@JAVAX başkalarından bekledigimi nereden biliyorsun? Şükür param var kocama muhtaç değilim. Yam gelip yatan erkeğe adam demiyorum. Ve hayatın gerçeği para yoksa saadet yok Boş yapıp keyfimi kaçırma işine bak.
Merhaba, Birikimi olmayan insan ile olur ancak işi gücü olmayan ve de ailesi zengin olmayan erkek ile samanlık seyran olmaz tam aksine hüsran ziyan olur!
Erkek çalışmalı çabalamalı, sorumluluk sahibi olmalı ki ev geçindirmek öncelikle erkeğin vazifesi görevidir..
Birlikten kuvvet doğar, sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir. Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey çok güzel olur. Olmak zorundadır ancak iki kişiden biri yapmaz ise olmaz, olamaz!
Birlikten kuvvet doğar demiştim, destek olan kadın candır! Başımın tacı! 😂
Birikimi ve işi olmayan kişilerle samanlığın seyran olacağını düşünenler elbette var ama ben öyle düşünmüyorum, iş ve maddi olanaklar çok çok önemli, insanlar kişiliklerini ve karakterlerini bozmadan maddi anlamda hayatlarını birliktelik kurdu insanla her ortamı seyrana dönüştürebilir.
Kesinlikle olmaz diyorum. Eskisi gibi soğan ekmek yerim seninle mutlu olurum devirlerini çoktan geçtik. Etrafımız almak istediğimiz şeylerle dolu, yapmak istediklerimizle dolu. Hiç değilse minimal seviyedeki isteklerin karşılanması lazımdır
Bu konuda net bir şey diyemem ama hani eski kafa gibi bir koca bulayım evleneyim o bana ömrü billah baksın kafasında olan biriyle ben o yolda yürümem...
parası neden yok mesela 25 yaşına kadar bi işin ucundan tutmamış kendini geliştrmemis bomboş gezdiyse olmaz ama çabalamıs batmıs olabilir tekrar çabalar birlikte çabalarız. önemli olan bu durumun sebebi tembel kendini geliştiremeyen biriyle olmaz kısacası
Eğer iki kişiden biri yeteri kadar kapanıyorsa diğerinin parası olmuş, birikimi olmuş çok umrumda olmaz. Gezmeye, yemeğe ve içmeye para yetsin yeter. Yani mutlu edebilecek faaliyetlere yetmeli para gerisi bir şekilde olur. Çünkü bu faaliyetler yapılmazsa kavgalar vb. Başlar.
Tabi ki önemli ama hayatı berbat geçmiş hayal etmiş ama başaramamış herşeye rağmen mücadele etmeye çalışan larda var hayat kime ne yaşattı bilemezsin yargılama o yüzden ama ilişki sevgi aşk bunlar sadece lafdan iberette olmamalı karsindakinin yüküyle yüklenmeye cesaretin varsa imkansız kelimesi artık anlamsızca ancak o zaman huzur ve mutluluk olur..
Birikimi ve işi olmayan biri ile günümüz şartları zor bir hayat sağlar, tabikide ilişkiye başlayabilirsiniz, ama buna hazır olup olmadığınıza inanmanız lazım. Böyle bir duruma hazırım onu seviyorum eskilerin dediği gibi kuru soğanda yeter derseniz sorun yok. Çok varlıklıda olabilir ilişkinizde ama sonradan her şeyinide kaybedebilir o zaman ne olacak bu her şey içerisinde sedindeni olacaksın o durumda.
Kesinlikle öyle. Aslında önemli olan kişinin maddi birikimi veya o süre zarfında bir işte çalışmaması değil. Önemli olan kazanç için çaba harcamak istiyor mu, çalışmayı seviyor mu...
Zaten birikimi de olsa kullanmayı bilmedikten sonra onu da heba edebilir ya da başka bir durum da olabilir kaybedeceği.. O yüzden temelde bilincinin yerinde olması ve çalışmayı sevmesi yer almalı.
Birikimi olmamasına takılmam benimde yok birikimim ama neden işi yok o cok onemli tembellikten mi? Is begenmediginden mi yoksa emek vermesine, is aramasına, kendini zorlamasina rağmen iş bulamıyor mu ona göre cevabım değişkenlik gosteririr.
Hayatta mutlu olmak istediği gibi biriyle yaşamak firsati para miktarından daha üstündür Yeterki partneriniz çalışkan sadık cefalı biri olsun geri her şey hallolur
İkimizin de çalışması lazım, kadının da erkeğin de çalışmasi lazım. fakir olması sorun değil ama işsizse ve iş bulmak için cabalamıyorsa birliktelik düşünmezdim
valla benim işim varda birikimim yok bu devirde birikim yapmak artık kolay bir şey değil maaşının %90ı falan senin eline kalması lazım birikim yapabilmek için borcunun falan olmaması lazım bitti yani o işler artık
merhaba tabiki onemli unsurlar eger gecici bir hevas veya birliktelik degilse birikimi olmaya bilir ama bir isinin olmasi onemli diye dusunugorum guzel gunler...