"Bahanelere gerek yok , birilerini hayatınızda istemiyorsanız , istemiyorum deyin. Belirsizliklerle boğuşturmanız " istemiyorum demenizden daha ağır hasarlar bırakıyor "... çünkü herkes bu kadar açıklığı samimiyeti hak ediyor...
#derinmavi

"Bahanelere gerek yok , birilerini hayatınızda istemiyorsanız , istemiyorum deyin. Belirsizliklerle boğuşturmanız " istemiyorum demenizden daha ağır hasarlar bırakıyor "... çünkü herkes bu kadar açıklığı samimiyeti hak ediyor...
#derinmavi
Ben bahane üretmem hiç bir şekilde çünkü ben her zaman için netim. şuana kadar hiç sevgilim olmadı ama olsaydı da ona karşı her zaman güvendiğim için ve açık sözlü olduğum için de sevdiğim ve sevmediğim şeyleri söylerdim. bunun dışında çoğu insan korkak olduğu için hep bahanesi olur çözüm üretemezler. Bir ilişki, bazen duygusal veya zihinsel bir yük getirebilir. Bir kişi, bu yükten kaçınmak veya rahatlamak için bahaneler üretebilir. Örneğin, sorumluluktan kaçmak veya kendini korumak için ilişkiden uzaklaşma bahaneleri kullanabilir. İlişkilerde korku ve güvensizlik duyguları da bahanelere yol açabilir. Bir kişi, geçmiş deneyimlerden kaynaklanan güvensizlik nedeniyle ilişkiye tam olarak dahil olmak istemeyebilir. Bu durumda, bahaneler üreterek ilişkiden kaçınmayı tercih edebilir.
Sadece ikişkilerimde değil hayatımın her alanında çözüm odaklıyım. Çiftler birbirine iyi gelmeli, birbirinin hayatını kolaylaştırmalı, birbirinin sorunlarını çözmeli. Bunlar olmuyorsa tam tersi sorun çıkartıp hayatı zorlaştırıyorsa o ilişki zaten yürümüyor. Evlilik bile olsa bozuluyor.
Dostum mızmızlanmak yerine iş bitirmek lazım 👍 en azından çabalamak
Başarılar kolaylıklar 👏👏
@mecrunner başarılar 👏
Çok haklısın. Gerçekten de öyle. Samimi olmak lazım. Ben ilişkilerimde bahane üretmem, çözüm üretirim. Empati yaparım. Mutlu ederken mutlu olurum. Mutlu olmak hepimizin hakkı değil mi? ☺️🥰🤪
Hepimizin hakkı mi acaba... cidden bilemiyorum belki de hak etmiyoruz 😃
Her zaman çözüm üreten taraf oldum. Ama hep sorun çıkaran kişilere denk geldim. Hiçkimse demedi ki biraz yapıcı olayım. Bende çaba göstereyim diyen çıkmadı.
İşte belki bunu bırakmak daha iyi olur
Artık saldım gitti umursamıyorum 😄
En güzeli birde böyle yaşayalım bakalım belki daha mutlu oluruz... ha bende senin gibiyim de ondan mütevellit söylüyorum..☺️
Bence kesinlikle daha mutlu olacağız☺️ seninle karakterimiz benziyor gibi
Umarım oluruz inşallah oluruz yorulduk sanki artık... bilmem benziyor olabiliriz 🤗☺️
Yapıcı olana da umursamaz davranın da döngü bozulmasın😬
@AlmanPrens hahaaa o iş bizde 😃😂
Teşekkür ederim canımm 🥰🌸
Rica ederim 🤗
Cevap
12Cevap
Yerine göre desem nasıl olur 🙄
sen. dersen olmazmi tatlım olur... oldururuz ☺️
Çözülmesi gerektiğine inandığım bir konuysa çözüm üretirirm. Çözümü başa bela bir konuysa terk ederim
Çözüm önerileri sunan, ilişkinin sürmesi için çabalayan, yeri geldiğinde fedakarlık yapan tarafım ama bir halta yaramadığını her fırsatta görüyorum.
Sen ne kadar özenli isen karşındaki o denli özensiz olduğunu gördükçe galiba maalesef...
