Aile & Toplum Evin içinde sürekli izleniyorum? suudee_ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evdeyken sürekli birisinin beni izlediğini hissediyorum sonrasında kafamı kaldırıyorum dolabın üstünden kızıma ait (kedim) iki çift minik göz beni izliyor alıp yememek için zor duruyorumm ne yapmalıyım çok şirin 💗💗😭 Evin içinde sürekli izleniyorum? Cevapla Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Çimdikle poposundan 1 2 Yorumla suudee_ 1 yıl kıyamam ko Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Gözünün yaşına bakma Yorumla
İlyaİlyiçOblomov Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Allah'ım şuna bak jxjsj 1 1 Yorumla suudee_ 1 yıl sapsal ya bu kedi Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Azılı sapık 1 1 Yorumla suudee_ 1 yıl tek sapığım Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kedideki şans işte 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar