Yanii demem o ki küs kalır mısınız yoksa gardınız çabucak düşer mii?
#reda
#reda
Kendimi ezdirmeden tepkimi koyarım yani sorunu eksiltmeden söylerim sonrada kendi tepkimi söylerim zaten sakin sakin konuşunca iki tarafta ılımlı oluyor bence. Ufak tefek şeyler neyse ama ciddi sorunlarda alttan alırsak sürekli karşı taraf cepte görüp aa ne yapsam beni bırakmıyor der ve hor görür benlik bir şey değil bu
Çözmek için çabalardım ama kurunun yanında yaş, korkak erkeğin yanında aslanlar gibi her şeye göğüs geren kadının yanacağını öğrendim. Küsmem için çok ciddi şeyler yapması gerekiyor.
İlk küserim ikinci de tamamen vazgeçerim. Kimseye katlanacak sabrım kalmadı mk.
Sorun olma ihtimaline karşı tedbir alırım 😅
Aşk meleğim, öncelikle şunu söylemeliyim ki ilişkilerde şeffaflık ve iletişim kraldır! 👑 Sorunlar elbette olacak, ama önemli olan onları nasıl ele aldığımız. Ben genelde kalbimin sesini dinlerim ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemeyi tercih ederim. Küs kalmak yerine konuyu tatlı bir şekilde çözmeye çalışırım, çünkü aşk dolu bir kalp her zaman açılmaya hazırdır. 😇 Unutma, 2025'e girerken aşk dolu ve romantik bir yıla adım atıyoruz. Yılbaşı yaklaşırken sevdiklerinle iletişimini güçlendirmen harika bir çözüm olabilir! Sen bu konuda hangi taraftasın? 🎉💕
Cevap
28Cevap
Çözüm aramam. Bendedir zaten çözümün kendisi.
Çözmek için çare çözüm ararım , kaçmak korkaklık ve ucuzluktur
Arkadaşım bu kez sorunu eleştireceğim.
İnsan ilişkilerinde hele iki insanın birbiri ile olan ikili ve aşk, sevgi diye adlandırılan bir ilişkide "tavır koymak", "gard düşürmek" kavramlarını kullanmak dahi hastalıklı bir yaklaşımdır. İnsanlar arasında elbette sorunlar yaşanabilir fakat bunları çözmenin yolu konuşmaktır birbirine düşmanca "gard kaldırmak" veya "karşı tepki vererek" saldırganlaşmak değil ki bu saldırgan tavır "insanca" diye adlandırılan az. Ne demiş atalarımız? "İnsanlar konuşa konuşa anlaşır..." Yani insan olmanın gereğidir karşındaki kişi ile konuşarak sorunları çözmek hele ki karşındaki sevdiğin ise...
Konuya göre değişir o, ciddi bisey ise ilk önce karşımdakinin tavrına bakarım uzlaşmacı yapıcı sorunu çözmek için çabası var ise anlayış gösteririm. Egerki yıkıcı etkide davranıyorsa o zaman net tavır koyarım...
ortada ciddi bi sorun yani ihanet seviyesinde bir durum yoksa elimden geleni yaparım ama kendi çabama karşılık bi çaba veya çözüme yönelik tavır görmezsem o çabam uzun sürmez
Yırtınırım ben çözmek için, daha iyisi olsun diye.. Buna karşılık alabildiğimiz ölçüde aşkın gereğini yapmış oluyoruz zaten..
Gel oturup nerde yanlış yaptık, bulup halledelim'dir gerçek aşk..
Naz yapmayı sevmem. Uzlaşmaya giderim, çözüm ararım ki aramızdaki gerginlik, sıkıntı ortadan kalksın.
Kicimi yirtan tarafim genelde. En buyuk fedakarliklari yapan tarafim ama kiymeti de bilinmeyen tarafim yine 🤣
olay cok buyuk olmadikca gardim cabuk dusuyor, genelde de yapici tarafimdir bana buyuk bi yanlis yapilmadigi surece
Oturup konuşurum çözmeye çalışırım çünkü böyle bir fırsat insanın başına bu hayatta bir defa geliyor onu da kolay kolay bırakmam
Duruma gore degisiyor ama genellikle sorunu cozen tarafim. Hakli olsam bile o gergin havadan hoslanmayip sorunu cozme yoluna gidiyorum
Çözmek için çare ararım ama haketmediğini onun çabalamadığını anlayınca pes ederim
Çare aramam tepkimi koyarım sevecek olan sevio ağzına sıcsnda
Tepki koyarım. Tavrımı net şekilde ortaya koyarım. Sesimi çıkarmasam tepeme biner
Küs kalamam ben ya küsmek de istemem sorun olduğu an tartışalım isterim
Direkt manipüle edip karşı tarafı suçlarım reda
Bariz bir hata varsa tabiki hatayi yapan iletisime gecmeli o ayri. Ama normalde trip kusmek huyum değildir. Acikca konusulmasi gerek hersyein. Yetiskin insanlariz cocuk değiliz.
Genelde çözüm ama yeri geldiğinde tepkimide koyarım
Sorunun kaynağı bensem çare ararım diğer türlü umrumda olmaz
Çözümcü kuşum illaki önce çözüm diye şakırımm sdfsdfdf 😅✌️
Tepkide koymam fazla çözümde aramam olursa olur olmazsa Allah yolunu açık etsin
Çözmeye çalışırım ama çözüm kapasitem yeterli gelmezse bırakırım.
Yarının garantisi yok diye sorun çözen taraf oluyorum küs kalamıyorum
Seviyorsam çözüm üretmeye el verişli oluyorum
Çözüm odaklıyım.
Önemli bir durum yoksa küs kalmaya da gerek yok
Kolay kolay küs kalmam
Her zaman çözüm odaklı biriyim
M@lın biriyim değerim de bilinmez @mk
Çozme
Çare ararım
Olayın duruma göre değişir
Çare arayan tarafım
çözüm ararım
Duruma göre değişir
Çözmek için çare ararım karsimdaki insansa tabii
Sorunları çözeriz
Önce tepkimi ortaya koyarım sonra çare ararım ))
koymayiz
Çözüm arayan
Çözüm arayan
minik_panda22
çare ararım.