Beraber tatile gidiyorsunuz , yazın sevgiliniz kısacık şortla etekle ya da mini elbiseyle geziyor.Giymesine müsaade eder misiniz. aranızda tartışma konusu olur mu

Beraber tatile gidiyorsunuz , yazın sevgiliniz kısacık şortla etekle ya da mini elbiseyle geziyor.Giymesine müsaade eder misiniz. aranızda tartışma konusu olur mu

Hayır olmaz ben güveniyorum zaten sevgilime bu yüzden de yanımda istediği gibi giyinebilir kendi kararı. zaten bence sevgilinin giyimine karışmak kötü bir durumdur Sevgilinin giyimine karışmak, bir ilişkide sınırlı bir şekilde tartışılabilir, ancak genel olarak bir kişinin giyim tercihleri konusunda karar verme hakkına sahip olmak veya onları kontrol etme hakkına sahip olmak doğru değildir. Her bireyin kendine özgü bir tarzı ve giyim tercihleri vardır. Giyim, kişinin ifade şekillerinden biridir ve kişisel tercihler, kültürel, dini veya toplumsal etkilerden etkilenebilir. Bir ilişkide, her iki tarafın da kendi tarzını ifade etmesi ve kendini rahat hissetmesi önemlidir. Ancak, bazı durumlarda çiftler arasında giyim tercihleri hakkında fikir alışverişi veya açık iletişim olabilir. Örneğin, özel bir etkinlik için uygun kıyafetlerin seçilmesi veya belirli bir durumda uygun giyinme konusunda ortak bir anlayışa varılması gerekebilir. Ancak, bu tür konuşmalar karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde gerçekleşmelidir. Özetlemek gerekirse, bir ilişkide karşılıklı olarak giyim tercihlerini tartışmak ve birbirine saygı göstermek önemlidir. Ancak, sevgilinin giyimine aşırı müdahale etmek, onun kişisel ifade özgürlüğünü kısıtlamak veya kontrol etmek doğru değildir.
Ona güveniyorsam
Tartışma konusu bile olmaz
Bu konuda
Güven önemli
Sevgilim akıllı ise başka erkeklerin tuzağına düşmez, aldatmaz
Akılsız ise aldatır, tuzağına düşer
Tıpkı bu
Evli erkeği veya kadını
Erkeğin veya kadının etkilemesi gibi
Kadın sadece dişiliğini kullanarak
Evli erkeği yatağına çekebilir
Kadının dişiliği
Erkeğin adamlığını alt üst edecek kadar güçlüdür
Çünkü kadın olduğu için
Çoğu erkek hayır diyemez akıllı bile olsa illa ki nefsine yenik düşer
Kadınlar da nefsine yenik düşer ama çoğu değil
Türkiye'de
Erkeklerin kadınları elde etmesi zor iken
Yurtdışında Amerika'da vb kadınların erkekleri etmesi zor
Çünkü Türkiye'de açlık var
Doyumsuz erkek tarafında
Yurtdışında Amerika'da vb
Erkekler doymuş kadınlar doymamış
Eğer adil dengeli olsaydı
Türkiye'de cinsel açlık olmazdı ve taciz sapık mevzuları nadiren olurdu
Doyumsuzluk insana her şeye yaptırıyor
Doymak önemli bir kere deneyebilmek
Ama Türkiye'de
Cinsel ilişki kimle deneyecen
Yok şöyle Avrupa Amerika gibi
Cinsel ilişki deneme kabini
Erkekleri kadınların ihtiyacını gidermesi gibi şeyler.
Kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinebilir, bunu tartışma konusu olarak görmüyorum. Rahatlıktan kastım açık giyinmesi yönünde değil. Akli ve vicdani bir rahatlıktan bahsediyorum. Der ki ben bu tarzla kendimi kendim gibi hissediyorum, okey ben de tarzına saygı duyarım. Yarattığı tarzın modelini tartışma konusu olarak görmem
İnsan her yerde aynı olmalı. Tatildekiler insan değil mi ya da erkek değil mi. En başta o şekilde kabul ediyorsa sonra sorun çıkaramaz. Herkes özgür elbette ama ben başkası istediği için değil, zaten kendim aşırıya kaçmadığım için sorun yok. Keyifli günler.
