Kişilik & Karakter İlişkilerinizde yapıcı taraf mısınız yoksa yıkıcı taraf mısınız? ArtistSerserii Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ilişkilerinizde yapıcı taraf mısınız yoksa yıkıcı taraf mısınız?benim ki kişiye göre değişiyor 😆 İlişkilerinizde yapıcı taraf mısınız yoksa yıkıcı taraf mısınız? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben yapıcı taraf oluyorum 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yapıcıyım ama baktım ortada bir ilişki değil, çıkar var direkt uzaklaşırım ve bir daha muhatap olmam 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Kim beennnn tabiki yapıcıııı aşk olsun shdhjdjd 0 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 664 cevap paylaştı. Karşı taraf nasıl gelirse 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yıkıcı 0 0 Yorumla
Burakylmzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yıkıcı 0 1 Yorumla kelebeginprensesi2 +1 yıl Belli 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben yapıcı taraf oluyorum
Yapıcıyım ama baktım ortada bir ilişki değil, çıkar var direkt uzaklaşırım ve bir daha muhatap olmam
Kim beennnn tabiki yapıcıııı aşk olsun shdhjdjd
Eskiden yıkadım artık yapıyorum.
Karşı taraf nasıl gelirse
Yapıcı olmak yorucu be
Yıkıcı
Yıkıcı
Belli 😂