Sevgilim artık beni sevmiyor mu?

Erkek arkadaşımla bugün aydönümümüzdü ve yaklaşık 1.5 yıldır birlikteyiz. Ama bir süredir hiçbir özel günümüzü kutlamıyor ben neden kutlamadın diyip üzüldüğümde yüz yüze kutlamak istedim diyip geçiştiriyor ama yüz yüzeyken de ben hatırlatıyorum, unutuyor yani. Günler öncesinden hatırlatıyorum o gün kesin buluşalım diye tüm işlerimi ayarlıyorum falan. Bugün buluştuk ve bana akşam arkadaşıyla buluşacağını söyledi. Zaten her gün onunla olduğu için en azından bugününü bana ayır diyerek kızdım ama fikrini değiştirmedi üstüne ayıp ettiğimi söyledi. Uzun zamandır bana karşı çok soğuk davranıyor ve hiç ilgilenmiyor. O mükemmel insan gitti ve yerine bambaşka biri geldi. Düzeltmesini istediğim her şeyi söylüyorum o kadar üzülüyorum ki bunları söylerken dayanamayıp ağlıyorum ama umrunda olmuyor. Düzelteceğini söylüyor söz veriyor biraz düzeliyoruz sonra aynı şeyleri inadına yapar gibi daha sık yapmaya başlıyor. Konuşmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum ama asla hatasını kabul etmiyor üstüne benim üstüme gelmeye başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ayrılmak istemiyorum onu çok seviyorum. Benim ailem de onu çok seviyor onun ailesi de beni çok seviyor. Birden bambaşka birine dönüştü ve beni üzdüğünü bile bile devam ediyor.

Sevgilim artık beni sevmiyor mu?