Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Yıllarca birlikte olduktan sonra birine aşık olma hissini hiç kaybettiniz mi?
Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor

Ben daha önce böyle bir durum yaşamadığım için sizden dinlemek istiyorum.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#DuyguKaybi
08 Temmuz, 2023 Cumartesi 22.14
Ben zaten aşık olma hissini kaybettim ama aşk yaşamadan. çünkü aşka olan inancım gitti. beni belki de bir gün aşka inandıran biri çıkar ama şu an öyle bir şey yok benim için. anma çoğu insan bu duyguyu yaşamıştır eminim. mesela Daha önceki ilişkilerde yaşanan olumsuz deneyimler, güvenin sarsılmasına ve aşka olan inancın azalmasına yol açabilir. Kalp kırıklıkları, aldatılma, ilişki sorunları veya aşk acısı gibi deneyimler, insanların gelecekteki ilişkilere karşı daha temkinli olmalarına neden olabilir. ya da Toplumun ve kültürün aşk ve ilişkilerle ilgili beklentileri, insanların inancını etkileyebilir. İdealize edilen romantik ilişkilerin gerçeklikten farklı olabileceği düşüncesi, insanların aşka olan inançlarını zedeleyebilir.
Evet kaybettim artık hiç içimden ne aşık olmak ne biriyle sevgili olmak geliyor o kadar bunalmış ve bıkmışım ki galiba hep hayal kırıklığına uğradığım için olabilir. Bir yandan deniyorum bir ara deneyim dedim ama yine olmadı içimden gelmedi sıkıldım ve konuşmayı kestim ama o da çok kırıldı bu sefer ne bileyim uğraşmaktansa böyle tek başıma olmayı tercih ediyorum artık.
Belki de herşeyi zamanı vardır
Evet ilk başlarda ilişki sevgi taze iken oluyor fakat sonrasında da hala bu yaşanıyorsa sıkıntı bence. Bir şekilde hayat devam ediyor, geriye bakmak yerine önüne bakman lazım.
Evet birine aşık olmuştum 8 sene önce önce, ama birlikteliğimiz kısa sürmüştü, ondan sonra o aşk duygusunu bir daha tadamadım ama 1 sene önce birini çok sevdim
Cevap
6Cevap
İlişkinin uzunluğuna bağlı oluyor bu durum. Çevremden duyduğum ve yaşadığım bir durum olarak bir dönem her hareketini sevdiğiniz ve aşık olduğunuz bir insana belli bir dönem bir anda soğuma hissiyatı gelebiliyor, önemli olan o dönemde vazgeçmemek eski hale dönmek için çabalamak. Biraz da monotonluktan uzaklaşmak. Sonra tekrardan eskisi gibi seviyor ve özlüyorsunuz.
Kaybolmuyor, ben yaşadım ve hiç kaybolduğunu hissetmedim. Hatta arada tekrar tekrar minicik şeylerden bile aşık olabiliyorsun.
Şıp sevdi hesabı
Sanırım şu an o hissi yaşıyorum. İstesemde kimseyi sevemiyorum. Yıllar olmadı öyle ama maalesef ki böyle. Umarım düzelir
Kendini çok fazla kapattığın belli oluyor @maviayyyyy
Sebep olanlar utansın mı 😂😂
Evet ama Sebep olmayanın ne günahı var 😂
Yok tabii ki ama... anlatamıyorum kendimi puff
Bende anlat istiyorum da Berlin duvarı var geçemedim 😂
Ahaha geçilmez
Sen bilirsin sonuçta eğlenceli bir insanım 😂
Bende 🥳
Ya bırak konuşalım işte sevdim seni 🤩
😂😂 beni herkes sevdi burada. Sohbetimi tarzımı yani
Ya uf banane herkesten ya 😒
😂😂 peki
Bana herkesi örnek verme hiç sevmem ben seninle sohbet etmek istedim 😂
Evet yıllarca her hareketine hayranlik duyarak aşık olduğum adamin yıllar sonra geçirdiği evrime tanıklık ettim
Ben de az önce buradan çok değer verdiğim birinin ikinci kez beni neden sizleri engellediğine şahit oldum
Kaybetmek değilde hayat yoğunluğundan zaman ayiramamak oluyor
Benim için uzun zamandır Sevgi aşk konusunda çok da bir önemi kalmadı
Kül olma derecesinde yol oldu kaybetmek ne kelime
Bu sadece sana özel değil ki 😊
Evet, ikinci çocuktan sonra 😋
Kaybetmedim ve kaybetmem
Bilemiycem🤷♀️
Hiç aşık olmadim
Aşk hissi başlı başına saçma.
Aşık olmadım hiç
Kaybettim
Hayır kaybetmedim