İs yerine gelen yine ayni sektorden biri var arada geliyor bizim calistigimiz dukkana ve cogu zaman goz temasindan kaciyor halbuki ben ondan etkilendim. nasil ne yaparak anlayabilirim bana karsi birsey olup olmadigini. benden yana bir duygu durumu olmaz diye dusundugu icin uzak duruyor olabilir mi bana bakmaz tarzinda? ne yapmam lazim ilk adimi atabilecek biri de degilim ben yasim 33fakat bu yapida biri degilim. nasil bana gelmesini arkadaslik kurmasini saglarim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İs ile alakali destek almak gibi sansin va mi?
Var gibi ama nasil ayni sektor o isin ehli zaten ben ise yeni girdim sektore fakat ona niye nasil sorcam mantiksiz olacak🙈burda benim dukkanda da bana bu konuda destek olabilecek biri var ogreten vs
Onun olmadigi zaman cay veya kahvede denk gelmiyormusun? Ah ah ilk tanisma ne kadar sancili surec😎🙂
Bir de sunu dusunuyorum. Acikcasi isterinden birkac malzeme aldim musterisiyim ayni zamanda normal bir musteri gibi davraniyor gonlu olsa bi sekilde bi erkek belli etmez mi misal yani bende bu konuda destek olablrm sana gibi. yanlis anlasilmak mi istemez ki erkekleri de bu anlamda dusuncelerini blmyrm
Yok sadece is yapilmasi icin dukkana gidip gelmesi aninda gorusmus oluyoruz ben onun dukkanina gttgimde bana cay ikram edeblr mesela gonlu olsaydi. demek yok mu yani:))
Yani konusma imkani var istegi olsa ufaktan olsa bir yakınlaşma olurdu sanirim ne olursa olsun ilk adim erkekden gelmeli 2. Adim kadinda istedigini belli etmeli nerede calisiyorsun? Esnaf mi ofis mi
Esnaf ve daha once bi olaylara sahit olduk ikimizde burada hos karsilanmayan dedikodu tarzi bsey ve o da buna tepkili biriydi benim gibi. o yuzden temkinli davraniyor olablr mi yanlis anlasilmak istemiyor olablr mi diye dusunuyorum:)
Bence dusunmeye devam edim dedikodu en sevdigim😁🙂
Tamam ne dusundunuz:))
Ne kadar olursa olsun bir diyalog kurardım bu is sonucta birilerin agizina sakiz olacaktir umursamazdim begendigim kadin olursa ilgisini cekmiyor olabilirsiniz.
Diyologumuz var ama ilerisi yok bir aydir taniyrm arada gordugum insan
Varsa arada sohbet etmeli bence hal hareket anlasilir sevgilisi filan olabilir mi?
Bilmiyorum ki olabilir de dogru😶bende bsey olmayinca karsi taraftada yok sanabiliyorum 😅
Baska denizlere yelken ac demek ki var bi sikinti 😏
Senin ona bakmayacağınu sanma sebebin ne?
Belki yani oyle dusunuyor olabilir demek istiyorum. ya da begenmiyor da olabilir iste nasil anlayacagim?
Erkekler beğenince anlamamak imkansız. En utangacı bile mal gibi bakar anlarsın
Hepsi mal degil bence :) gururlu tiplerde var yavas ve kuralina uygun yaklasan
Ondan mı nu yaşınıza kadar yanlız kaldınız
Bircok sebepten oturu bu bir secim:) nasip isi. cunku isteyen buluyor bir sekilde yeterki istesin😅zor bisey degil bu zamanda
Seçim değil , kendini kandırma, pasifsin, o yüzden istediğin adamı çekiniyorsun kendine, senin adım atmana bile gerek yok, sadece bakacaksın adama, normal selam vermekten çekinmeyeceksin, girişken olacaksın ama asla teklif etme asla itiraf etme
Beceremiyorum o isleri heralde:) bakiyorumda lafta atyrm ama bunlardan anlayamaz ki benim ona karsi olan duygularimi yani. cunku zaten herkesle boyleyim konuskan biriyim yani.. burdan anlasilmaz ki
Bakışlardan anlaşılır, konuşurken ensene saçlarına dokun, gülümseyerek ve gözünün içine bakarak konuşursan anlar hıyar değilse
Enteresan
Ne?
33 mü hmmm