Evet, bunu yaşadım. İnsanlar bitiriyor, kendini bitiriyor, kendi kendine gidiyor, layık olmayarak sevgine, kalmıyorlar kalbinde, birçok kişi gitti kalbimden, sevgim bitti, ilgim bitti, güvenim bitti. Her bitiş soğumakla ve emin olmayarak başlar, kırılırsın ve ilelebet uğurlarsın yüreğinden, asıl marifet bir kalpte kalabilmektir
Sevgiye dair hiç bir şeyi kalmadı demek çok isterdim. sadece eskisi gibi sevemiyorum onu.. ilk günkü heyecanım mutlulugum yok. O kadar duygularımı bitmiş hissediyorum ki sevemiyorum agliyamiyorum..
Sanırım bundan 4.5 veya 5 yıl net hatırlamıyorum heniz bakış açımın değişmediği zamanlardı ve bu sevginin bitme aşamasını fazlasıyla denli derinliklerimde hissederek bitirdim ki hiçbir zamanda pişman olmadım
Umarım senin için daha iyisi ne ise o olur kendin için en doğru kararı vermek hayatından bazı kişileri çıkarmakla geçiyorsa bunu yapmaktan çekinme çünkü başka bir hayatımız yok time ve time...
Bırakıp gitti çok ağladım arkasından bir anda soğudum. Aramızda kötü bir şey geçmedi sebep bile söylemedi. Zamanla seven birinin böyle davranmayacağını anladım biraz uzun sürdü ama oldu
Kimse için o kadar büyük çabalamamak, büyük şeylerden vazgeçmemek gerekiyormuş. Aslında sevdiklerimiz o insanlardan çok bizdeki izleri, hatıraları oluyormuş. Biz onlara içimizde yüklediğimiz anlamları seviyormuşuz. Ve zamanla o anlamlar tükenebiliyormuş... İnsan olgunlaşıp değiştikçe görebiliyor bunu