Arkadaşlar ben 5 ay önce nişanlandım ve yakında düğünüm var görücü usulü ile nişanlandım aslında evliliği henüz hiç düşünmüyordum hesapta yokken geldiler ve evet demiş bulundum uzaktan akrabamız bunlar ama benle kan bağı yok herneyse asıl konu şu ki nişanlım ve ailesi çok cimri artık sıkılıyorum ben kimseden dolu dolu takılar hediyeler eşyalar istemiyorum ki nişanlım bir telefon bile alıp veremiyor elime o kadar cimri evlenince alıcam diyor bozuk telefonla da ulaşamadğı zaman yüzsüz yüzsüz kızıyor birde. Şimdiden bana kısıtlı harcamalar konusunda dersler veriyor yok az para harcıycakmışım ihtiyaç dışı şeyler istersem almazmış tasarruflu olcakmışım balayına bile gitmiyor kuru sevgiyi de ben istemiyorum düşünce olarak bazen değil genelde uyuşamıyoruz nişan atamam kesinlikle ev döşendi falan çünkü insanları üzemem hatalıyım çünkü başında atmalıydım başından belliydi böyle olacağı. Bana çalış evin eksiklerini yaptıralım çalış durumumuz iyi olsun deyip duruyor ben çalışmak istemiyorum deyince de bozuluyor evlenip gideceğim ama sanki eşim değil de yük olacağım gibi hissediyorum sayesinde ve ondan birşey isteyemeyecğim kolay kolay bu durumuma bir yorum yaparmısınız ne yaparsam hayat kolaylaşır neler önerirsiniz :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca maddi durumları da gayet yerinde cimrilik hastalık olmuş...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil