+1 yılevet karışıyorum ama takmıyo beni kızsamda giymeye devam ediyor. abartan biz değiliz tatlım sizsizniz siz tayt giymesinin adabını bildikten sonra size kimse karışmaz. taytı giyip üstüne kalçanızı kapatcak uzunlukta gömlek tşört vs giyseniz sıkıntı yok ama siz giyiyorsunuz tayt altına giydiniz donun markasına kadar görüyoruz bide üstüne göbeği açık giyiyorsunuz toto kabak gibi sonra niye karıştı... ya da niye bakıyolar laf atıyorlar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAskili short tayt oylemi ondan sonra dersiniz erkekler hayvan arkanada yazi yazdır oyleyse vur gec bedava diye zaten pazara dokmussun mali kizlarinin basina bir sey geldiginde kamera karsisinda tecavuzculere idam cezasi geksin derler giydirme o zaman kizini oyle orayi burayi acmak moda olmus medeniyet olmus kapimda besledigim kopek daha medeni o zaman sonucta ciklak
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sevgiliyken daha cok karisirdi, simdi biraz daha rahat. Ama ben yine biseyi giyeceksem, kafaya koyduysam onu giyerdim. Ikna etmesini bileceksin. bir de cok müdahale etmesine izin vermemek gerek..
01 Yorumla
İşte klasik Türk erkeği. Giyene kopek gibi bakarlar hayran olurlar sevgililerine giydirmezler hayatlarını kısıtlayıp insanın yaşam hevesini kaçırırlar.
103 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yeri ve ortamına göre değişir...
Çoğu kız bu konuların mokunu çıkartıyor maalesef. Unutmamak lazım ki, toplum içinde yaşıyoruz ve her toplum veya ortamın kendine has değerleri vardır. Sen belki abazanların Mast mezesi olmaktan rahatsız olmuyordursun, ama beni çileden çıkarır..!12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şort ve taytı herkes giyiyor. Karışılacak bir şey yok.
Giydiği şeyi beğenmezsem, giyiminden rahatsız olduğumu, başka bir şey giymesini istediğimi söylerim. İster beni dinler, ister dinlemez. Kendi bileceği iş. Kimseye yasak getirme hakkım yok.50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılyok canım ne karışıcam 21. yüzyılda yaşıyoruz. neyse ben ocakta yemegım vardı ojelerimi sürüp yemege bakim.
90 Yorumla sadece bunlara degıl sacının telınden ayagındakı tırnaga kadar karışırım hemde.. aynı haklara oda sahıptır.. hayatınızda bırı varsa artık sız ona gorede yasamak zorunda olmalısınız
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa şu erkek milletini "Ağa, Efendi, Hükmeden" sınıfından çıkarıp, "İzin verme" mevzusuna gelince, güzel, hanımefendi kızlarımız dene çıkıpta erkek milleti dediğimiz barzolara "Sen kimsin de benim ne giyeceğime karışabiliyorsun ki?" deme cesaretini gösteremiyor çok merak ediyorum.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizim bu ülkede barınacak yerimiz yok.
+1 yılAbazan bir toplumda yaşıyorsun dostum, yaşadığın ile, ilçeye göre değişiklilik gösterse de ülkenin geneli böyle.
Açık giymesi rahatsız eder ama baskı yapamam, babası bile yapmıyorsa beni iplemez direk yol veririm hdjfjfjg10 Yorumla
+1 yıl@_Nutella_ tayt derken uzun kışlık galiba altına uzun çizöe giyilenlerden. bende çok hoş ve zarif duruyor zayıf olanlarda. ama taytın üzerine kaptıcak biraz uzun bişey giyilirse. yoksa olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet brnim olana başkası iç çekemez hem siz ne anlıyorsunuz allah aşkına oranızı buranızı açmaktan sıktırmaktan
012 Yorumla- +1 yıl
Yok ben gayet iyi anladım ben sevdiğime sahiplenirim aileside ben olurum sevgikiside yeri geldiğinde kankasıda yeri geldiğinde en yakın arkadaşıda ve bu yüzden sevdiğim insanın her şeyinden mesul tutarım kendimi
- +1 yıl
Tabiki gerçek ailrnin yerini kimsee tutamaz ama yinede o da eğer sana değer veriyorsa kıskanmasılazım değilmi
- +1 yıl
Hayır aşağılamak değil sana soru sorim ozaman sevgilinle biyerde geziyotsun ve tüm kadınlar ona yicekmiş gibi bakıyor rahatsız olmazmısın peki
- +1 yıl
Herkez ister swvdipinin şık güzel giyinmesini sen başkaları sana güzelsin demesi için değil sevdiğinin sana güzelsin demesi için uğraş
- +1 yıl
Evet anladım da eyer sevdiğine değeer veriyorsan onun görüşünede saygı gösterirsin
Eski Sevgilime ! gün olsun giydirmedim çok ısrar etti ama asla giydirmedim benden ayrıldığından 1 saat sonra gördüm şort giymişti :D
02 Yorumla
+1 yılbenı baglamaz kendını bıldıkten sonra sevgılım sonucta karısmam ama nerde nasıl gıyınmesını ogretmıcem heralde kendı yerıne gore gıyınır bence
10 Yorumlakarışırım. sebebini de açıklayayım. çünkü çok güzel olur bir erkek olarak bende ilgi uyandırıyorsa diğer erkeklerde de ilgi uyandırır. sevdiğime o gözle hiçbir erkeğin bakmasını kaldıramam.