Cümlenin sonu garip olsa da anladım seni 😃
😃🙈🙈 kendi yazımi bile anlamayan ben.. haklısın
Sorun değil 😃
Çözen taraf ve kimse benim gibi olmuyor her şey benim omzumda yük oluyor bu durumda
Bazen çözmeye çalışmayi bıraksak. nasil olur?
O zamanda hep iliskiler bitiyor ama bazen dediğin gibi galiba artık bırakmalıyız
Bitecekse bitmesi gerekse bitmeli... Sürekli bir çaba kurtarma toparlama. bir yere kadar bir yerden sonra ipler kopuyor
Tek taraflı olan Sevgi ilgi düşünce duygu bir yere kadar gidiyor sonrasına tıkanıyor onu açmaya çalısmak. bile insanın kendine ettiği eziyet.. kimsenin umurunda değil ama görmüyor ama sen paramparça olmuşsun.. bunu yasamak da kendi hakkimma girmek..
Ben çözüm odaklıyım düzeltmek için uğraşıyorum karşımdakilerde yoketmek için uğraşır..
Bazen herşeyi çözme çabasını bıraksak mı? Belki bu daha iyi bir yoldur haa ne dersin?
Eğer elimde bişeyler geliyorsa yaparım sonra yapmadı gamsız demesinler dimi 🙄
Fedakarlık kısmını atlamayalım …
İsterlerse gamsız desinler bir kez de öyle desinler.. hep gamlı olduk da ne oldu... yine üzülen hep biz. olmadikmiii
Birileri de benim için olsun fedakar artık ben kimse için yapmak istemiyorum... Yorgun ve yaşlı bir kadınım. ben 😃
Onlar gibi olmaya gerek yok.. sen duruşunu bozma yeterli.. senin gibi olamazlar..
😃🤗
🥂serefe 😬
Hayatım boyunca bahane insanı olmadım olamamda çünkü şu belirsizlik varya heh işte o arkadaşı hiç sevmiyorum o yüzden neyse o olmalı net olunmalı ve oldukça net olduğumu düşünüyorum..✌🏻
Her şeyi çözmeye çalışmayı bıraktım kendi kendimi yoruyorum. Kendi hayatıma bakıyorum kim ne yaparsa yapsın aman çok da tın yani hep ben mi düşüncem insanları 😄
Ben biraz bahane üreten tarafım maalesef
Bunu neden yapıyorsun peki bir sebebi var mı?
Anladım 🌷
Çözüm ve karşılıklı anlayış ve saygı içerisinde hersey istersin fakat hersey olmaya bilirde bunu kabullenmek önemli olan
Eğer ki ben bahane üretiyorsam o konu hakkında olumsuz şeyler hissediyorumdur ve karşı tarafı da ikna etmeye çalışıyorumdjr
Bahane üretmem, geçerli nedenlerim olması gerekir.. Duruma ve karşımdaki insana göre değişir bu durum. Keyifli geceler..
İkisini de yapıyor olabilirim. Daha çok çözüm ürettiğimi düşünüyorum aslında ama belki arada bahane ürettiğim de oluyordur.
Bahaneler ile uğraşamam konuşup iletişim kurmam gerek, çözüm ararım çözmeye çalışırım.
Çözüm odaklı tarafım, bahanelere sığınmak bana göre değil.
Çözüm üreten tarafım, bahanelere sığınan adam da uzak olsun benden
Yapici tarafim genelde, ama olmayacak iliskinin pesinden kosmam
Bahane ürettiğim de oldu yalan yok ama daha çok çözüm
Her zaman çözen, çözmesi için fikir veren, kısaca kendini helak eden tarafım
Çözümcü tayfadanım
Çözüm arayan tarafım.
Çözüm üreten tarafım.
Hep çözüm üreten
C hiçbiri..😃
Hani taraf Hani nerde birini seç bakem 😃
Tarafsızlık çok güzel be elfiiim..😃
Hahaa birde bana dersin kizz 😃 taraf seç diye 🙈
Bu çayla kahveye benzer mi elfim yaa..😂
Benzer çay demlenir çözüm aranır... kahve bahanedir geçiştirmek için kullanılır 😃
Seninle en güzel bahane olabilir..😍
🙈😃🤗🤗☕☕☕
Cozum
Bahane kaçınmak için vardir
Çözüm odaklıyımdır
Bahane iyi
Patron
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?