sevindim. Böyle olmalı zaten ya tek tip düşündüm bir an, iki tarafında çalışıp ihtiyaçlara ortak olması en sağlıklı ilişki
Olmaz, eşine muhtaç yaşamamalısın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence çalışmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSıkılır bunalıma gırersın çalış
00 Yorumla Bu senin tercihim. Ben olsam evlenirim.
00 Yorumla
+1 yılZaten eşim çalışsın istemem ben
00 YorumlaÇalışan kadınla evlenmezdim..
00 Yorumla
+1 yılTek insanla ev gecincirmek zor
00 Yorumla
+1 yılYani birazcık yanlış bir düşünce
00 Yorumla
+1 yılOlur elbette bu senin tercihin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmutfakta asci yatakta or. pum olcaksa hicc sorun degil
00 Yorumla
+1 yılOlur sırt sırta vermek şart
00 Yorumla
+1 yılMaddiyatla alakalı bir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen istediğini yapar.
10 Yorumla
+1 yılTercih meselesi olur tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizin kararınız ve hayatınız?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇalış çünkü hayat çok pahalı
00 Yorumla Bu devirde zor ya iki kişi çalışmassa
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler