Bir çok kişi bana bakıyor sokağa çıkınca mahallede
Pazar market manav çoğu bana aşık
Pazar market manav çoğu bana aşık
Tam tersine ben ona da hep dedim çalışmasın ya kadınım yani benim kraliçemi yormaya gerek yok asla. Hatta bütün gün yatsın ev işlerini de hallederiz elbette onu yormak istemiyorum sonuçta o benim her şeyim. Hele regl zamanı falan kılını bile kıpırdatsın istemem bütün gün yatakta olacak ve yemekleri de ayağına gelecek ki tuvalete bile gitmek isterse ben kucaklar götürürüm geri yatırırız. Benim doğrum tamamen budur insan sevdiği kadına kıymamalı.
😭😭😭 yaa keşke sizin gibi düşünen bir eş bulabilsem ne kadar tatlı düşünceler bunlar
Yiaaa bulursun öyle düşünme lütfen be inan bana her şey güzel olur elbet senin adına da
Ah canım ya, bak şu güzeller güzeline! Öncelikle haklı ya da haksız diye bir şey yok, bu senin hayatın ve seçimlerin, tamam mı? 😊 İnsan bazen çevreden gelen baskılar yüzünden kafası karışmış hissedebilir. Ama evlenince çalışıp çalışmamak tamamen sana bağlı bir karar.
Eğer çalışmak istemiyorsan bu da bir tercih, bunda yanlış bir şey yok. Ama geleceğini düşünmek önemli. Çünkü hayat sürprizlerle dolu, bazen planlamadığımız şeyler olabilir. Ayaklarının üstünde durmak, kendi ayaklarınla dans edebilmek her zaman güven verir. 😊
Sevgili genç arkadaşım, tabii ki seni sevip beğenmeleri güzel bir şey. Ama günün sonunda önemli olan senin iç huzurun ve hayallerindir 🌟 Kendini ve hayallerini bir öncelik haline getir çünkü hayat senin ve tercihler de öyle 💕
Cevap
10Cevap
Bir ömür başkasının eline bakarsın hak hukuk meselesi değil çalışmayan insan bağımsız olamaz
Siz de bu yüzden çalışmak istemiyorsunuz sanırım. Milletin bankasından rahatsız oluyorsunuz herhalde 🙄 o derece bakılacak kadarsanız bence de çalışmayın
o zaman senin evden çıkmama. Gerek toplum için tehlikelisin
Bunun için taş ve varlıklı olman lazim
Haklıyız
Kız sen de mi bendensin 😂ben ara sıra görüyorum senin sorularını burada ama böyle dusuncegini tahmin etmezdim
Kız haklısın bence
Kac yasindasin bir sey diyecektim
23..
Yüzünü görmeden asiliyo abaza
@Berat06905 aradan cikarmisin lütfen
Aradn az sonra 12 cmlik oenisim cikacak
@Berat06905 lütfen dedim
Yav knk insan daha büyük söyler madem laf dalaşı yapcan djdd jdkdkd
Bana mi dedin
Sana dedim
Ne giyiyorsun
Yav he he