Nişanlım artık beni sevmiyor mu?

normalde aynı şehirdeydik ama şu an üniversiteye gittiğim için uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz nişanlım çok çalışıyor ve her günü yoğun geçiyor ilk zamanlar bu yoğunluğun arasında bile bir kaç dakikalığına arayıp sesimi duymak istediğini söylerdi ya da gün içinde güzel mesajlar atar ne yaptığımı sorardı son 2 haftadır ben aramasam aramıyor doğru düzgün mesajlaşmıyoruz işten çıktıktan sonra çok işim var diyor ne yaptığı hakkında haber vermeyi de bıraktı eve gidince direkt uyuyor benden soğudu mu aldatıyor mu yoksa ona karşı yanlış bir şey mi yaptım bilemiyorum bazen mesajlarımı görmesine rağmen saatler sonra geri dönüyor dün bişey mi oldu neyin var dedim ilk bişey söylemedi soğuk konuştu ben de sinirlenip kapattım telefonu 1 saat sonra maddi sıkıntılardan dolayı böyle olduğunu yazmış sosyal medya kullanmıyor bi tek facebook var ve orada da çok takılıyor sadece takılıyor mu yoksa birisiyle mi konuşuyor bilmiyorum ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum yakınımdayken böyle değildi sizce ne yapmalıyım bi süre uzaklaşıp ikimizde düşünmeli miyiz yoksa ayrılıyım mı
Nişanlım artık beni sevmiyor mu?