Arkadaslar daha önce de soru acmıstım. 29 yasındayım güzel bakımlı bir bayanım esim hiçbir konuda bana ne temasta bulunuyor ne de eş gibi demiştim. Lojmnda karsı binada (binalar yakın) sürekli beni takip ediyor demistim. Şimdi de evimin içine bakıyor. Ben ondan tarafa bakmasam da ben de bazen belli ediyorum istemdışı baktığımı yani yakalanıyorum diyeyim. Adam benden birkaç yaş büyük bekar ve evden işe giden bir tip ama muhtemelen sevgilisi ya da bir seyi var ama hiç evine almadı telefonu çalınca balkondan içeri kaçıyor ben duymayım diye. Sizce bu adam ne yapmaya çalışıyor? Bazen öyle bir bakıyor ki gittiğim odayı mutfagı takip ediyor nerdeyse bana bakarken kapıya çarpacak oluyor ama bazen de sanki dünyada ben yokmuşum gibi. Çok fazla sevgilim de olmadı o yüzden erkek psikolojisinden anlamıyorum. Niye bir öyle bir böyle davranıyor bir öyle bir böyle
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sana karşı ilgisi var gibi. Çok bakma o tarafa yüz verme
derdi ne bu adamın
Pek iyi niyetli durmuyor ondan dedim
ben de ne salağım ya azıcıkta olsa iyi niyet aradım
Yok yok arama bence
bence de ya muhtemelen lüks aracınla kızları tavlıyor lojmna getirmiyo kızları başına bela olmasın diye. o arabada belki birlikte oluyor birileriyle
Hmm olabilir bilemem. Sen uzak dur da
Seni gözüne kestirmeye çalışıyor. Peki sen onu gözüne kestiriyor musun
yok duygularım darma duman ah ah hep o esimin yüzünden sevgi kırıntısına muhtac bıraktı beni. gözüne kestiriyor derken amacı?
Amacı cinsellik. Ama senin sevgiye ihtiyacın var çok var hatta. Tabi bu durum seni farklı yönlere çekebiliyor. Sevilmek sana sarilmasini isterken ellerinin bomboş kalması seni darma duman ediyor
namaz da kılıyor lükste arabası var evde de tek kalıyor bu canım bulamıyor mu kimseyi 😅
Buluyorsa da o arabada buluyor 😉
değil mi lojmna da kızlar basına bela olmasın diye getiriyordur
getirmiyordır diyecektim ne yapıyorsa muhtemelen arabasında yapıyor yoksa cok yakısıklı değil ama özgüvenli
Aynen öyle 🙂sen keyfine bak bir şekilde 😉
Yapabilir gayet normal 😂
yakışıklı değil ama özgüvenli olmasına ne diyorsun
Mesleği gereğidir🙂yada kişisel yapısıdır
arabası ve forması bence 😅
Aynen 😂😂Bi formalı olarak söylüyorum ozguven hep vardır 🙂🙈ve arabalı biri olarak söylüyorum
orada mısın 🙂
Uzak durun öylelerinden
amacı ne bazen aşırı bakıyor bazen hiç umrunda değil gibi
Eşinize söyleyin
Evi temizlerken perdelerin açık mı oluyor
perdeden önce bakıyordu asla frikik vermem
Evde senden başka birileri daha var mı diye çözmeye çalışıyordur. Yakında kendini davet ettirmek ya da seni davet etmek için ilk adımı atarsa şaşırır mısı
öyle teklif ederse sert tepki veririm
Birden değil. Balkondan size bakıp, perdeleriniz cok iyi duruyor, markası nedir gibi soru sorup, arkasını getirebilir. Sohbete açık mısın bir başka erkekle?
ben her insana karsı aşırı güler yüzlü samimi sıcakkanlı yapım var ama elimde değil bu benim yapım
Bazı ihtiyaçların ona karşı samimiyetini perçinler mi?
onla alakası yok
Görünüşü ilgini çekti mi peki dürüst ol
cok yakısıklı değil ki özgüvenli ama baya bir kendini beğenmis bence
Dürüstçe itiraf et Asıl önemli olan gerektiğinde işini görebilecek mi? 🙂
posta 3. sayfa hikayeleri başladı gine
Rahatsız mi oluyorsun hoşuna mi gidiyor
başta rahatsız oldum sonra merak derken ne hissettiğimi bilmiyorum
İlgini çekmeye başladı yani
duygusal olarak yıllardır boşluktayım maalesefki çekti ama bi hareketinle de soguyabilirim sadece boşluktan
Ne hissettigini bilmiyorsun yani yanlış kararlar verme ama iyi düşün
adamın niyetini net bir sekilde bilsem belki duygularımı yönlendirmemde yardımcı olurdu
Aşık falan olayim deme sakin 🙂
yok ya o adam cıkmadan önce erkeklerden nefret ediyordum zaten esim sagolsun tüm cinsinden sogutmustu 😅 hatta bu adama biraz biraz düsmeme ben de sasırdım deli cesareti beni ona çekti
Uzaktan flörtlesmekte heycanli olur ama karşı balkonda komşunun kiziyla bakisirdik bizde hahaa
zaten ilk başta bakıyor mu diye bakarken sonra ben bakmaya basladım😁
Kocanda zaten ha var ha yok 🙂
bir tane cocuk olmasa en azından boşar ne oldugum belli olurdu ya sürekli negatif aksi bir insan
Off işte çocuk yaa
aynen nelere gögüs gerdim onun için
Yani ne desem bilemedim şimdi baya dolusun yani belli
nasıl gıyınırsın
standart. acık giymeyi sevmem
senın ılgın var mı baska erkeklere
Ne istiyorsun sen
Sevişmek istiyor 😂