Cevap
86Cevap
Olur tabi istemem öyle kısacık giyinsin. Bunu tanışma safhasında söylerse zaten ilişkiyi bu noktaya kadar getirmem.
Giyemez erkeğim bana giyer sadece😄
Kişinin sevgilisine karışmaya hakkı yoktur ki gadası
Sevgili edinmiyorum ben. Yaz tatillerine kız kardeşimle giderim her sene. Kardeşimde ileri düzeyde rahattır bu konuda. Resimdeki gibi sortta giyer, etekde giyer. Bilhassa otel ve plaj bölgesindeyken giydiği bikiniler fazla iddialı. Ama karişmıyorum, çünkü zalımın kızına yakışıyor 😄
Ben erkeğime dar ve kısa giydirtmem, benim sevgilim olacak erkek baştan buna razı olsun nett ✔️
dar ve kisa giyinse nolur ki sonra o da senin giyimine karisir yanlis bence
Anladım yorumun için teşekkürler ✔️
ben tesekkur ederim🙏
✔️✔️
@soranbayan69 arkadaş taştaş geçmiş fazla şey yapma.
Ne yapmayayım🙄
Taştâş geçen kim oluyor bu durumda?
Anladım yorumun için çok teşekkürler ✔️
Erkeklerin nasıl varlıklar olduğunu bildiğim için giymem
Rahat ve biraz açık gitmesinde problem yok ama bunun da belli ölçüleri olmalı. Ha bunlara uymuyorsa da ilk önce yanında onun gibi giyinen başkalarına bakarım, baktım anlamıyorlar tekmeyi baş gitsin
ancak ya böyle gölge ile dokunurlar ya da salyaları akarak izlerler bence hiç sorun değil nasıl olsa adersi belli, özgür iradesine karışmazdım öz güven meselesi bu
Ben erkek olsam izin vermem deyyusları bilemem tabi.
👏👏👏
😌✅
Onu öyle görüp beğendiysem, tabi ki aynen hayatına devam edecek. Her kadın güzel görünmek ister, hakkıdır da.
Ne giyecek ki iyi de oralarda herkes öyle zaten tatil bölgesin de o zaman denize de girme demek lazım saçma fikirler
İsteyen istediğini giyer çok abes olmuyacak şekilde!
Zaten güvenim olmayan biri sevgilim değildir.
Bu konu kimlere soruldu daha çok
Erkeklere sorulmus gibi ama bilemedim
Cunku cogu eRkekler kisa giymeyi sever zaten😄

benim normalim bu dert eden gelmesin
Bence çok güzelde yakışmış @eliffsell
Boyle giymeyen mi var tatilde.
Sevgilimin ne eksiği var ki.
Canı ne isterse, kendini nasıl iyi hissederse öyle giyinebilir.
Benimle sevgili olan insan böyle midemi bulandıran kıyafetler giyemez. Zaten böyle giyinen bir insana aşık olmayı Allah nasip etmesin.
Herkesin yetişme tarzı başkadır. O yüzden herkese saygı duyarım ama ben bu kadar kısa ya izin veremem benimle sevgili oluyor ise artı ve eksileri kabul edecek keza aynı şekilde bende
Kendi Kararı Saygı Duyarım Onu. Kısıtlayarak Bi Yere Varamam !
Hm İlk Başta Söylerim Baktım Yapmıyor Saygı Duyup Ayrılırım 😶
Tabiki mini etek giyemez saçmalama Ercaaannnn saçmalisan kfkfkfkfkf Ercaann bu ne 😂😂
Tatilde uzun mu giysin? Ne isterse giysin, zaten herkes sıcakta yarı çıplak geziyor.
