Kaynanamı artık sevmiyorum?

Sevmeme sebeblerim çok aslında 1 senedir felan beraberiz eşimde ev tutamıyo parası olmadığı birikimimiz olmadığı için neyse niye sevmediğime geliyim yemek yaparım yemez yok ben herşeyi yiyemem midem almaz sadece eşimle ben yeriz zaten bende 2 mize göre yapıyorum 2. olarak biz her dışarı çıktığımızda çıldırıyo resmen yok çıkmayın yok sen gitme evinde otur iyilikle diye söylemeye çalışıyo ama konuşmasından belli ilk zamanlar böyle değildi 1 2 hafta evde izinli kaldı iyicene kendine nefret ettirdi evi temizledim heryeri sanki bilerek yapıyormuş gibi yere bişeyler döküyo yemeğini yaparken yete salça dökmüş ben kocamla oturuyorum beni çağrıyo gel şunu sil diye kendi silemiyo gibi oruçsun tamam yeredemi eğlilemiyosun bu arada yemeklerimde güzel olur kötü yemek yapmam neyse bide kendine kiyafet vs alır beni mağazaya götürür gezmek için arada bakıtırrır güzel demi yakışır sana der güzelmiş derim almaz gider kendine 2 3 parça şey alır hiç demez sanada alıyım diye bide arada eşim içer sen içiriyorsun der sizde sevmemekde haklımıyım daha bisirğ şey varda neyse
Kaynanamı artık sevmiyorum?