ne yaptınız ne hissettiniz ne oldu yazan olursa teşekkür ederim
bide ne kadar zaman sevmiştiniz
bide ne kadar zaman sevmiştiniz
Senec1998 yazıydı ilk aşkım ilk sevdiğimdi 5yıllık bir beraberlikten sonra bitti. bitişinin 1yılında mahallesine gittim ama hiç bir iz yoktu. o aralar ben benlikten cıkmıştım zaten. aradan yıllar geçti yıl 2012 istanbulun trafiğe kapalı bir caddesinde yuruyordum efkarlı efkarlı karşıdan iki kız geliyor du acabamı dedim yaklaştık ca kalbim yerinden çıkacak gibiydi ve gozlerime inanamadım oydu.
Durduk p an zaman zaman durdu gozlerimiz konuştu etrafta sadece kalplerimizin atışı duyuluyordu yaklaştım göz göze geldik ve oyle bir sarıldık kı bir birbirimize kenetlendik ruhlarımızı bedenlerimiz bir birine kenetlendi.
O an dusundum ki ben kimseyi böyle sevmemişim...
Wow:)@crazyman
Simdii?
Şimdi yanlızlığımla baş başayım @Yildizlarimm
@HisliKullanıcı aşk gercek ve temiz yasanırsa böyle anlatabiliyorsun işte. dobra durust ve samimi.
yazdıkların için gerçekten teşekkür ederim bu oldukça anlamlı bundan sonarda umarım Allah hakkınızda hayırlısını verir ve sizde mutlu olursunuz
duygularınızı buraya yazıp paylaştığınız için gerçekten teşekkür ederim...
haklısınız umarım bizde bişeyleri kirletmek yaşamayı başarabiliriz
Aynen Bunu Yapardım :)
1 sene çıkmıştık. Sonra ayrı şehirlerde olduğumuz için ayrılmak zorunda kalmıştık. Yıllar sonrada benim bulunduğum şehire yerleşmiş. 3 sene sonrasında elele başka bir kızla dolaşıyorken karşılaştık. Dizlerimin bağı çözülmüştü. Ter basmıştı ve ellerim titriyordu. Yanımdada ünlü bir şarkıcı arkadaşım vardı herkes tarafından bilinen.. Durumu anlayıp oda hemen benim elimi tuttu çok hızlı bir şekilde. Yanımızdan geçtik birbirimizin gözgöze geldik, sonra arkamıza baktık yine gözgöze geldik. Sonra bana ulaştı mail kanalıyla:) Benden sonra ne kadar acı cektiğini ama aklına geldikce gülümsediğini söyledi. Ama iş işten geçmişti:)
peki bir şans vermek için bir yol yok muydu?
o msjı attıysa halen duyguları var gibi demekki
Kız arkadaşı vardı. Bunu kimse yapmak istemez. Gayet arkadasca konustum. O bulusmak istedi kız arkadasının bu konularda modern oldugunu soyledi. Ama yapamazdım:) Sonrada evlendi o kızla zaten. :)
okurken içim gitti ya evet hani iki kişinin arasına girmeyi kimse istemez biliyorum anlıyorumda ama sonuçta zamanında sevmissiniz ve elde olmayan sebeplerden ayrılmışsınız hiç içind ekalmadı mı?
Hayatımdaki gercek askım oydu. Kimse icin o kadar gözyası dökmemiştim. Ben terketmiştim. Sonra cok pişman oldum cok aradım onu ama hep telefonlarda birşeyleri kırdı döktü bagırdı bunu neden bana yapıyorsun diye cok uzmustum onu gercekten. O da bana gercek anlamda asıktı. Uzak sehirlerde birbirimizi gormek icin deliler gibi bekliyorduk haftasonlarını. Sanırım çok sevmesi beni çok korkutuyordu. En son artık ona zarar verdiğimi gördüğümde başkasıyla cıkıyormus gibi davrandım. Aslında kimse yoktu. Benden nefret eder ve üzülmeyi bırakır dedim. Öyle olmadı daha cok üzüldü. Sonra bir şekilde aglaya aglayada olsa acmadık telefonları. 3 sene sonrada karsılastık iste:)
Artık evlendi içimde kaldı ama eger görüşseydik kız arkadası varken o kıza haksızlık olurdu cunku biz yine baslardık biliyorum.. Ha evliyken yuva yıkmısım, ha sevgilisi varken onu almısım.. İmzasız nede olsa diye birsey olamaz. O kızında hayalleri vardı ve evlendiler:)
varya batırdın beni okurken çok kötü hisettim naptın be off keşke bırakmasaymışsın ne diyim şimdi ben sana ama sende o an öyle düşündün demekki o şimdi mutlu mu peki ve senin hayatına biri girdi mi?
vardı ama siz ondan önceymişsiniz ya hani onunla evlenicekse evlenirdi ama sneinle olucaksada olurdu şimdi böyle diyorum ama ben olsam bende napardım bilmiyorum çünkü dediğinde haklısın evlendikten sonra görğdn mü onu
Benim hayatımda başkası var elbette:) Onunla evlendikten sonra karsılasmadım:) Karsılasmakta istemem...
belki inanmıcaksın ama bütün gün aklıma bu geldi çok kötü hissettim ben fazla duygusalımdır :/
umarım ikinizde çok mutlu olursunuz ve hayatında biri olduğuna sevindim :))
Hayatımda biri var ama ilşkiye ara verdik:D:D Bekliyoruz bakalım ne zaman dönecek:) Üzülme geçmiş bitmiş bir olay. Anısı kaldı. :) Ara verdiğimiz kişiye aşığım şu anda. Ama beklemekten başka şansım yok.. Sen üzülmeeee:)
sonuçta ikinizde zamanında çok sevmişsiniz ve o çocuk onu nasıl zamanında sevdiğini hiç bilmicek kendimi birden olayın içinde hissettim ama ikinizde atlatmışsınız bu iyi bir şey ben fazla duygusal oldum afadersin
2. kez aşık olunca aynı mı hissettin peki yani ilk aşk daha büyük olur vs derler ya bu arada ben soruyorum ama eğer yazmak istemezsen sorun değil zaten cvplandırdın sorularımı yorumların için teşekkür ederim :)
Ben yapım gereği biraz atraksiyonlu aşk severim. Zorlamalı o aşk beni:) Akrep burcuyum çünkü. O kişiden sonra epey bir aşık olamadım hatta hayatıma kimseyi sokmadım hep af dilendim. Cunku cok uzmustum. Bana mailde ulastıgında buluşmayalım ama beni affet artık dedim. Çünkü onun ahını almış olabilirdim. Helal ettim ben sana hakkımı dedi. Ondan sonra kendimi özgür hissedip yeniden sevebildim. Ama aşık olmadım uzun süre kimseye. Şu anki kişiye deliler gibi aşığım ama:)
peki o da yanında ki kıza aşık olmuş muydu? yani oda mutlu muydu?
bide ona aslında sevgilin olmadını nedne öyle dvarandığını sv anlattın mı yani
Ben aşık olduğunu düşünmüyorum. Benim için çok şeyi göze almıştı. Burada yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama şu anda uçurumun kenarındayım dediği günleri bilirim. Zar zor ikna edip eve gitmesini sağlıyordum. Ağlardık telefonlarda falan:) Amaaaan işte böylee geçti bitti hatırladıkca icim cız ediyor hala:)
anladım anlatmanı istediğim için üzgünüm sadece bu yazdıklarını okuyana kadar artık devam edemicemi düşünüyodum çünkü tek taraflı seviyorum ve baya kötü bitti çok ağır gelmeye başlamıştı artık devam edemicem dedikten sonra bu soruyu sordum ama senin yazdıkların tek değilmişim birileri hayatına devam edebilmiş dedim bu bu şu an devam edebilmek için garip bir duygu oluşturdu bende eğer şurdan kalkıp iyi bişeyler yapabilirsem arkasındaki sebep sensin :) gerçekten teşekkür ederim umarım çok mutlu olursun seni tanımıyorum ama garip bir şekilde şu an seni çok seviyorum :)
Canım benim umarım herşey gönlünce olur. Hayat gerçekten çok kısa ve yolumuzda ne varsa onu yasıyoruz bir sekilde. Hep gülümse gerisi kolay:) Bende seni sevdim:):)
:))
3 yıl sevdiğim kişiyle bir yıl çıkmıştık. Ayrılalı da bir yıl oluyor. Bu sene gördüm en son. Ne bileyim içim cız etti. Gözlerim doldu. Nefret ettirmişti kendinden arkamdan demediği kalmamıştı. Sonra birden çıktı karşıma. Kokusu geldi burnuma yüreğim sızladı. Özlemim boğazıma düğümlendi, koydum başımı sırama. Ağlarken hep böyle yapardım. Bana seslendi ama bakmadım. Bakamadım. Yaşanmışlıkların ağırlığı vardı üzerimde. Cevap veremedim. Giderken elveda demedi yine. Ellerim havada kaldı, gözlerim bıraktığı izlerde.