Herkesin bikini ya da mayo giydiği yerde ne giyilmesi bekleniyor anlayamıyorum
Kıskanmamak domuzlardan insanlara geçen bir özelliktir
Eğer çok rahatsız edici kendini teşhir etmesi tartışma konusudur
Giyemez mağara adamı değilim ülke abaza sapık dolu böyle olmasa giyebilir de ülkenin durumu ortada
Yanımda olmasa da tartışma konusu olur. Bu resimdeki kız gibi giymesi imkansiz
Yani tatilde genelde pek bu konularda sorunumuz olmuyor
güzel ve gösterişli giyinmesi hoşuma gider. neden tartışayım rahatça giyinsin.
Resimdeki gibi poposu dışardaysa büyük sıkıntı olur
Erkekle kadın bir değil
Giyemez. Nokta
Giyerse eskimdir veya tek geceliktir.
Evet olur çünkü benden başkasının bakmasındsn rahatsızlık duyarım
O ne giymesi gerektiğini bilir bana bu konuda söz söyletmez
Hayır ama ben yanında olmadığım zaman giyinirse büyük sıkıntı çıkarırım
tatil yöresinde özgüvensiz hareketler
bunlar
orada herkes çıplak
Beni rahatsız ediyorsa belirttim kısıtlamam zaten beni seviyorsa dikkate alır beni
Tatil ortaminda istedigi kadar kucuk giyelbilir. Herkes oyle. Kimse donup bakmaz
Baya medeniymissiniz
@ezcanrojan ben medeniyim ama ortam degil. Ortamina gore yerine gore kucukluk diyelim.
Her mekanın kendine has kaldırır durumu var maalesef kadınlar teşhiri seviyor meydanı boş bulmaya görsünler
Benim için sorun değil. İstediği gibi açık giyinebilir. Kendi vücudu. Bakan erkek kapalıyada bakıyor. Başkasına kuyruk sallamasın istediği gibi giyinebilir. Açık giyinmesi benimde hoşuma gider
Sevgilim istediğini giyinebilir ama bazı erkekler kendilerinden bilirler sen bakıyorsan kadınlara kızlara senin eşinede sevgilinede bakıyorlardır
Yani tabiki giyinebilir ama yerine göre güzeldir.. kim ne derse desin insanın bulunduğu ortama uyması lazım.. öyle ortam bana uysun diye bir dünya yok..
yoo kalanları da çıkarsın çıplak daha rahat olur hem topluma bir seviye atlatmış olur ( ! )
Yaz ve tatil olduğu için kısa giyinmesi normal değil mi?
Benim için sorun yok hayatına karışamam ama fotoda ki de civitma yani
Nasılsa yabancı yerdeyiz diye düşündüklerinden midir nedir, tatilde karışmıyorlar pek)
tatile gidiyorsak giyebilir tabi giysinde yakışıyorsa
rahat hissediyorsa giysin balık etli olsun
Benim olmuşsan vücudunu başkalarının gözleriyle paylaşamam canım. Kusura bakma. Huyum böyle. Kimse sevdiğimin vücuduna bakamaz🌸
İstediğini giyer karismak ne haddime. zaten sevgilim yok. d
tabikide hayır kısıtlayıcı ve emri vaki şeyler ilişkiye zarar ve bence gerek yok seviyorsanda bunları bilerek seversin
Benim yanımdayken istediğini giysin bensiz crop bile giyemez
Tatile denize gidiyorsak kısa giymesine çok müdahale etmem çünkü orada herkes öyle giyiyor
Ederim tabikide sonuçta tatile gidilmiş pantolon ile gezecek hali yok
Benim için sorun olur ama aynı evin içindeyken çıplak durabilir
Olmaz özgürlüğünü elinden almam istediği gibi takılsın işte bu erkekler fesat
burdan yapacaklarımı anlatırsam ayıp olur şimdi ;) ama güzel vakit geçiririz.
Bunu giyenleri anlamıyorum zaten🙄
Yerine göre giyinilmeli bence.
Olamaz. Burnundan gelir giymeden.
Giyemez popon değeneği yer
etek de giyerim mini de buna sevgilim karışamaz
sorun değil kendi kararı
Konusu bile açılamaz bu ne lan böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?