Nişanlımı Artık Sevmiyorum?

6 aylık nisanliyiz. Önceleri çok seviyordum ama beni kendinden öyle bir soğuttu ki. Bazen etraftaki erkeklere karşı "ben güzelim, dikkat çekiciyim" havalarına giriyor. Etraftaki erkeklerle göz göze geliyor. Niye bakıyorsun diyorum bakmiyorum ben o. pu muyum diye kavga ediyor. Ama etraftaki erkekleri suzdugune kaç defa şahit oldum. Bir de ailemle daha şimdiden uğraşmaya başladı. Kavga ediyoruz erkek gibi küfür hakaret ediyor. Bazen vurmaya calisiyor. Ben itince de bu sefer bana ne hakla vurarsin diye yüzüğü cikartiyor. Cuzdanimi karıştırıp benden habersiz para aliyor. Almadim diyor. Çok savurgan. Nisanlandigimdan beri iki yakam bir araya gelmedi. Sürekli yalan yere yeminler ediyor. Korkutuyor beni bu kız kısacası. İsin tuhaf tarafı birlikte olduk ve yüzüstü bırakıp ayrılmak istemiyorum ama hal hareketleri çekilecek gibi değil. Sürekli olur olmaz kavga ediyoruz. Ona karşı sevgim bitti ama nasıl ayrilacagimi bilemiyorum. Üzülmesine de gönlüm el vermiyor. Ne yapsam sizce? Yaptığı hataların haddi hesabı yok...
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgili muhabbetleri en çok canımı sikan şey oldu. Bir çok defa eski sevgilisiyle nasıl opustugunu ballandıra ballandıra anlatip midemi bulandırdı. Geçen d eski sevgilisine bakmış face ten. Niye baktin dedim. Engelliycektim dedi. Niye engellemedin dedim engelledim ama bu sefer de sen kizarsin diye engellemedim dedi. Aklımla dalga geçiyor artik. Hem baksa, mesaj bile atsa, ben "bir bildiği vardir" diyecekmisim...
Nişanlımı Artık Sevmiyorum?