baya ağır olmuş yazdırarak üzdüysem üsgünüm yani sormak istedim bende ve nasıl unuttun ya da yani nasıl üstündne geldin ben deniyorum ama başarısız oluyorum
Sorun yok canım. Şöyle ki bana iftira atarak ayrıldı. Hemen sonra sevgili yaptı ama ben bunu çok sonra öğrendim. Okulda herkesi bana karşı doldurdu. Sonra okuldan gitti. Herkes düşmandı bana bir kaç kişi dışında. Her şeye rağmen vazgeçemiyordum. Dönse affederdim. Çok sevdim çünkü. Unuttum mu? Hayır. Ama tekrar istiyor muyum? Hayır. Zamanla anlıyorsun her şeyi. Evet sevmişti ama bu yeterli olmadı. Çok acı çektirdi bana. Pişman mıyım? Evet. Oturup düşünüyorum da, hiç tanışmamış olmayı tercih ederdim. Elin oğlu gelmiş benim dünyamı başıma yıkıyor. Buna izin veremezdim. Önce üzülmeyi bıraktım ve kabullendim. Bitmişti, dönmeyecekti. Daha sonra da alıştım. Unuttum diyemem ama artık hatırlamıyorum. Sadece kalbimde derin bir boşluk oluştu. Umuyorum ki o boşluğu gerçekten hak eden birisi dolduracak bir gün
sen baya hakkından gelmişsin bu duygunun umarım Allah karşına snei üzmicek birini çıkartır yazdıkların için gerçekten teşekkür ederim
Rica ederim canım amin
Cevap
12Cevap
2000 yılında mahallemizin en güzel kızına düğünde çıkma teklif ettim dört yıl dolu dolu sadece elini tutmaktan başka İzmir’in bütün sahillerini gezmekten başka hiçbir şey yapmadım çok sevdim evlerimiz karşı karşıyaydı onun ışığı Sönmeden yemin ederim yatmıyordum o gündüzleri balkona çıkıyordu onu gördüğüm an iştahım açılıyordu dördüncü yıl sonunda benim işim dolayısıyla il dışına gitmem gerekti ve 2004 yılında duydum ki ailesi onu evlendirmek istiyor bana ağlayarak bu böyle olmuyor ayrılmamız lazım dedi ve bitirdi bir daha annemin babamın yaşadığı mahalleye giderken hep aklımda vardı acaba nereye taşındı evlendi adam kim hep aklımda o vardı yılda iki defa İzmir’e geliyordum o oturdukları baba evine bakıyordum hep geçmişi yâd ediyordum tabi bu arada ben de evlendim benim de çoluk çocuğum var 2022 yılında onu markette gördüm elinde bebek arabası ve çocuğu vardı beni gördüğü an benim de yanımda kızım vardı beni gördüğü an bir anda ağlamaya başladı ben de ne yapacağımı şaşırdım. bana ismimle hitap etti ve yanımda çocuğum duydu 13 yaşında ben nasılsın iyi misin demeye kalmadı ben de ağladım ve o şunu anladım ki karşılıksız sevmek veya bir insanı sevmek bir insana aşık olmak bazen akıl hastalığı gibi bir şey sonra beni Facebook’tan ekledi kabul etmedim mesaj çekti bir kere görüşmeye gittim görüşmek sayılmaz oturduk çay söyledik ama hep ağladım oda ağladı çok zor şeyler Allah kimseyi yaşatmasın
24 yıl sonra ayrıldımız günden beri görmedim ilk aşkla karşılaştım... Ben 17 o 18 yaşlarındaydı... Ikimizde bekar çoluğa çocuğa karışmışız... Bir yıla yakın ciddi yolda beraberlik yaşadık... Evlenecektim... ama maalesef 1 yılda defalarca aynı hatayı yaptı... Icinde iki adam taşıyordu... Biri beni dünyanın en Mutlu kadını yapan, diğeri ise Canımı yakmaya çalışan... Öfke kontrol bozukluğundan Zihinsel Şiddet ve dil yaraları ve pişman olacağı şeyler yapmasıydı... Ve beni tamamen kayıp eti... Ayrılığı kabul etmeyince Adamlına yakışmayacak, bugün utanacak çok şeyler yapması, maksat bana acı vermek... oysa Yaptığı her şey onun gözümden düşmesine sebep oldu... Belki o 24 merak etim, özledim aşkımı hep andım... Bazı aar oluyor beni güzel sevmesini Belki özlüyorum... belki icimde yaşadım o ilk aşkı halan kalbimde yaşıyorum ama o beni dönüşü geri olmayan yola iti... Yani anlıcanız Belki ben yıllardır kalbinden atamadı aşka kavuştu ama o aşkı öfkesine yenik düştü... geriye kalan ise sadece pişmanlık... ama ne demiş Müslüm Baba Son pişmanlık nereye kadar🎶🎶🎶
Bugün yaşadığım durum olmasi gereken ondan ayrilmamdi bazı nedenlerden dolayı ama uzun süre sonra bugün karşılaştık oyle bi hal hatır ettik ama şunu farkettim ben ondan sonra kimseyi sevememişim ne kadar hayatıma başkaları girsede hala yüreğim onda evlenmiş ama eşiyle mutlu olur inşallah gulumsememek zor tuttum kendimi onu görünce ama resmi olmam gerekliydi ama unutmuşken görmem yaktı gecti
İki yıl önce sevdiğim, iki yıldır görmediğim ama unutamadığım kişiyle mesajlaştık geçen günlerde. Tam ondan vazgeçmişken, umut yeşerdi işte. Öyle.
