Arkadasina sordum oda bana dediki: evlenme sebebini anlatirsam dahada yikilirsin.
sizce ne olabilir?
sizce ne olabilir?
Biri ayrılmak istiyorsa hiç düşünme tamam demesi kolay ama bide yok sebebini bilsen falan diyorlar ya boş ver ya madem biliyorsun anlat ama sana önerim kurtar hayatını kaçan erkek sana mutluluk getirmez
Eski sevgilisine nispet diye olabilir. Eski sevgilisine hala aşıktır unutmak için olabilir. Paran için olabilir. Evi derle topla yemeğini yap hizmetçisi ol diye olabilir. mastürbasyon yerine geç diye olabilir
Cevap
39Cevap
Başka bir sevdiği vardı ve ona inat seninle evlendi. sonra barıştılar ve seninle boşanmak istiyor olabilir ya da ailenden birine kini vardı ona inat yaptı seni yüzüstü bırakmak için bir sebep oldun.. Şıklar sen seç şimdi
Herhalde başkasını kıskandırmak veya unutmak için seninle evlenmiş olabilir. Tabi kesin bir şey söyleyemeyiz ama bunun sebebini öğrenmek istiyorsan eğer, arkadaşına sormalısın ve anlatması konusunda ısrar etmelisin.
Yapabilicek bir şey yok. Seni istemeyeni sende isteme kapansın bitsin. Allah'ından bulsun
boş ver sana değer vermeyen seni kullanmış insana iş işten geçtikten sonra sen de o değeri verme sonra çok pişman olursun hiç merak bile edip beynindeki o boşluğu doldurmaya uğraşma için içini yemesin boşan gitsin
Başkasını kıskandırmak için evlenmiş olabilir ya da gay
Ikinci diye dusunuyorum…
Üzülme boş ver
Cok zorlama he de gec, nedenini de soylemeyecek belli ki, buradaki yorumları okuyup da kafanda kurma, he de gec
Oha ya. Başkasını unutmak için mi evlenmiş acaba. Hayret bir şey. Bir kadınla evlenip boşanıp hayatını karartmak bu kadar kolay mı
Deseydin ki benim zaten yuvam yıkılıyor duyacağım hiç bir şey beni bu kadar yıkmaz az güçlü dursaydın derdi sana
Bazen nafaka için evlenen karektersizleri görüp sinir oluyorum. Ama bu kardeşim adam da hak ediyor. Al nafakanı bak hayatına..
İnsanalr seviyormuş gibi taklit yapma konusunda çok başarılı maalesef. Konuş sebebini öğren ve boşan en azından kafanda soru kalmasın
Bitirmek istiyeni verdiği karardan geri çevirmeye çalışma biten bir şeyi yeniden ayağa kaldıramazsın ve boşan gitsin
Bence bu saatten sonra bunun bir önemi yok. Sen de çık büyük bir hata yapıp evlenmişsin bundan sonra önüne bakmalısın.
Acaba eski sevgilisi bağlantı mı kurdu. Ya da cinsel anlamda sorun olabilir
İddiaya mı girdi acaba, aklıma başka bi sepep gelmiyor.
Eski sevgilisine nispet evlenmiştir. Var öyle dangalaklar.
Aldatmak yerine ayrılmayı tercih etmiş bence iyi bişey
Boşanmak istiyorsa boşan sebebini kendinden öğren başkasından değil dışarıya taşımayın bu konuyu
Arkadaşının sizden daha iyi bilmesi zaten ortada bir ilişkinin olmadığını gösterir.
bişeylerden kaçmak için sana gelmiş ama kaçamamış demek ki
Yani altinda buyuk bi yalan vat ve seni hic sevmemis. Dedigi dogruysa seni kullanmis.
Odunla döverim yemin ederim 🤣
Gider yatarım 15 sene sıkıntı yok 🤣
Bence birinin boşluğunu doldurmak için seninle evlenmiş hakkında hayirlisi
Büyük ihtimalle senden önce biri vardı ayrıldılar onu kıskandırmak için seninle evlenmiş
Bize ne? Trol soruları yayınlamayın kardeşim, engelleyin şunları.
Ne kadardır tanıyordun ki yani 2. ayda sebepsiz bosanacak biri bunu mutlaka ki belli etmiştir sana.
Başkasını unutmak için olabilir başkasını kıskandırmak için de olabilir
başkasını unutmak için evlenmiş olabilir ya da çocuk varsa çocuk için evlenmiş olabilir
Aklında biri vardır. Sana umut vermiş belli ki nafanani herşeyimi. sonuna kadar al. Normalde nafaka vsye çok karşıyım ama bu hakediyor
Nafaka alırım ömür boyu paranı çatır çutur yerim beni delirtme otur şura dedin mi boşanamaz 😂
Bir yil gecmeden nasil bosanma davası aciyor trole gell
Bir tahminde bulunmak çok zor o arkadaşa sor tekrardan
İddia, Cinsellik, Başkasını unutmak, eşcinsel olması ve s.
2. ayda bosanmak ne abi ya insanlarin hic mi tahammulu kalmadi artik
Bunu bizat eşinle konuşmadan anlayamazsın açık açık konuş onunla
Başka birini kıskandırmak için evlenmiş olabilir.
Oha ne yapmış ki acaba?
Bence en büyük seçim.
düzenli cinsel hayat ya da başkasını unutmak için.
Evliliği evcilik mi sanıyodu acaba
birine inat için mi evlendi acaba
performansını beğenmemiş herhal.
Nasıl heves için mi cocuk var mı
Sebep yoksa nasıl boşayacaklar sizi
neymiş evlenme sebebi soylermisin
Gay mi
Bende oyle sandim
Agalarla aldatıyor seni dndkdndkdk
Neyse şaka bi yana başka bi kız vardı bunun hayatında adı hasret. Bu kıza aşık seninki, kız nişan takınca dellendi senin beygir. Nikahı bastı sana. Sonra hasret nişan atınca, neden diye sordu seninki. O da ben seni seviyorum dedi. Ve senin aygır kaçarrr
Niyeymis lan ben de merak ettim simdi.
anlat de inceldiği yerden kopsun
görücü usulumü evlendiniz
Boşan bekarlık sultanlık
Belkide evlenmek istemiyordu
Birilerini unutamamış bence
Boşanma onunla, süründür
varlıklı bir ailenin kızımısın
Birilerini unutamamis olabilir.
Baskatbir kadın. ya da eşin neyse söyleyemem
bpşan
her aşk biter