4 yıllık evliyiz kafa yapımız artık uyuşmuyor eşim her hafta sonu ailesine gidelim falan diyor Ben de kendi ailem de dahil fazla samimi değilimdir hayatımı kendimi ayırmak isterim eşim ayrılalım dedi Ben de kabul ettim ayrılana kadar aynı evde yaşayalım dedim boşandıktan sonra söyleyelim çünkü ikimizin ailesi de barıştırmaya falan kalkar diye O gün gelene kadar hayatımız devam edecek yine evde yemek yapıyorum yedirip içiriyorum film izliyoruz birlikte de oluyoruz sonuçta daha evliyiz yavaştan eşyaları ayarlayalım dedim ev onun olduğu için benim eşyaların parasını versin Ben gideyim evden dedim çok şaşkınmış ben böyle yaparsam ayrılmamız çok zor olurmuş niye bağırıp çağırmıyorsun diyor olay çıkarmamı bekliyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kocan hastalıklı herhalde ne güzel sorunsuz ayrılıyosunuz işte sen onu dinleme saygılı tavrından ödün verme
Aynen yani adam bir tuhaf bakıyor hüzünlü hüzünlü Ne bileyim Sen bana çok güzel günler geçirtdin dedim kötü bitirmek bize yakışmaz dedim Bir şey demedi çekti gitti
eşiniz ayrılalım derken sizin hayır bırakamazsın beni noolur ayrılmayalımm diye yalvarmanızı ortalığı yakıp yıkmanızı bekliyordu herhalde siz böyle sakin karşılayınca vicdan azabı çekiyor olabilir bu kararı verdiği için
Avukatımıza dilekçemizi verdik tek avukat zaten sorunsuz ayrılıyoruz O da biraz ağırdan mı alıyor nedir Bir ara konuşalım ne oldu ne bitti diyorum acelesi yok diyor
Ayrılmayalım vazgeçelim de demiyor bilmiyorum zaten Benim asla öyle bir kararım yok da
Ee haklı. Ben daha kız arkadaşımdan bağırış çağırış olmadan ayrılamıyorum.
ama tebrik ederim seni. Özlenen hareketler
Nasıl yani anlamadım
Yani ne güzel kavga etmeden ayrılıyorsun. Erkek olarak beklediğim ve istediğim bir davranış
Canım Hem biz çok güzel mutlu günler de geçirdik güzel bir nokta koymak istiyorum da eşim niye bu kadar şaşırıyor anlamıyorum
Genel olarak kadınlardan Veya erkelerden ayrılık aşamasında hiç bunları görmedik duymadık. Adam sa şaşırmış haliyle
Avukatımıza dilekçemizi verdik tek avukat zaten sorunsuz ayrılıyoruz O da biraz ağırdan mı alıyor nedir Bir ara konuşalım ne oldu ne bitti diyorum acelesi yok diyor avukatın numarasını ver ben arayayım desem yanlış anlar mı
Çocuk yok sanırım.
Yok
Değmezsin deseydin
Öyle demedim de biz çok mutlu günler de geçirdik dedim o günlerin hatırına seni mutlu uğurlamak istiyorum dedim Bir şey demedi dışarı çıkmam lazım dedi birkaç saat sonra geldi
Biraz aklı varsa pişman olur
Aşırı rahatsiniz şaşkınım
Allah Allah anlamadım nedir tuhaf olan illa olay mı çıkarmak lazım
Yok ya olay değil sasirdigim
Ne Peki olay çıkarmamış olmam mı
Tekim saniyordum
Peki
Sizin benzeri ni yaşadık
Tek olmadığıma sevindim eşim bazen tribün son örneğiymişim gibi tavırlar sergiliyor
Türün Son örneği
Yok yok biz boşandık da Corona girdi araya sonra da kiralar uçtu hâlâ aynı evdeyiz
Ahdhs 🤣🤣 Ayrılsak da beraberiz makası
Aynen öyle
Evde kavga gürültü çıkmıyor mu peki
Yok yok ayrı odalarda yatıyoruz ama bütün masraflar ortak
Ev arkadaşı gibi iyiymiş artık niye geç geliyorsun diye hesapta soramazsınız birbirinize
Sormuyoruz zaten cinsellik de yok aramızda kardeş kardeş 😂
İyiymiş 🤣
Ama hiç özlemiyor musun
Yok onunda benimde FB mız var
Başkalarıyla seks yapıyoruz
Arada hiç beraber yapmıyor musunuz
Yok
Peki.
Sormak istediğin başka bir şey varsa yazabilirsin burdan değil
Peki teşekkür ederim
Rica ederim
Yani garip
Anlamadım ne garip
Ee ekonomik özgürlüğün var mi
Evet var
Nasil var
Olmamalı mıydı
Genelde olmaz sizin gibilerin
İşinize gelmiyor değil mi kadının ekonomik özgürlüğü olması
Geliyor
Belli
Ciddiyim hosuma da gider ama genelde usengec olur kadinlar asgairye markette calisir
Tarih öğretmeniyim ben
Ozelde mi
Bizene