anladım... yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim :)
Sene 2016 ilk aşk heyecandan konuşamadığımız yüzümüzün kızarıklığı ile sadece tebessüm edebildiğimiz yıllar. 6 ay görülmüştük sebepsiz bitmişti. Sene 2022 ve bir araya geldik. Gözlerine baktığımda 16 yıl önce ki o heyecanı görebiliyorum. Ve bana ait olduğunu hissediyorum dedi. bundan sonrası ne olur hiç bilemiyorum. Gerçek bir mucize mi varoluşmu bilemiyorum 😊
Evet oldu , 5 10 sn birbirimize baktık ve gülümsedim , hafif kısık bir ses ile " Bunu mu sevmişim lan? Ne kadar güzel olmuş evrim bu olsa gerek. " dedim
şimdi buna üzüleyim mi güleyim mi karar veremedim şu an mutlu musun peki?
Niye mutsuz olayım ki? Artık sevmiyorum sonuçta :)
evet haklısın yorumun için teşekkür ederim :)
İnstada denk geliyorlar. Evlenmiş çocukları var hep.
Karşılaştık. yeni sevgilisi ile beraberdiler bakıştık hatta pişmanmış gibi baya bir uzun süre baktı sonra hızlı yürüyerek uzaklaştım..
hiç konuşmadınız yani... peki senin için bitti mi tamamen?
Oldu acaip tipsizlesmisti Allah kurtarmis l*n beni dedim ^^
Allah iyiliğini versin :))
Amin bayan cumlemizin
Asik olamadim olsam pesini bırakmayacağım ama yok olamiyor ben
bende olamıyordum sonra keşke hiç olmasaydım deidm boşver olman gerektiği zaman sen istemesende aramasanda oluyorsun zamana bırak
3 yıl sevdim. 2-3 yıl sonra karşılaşmıştım. Hal hatır sordum. Ona karşı bir şey hissetmedim.
geçmiş bu iyi bir şey...
yorumun için teşekkür ederim
Sosyal medyada karşılaştım. Sonra bir kahve içtik. O kadar.
Yazın karşılaşmıştık sonra yazın sıcağında birden yağmur başladı.
belki cikar diye bekliyorum ama cikmadi daha
peki ne kadar zaman sevdin?
sanırım şimdi gülerek hatırlıyosun çünkü gülücük koymuşsun :))
youmun için teşekkür ederim
7 sene sevdim karşıma çıkarsa içimden söverim
söyledin mi sevdiğini?
tanımıyorum sonuçta senide onuda nerden biliyim sölemedin sandım... afedersin...
yorumun için teşekkür ederim
yok anladım zaten sorun değil normal böyle tepki vermen aslında :))
bilemem sadece tahmin ediyorum ama anladığım kadarıyla acılar üzüntüler öfkeler bir gün geçiyo burdan biriyle konuşmuştum erkek ve bana yaşadıklarını anlatmıştı oda aldatılmış başta çok üzülmüş sinirlenmiş ama sonra hayatına biri girmiş ve sürkeli konuşmasını sağlamış yani onun aklını dağıtmış ve zamanla onu svemeye başlamış sonra o eski kız geri dönmüş ama artık ona akrşı hiç bir şey hissetmediğini anlamış ve bana ikinci kez sevebiliyosun acılar geçebiliyo demişti onun nalatımı tabi daha iyiydi ama benimkide idare eder sanırım :/ sanada yazmak istedim hakkında hayırlısı olsun...
ya bilemem tabiki ama demek istediğim bazıalrı bişekilde devam etmiş yoksa banada geçecekmiş gibi gelmiyor zaten /:
ayni hissi tekrar yakalamak zor.
Karşılaştım umursamadan geçtim
bir şey hisetmedin yani
anladım yorumunuz için teşekkür ederim
Oldu tabiki görmezden geldim
turk sınaması cokmu ızledın :D
Evet oldu
detay verebilir misin?
anladım gibi yorumun için teşekkür ederim
Utanırım
kötü bir şey yaptın heralde?
Yok hayır