Hayatınızda, "Akışına bırakamam kaybolurrr o benim süslü çiçeğimm🧚♀️" diyen birileri olur umarım..

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Hayatınızda, "Akışına bırakamam kaybolurrr o benim süslü çiçeğimm🧚♀️" diyen birileri olur umarım..

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Cok eski bir sevgilim bu ilişki de erkek sen misin yoksa ben mi anlayamıyorum demişti Bende sen olamayınca ben oldum diyip ayrilmistim... yaptığım tek şey onun çaba harcamadigi ilişkiyi ittirerek götürmekti o ilişkiden sonra hiç tek başıma çaba vermemeyi öğrendim akışa bırakırım
Ne o ne de öbürü.. İkisini dengeli bir şekilde uygulamaya çalışıyorum. O yönetmek istediğinde akışı ona bırakıyorum, ben yönetmek istediğim zamanlar direksiyonu ele alıyorum. Böylece ilişkiyi monotonluktan da kurtarmış oluyorum..
Çok fazla kontrollü olmak insanı mutsuz eder. Sürekli sorular sormak, sınırlar çizmek ya da planlı yaşamak. Ben özgürlükten yanayım. Akışına bırakmak bana göre en mantıklı hareket olur.
Bakın bir karakterim vardır ben yönetilen biri olamam bunu kabullenemem karakter olarak ki zaten tanışma aşamasında birbirimizi belli eder anlarız
Cevap
11Cevap
Hayatı akışında yaşamak gerekir. Yönlendirmeye çalışmak kendini kandırmak olur ve çoğunlukla da düşündüğünden farklı neticeler verir.
Ben baskın kadınla sevgili olmak isterdim. kontrol onda olsun
Yöneten olmayı tercih ediyorum.
Yönetmeyede yöneltilmeyede karşıyım. İki tarafta özgür bırakılmalı, boğulmamalı. Akışına bırakılmalı.
Yöneten olmaya çalıştım ama olmadı. Ben de ayrıldım jsjs
Bidahakilere artık : )
İkisi de olabilmeliyim ya bazen ben, bazen o :)) sürekli yönetilen olamam, sürekli yöneten de olamam olmak istemem.
Akışına bırakmayı öğrendiğimde çok mutlu olucam ama olmuyor işte 😄
Bazen yöneten bazen de akışına bırakanımdır.
ilişki ne yöneilir ne akışa bırakılır. çaba gösterilir karşılıklı.
güç savaşı değildir
Bir aslan burcu olarak yönetmeyi severim lider ruhluyum
Yöneten biri yönetilmeye çalışılip yönetilemeyen biriyim
Akışına bırakırım yeri geldiğinde de yönetirim
Akışına bırakıyorum genelde
Akışına bırakan.
Akışına bırakanım her zaman
akışına bırakalım, karsılıklı sıkmayalım birbirimizi en güzeli ve sadesi
Akışına bırakamam kayb- ehm. Akışına yaşarım ya 😄
Yöneten olurdum
Yöneten
Olacağı gibi olsun