00 YorumlaBen etek askılı, şort tayt vs. giymesine karşıyım. Aslına bakarsan giyeceği herşeye karşıyım. Hiçbir şey giymesin!
:p00 Yorumla
+1 yılSevgilinin giyimine karışmak nedir ya... Beğenmiyorsan ayrıl. Herkesin bir karakteri bir yapısı var git kendine göre birini bul (NOT: İzin verdiğim anlamına gelmez. İzin vermeyeceğim hoşlanmayacağım şeyleri yapan biriyle zaten beraber olmam)
00 Yorumla
+1 yıltabiki de sevgilim de benim gibi asil olacak. Eğer bir gün elbisenin tarzı yüzünden kavga edersek kesin haklıyımdır. Çünkü ya etekle tayt giyinmiştir ya da elbise altına converse giyinmiştir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. ben karışırım şayet istediğini giyemez öyle benim ahlak kuralarıma aykırı benimle ise bana uymalı zaten bir ilişkiye başlayacaksamda en başından söylerim yoksa olmaz o iş
00 Yorumla
+1 yılO süreçten sonra aile falan bitiyor , onun ailesi sevdiği çocuk oluyor veeee öyle bir şey bana yapılsa ben bile bilmiyorum yani neler yapıcağımı. Ayrılmaya kadar gider :/
06 Yorumla- +1 yıl
Evleneceği erkek sonuçta. Kararları kızlar veremez ayrıca giyim konusunda ;)
- +1 yıl
Aynen öyle , sonunu düşünemezler çünkü.
- +1 yıl
Sokakta taciz edildiğiniz zaman tüm erkeklere b. k atmayı biliyorsunuz ama. Tamam kes fazla uzatma. Dünyanın en gereksiz varlıklarısınız kısa ve net. Biz erkekler olmasak sizler bir hiçsiniz.
Karışmalı ama herşey dozunda bence sana çok baskı yapıp, g*tünü başını açan kıxlara bakıyorsa bu onun şerefini gösterir bence.
00 Yorumla
+1 yılBen sevgilim olsa karışırım.
Erkek arkadaşının giydiği eşofman da cinsel organı belli olsa kıskanmaz mısın?00 Yorumla
+1 yılYok karışmam kendisine yakıştırdıktan sonra hiç fark etmez...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben karışmasını isterdim çok abarmayarak tabi tatlı dille ya da çaktırmadan hoş oluyor sevildiğini hissediyor insan :)
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir çok kız öyle hisseder kendine çok karışılmasından hoşlanmasada hiç karşmazsa bir bit yeniği var der bu işte :D
Cevap sahibi+1 yıleğer seviyorsanız senin ona isteklerini söyleme onunda sana isteklerini söyleme hakkı var ama zorlama hakları yok bence
+1 yılbenim kafa yapimi bilen benim istedigim gibi giyinir degilse ayrilirim sevgilisiyim alti ustu
00 Yorumla
+1 yılYakışıyorsa giysin tabi ama aşırıya kaçmadan ama evleninceye kadar özgür evlenince giydirmem
00 Yorumla
+1 yılben gericiyim yobazım cağdaş değilim. Giydirtmem hatta böyle bir teklifi sundurmam bile.
02 Yorumla- +1 yıl
sevgili kelimesi bikere bana ters. ben eşim olarak değerlendirdim bu soruyu. Eşimin mahreminide benden başkası göremez.
Karışırım! Net.
Beğenmeyen ailesiyle ya da daha geniş biriyle olur.04 Yorumla
+1 yılgiysinler tabi niye giymesinler ama bazıları giyiyor popo göbek dışarda o yüzden yani bakmayan kalmıyor onun için kızıyoruz gerçi sevgilim yok da neyse :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkimizden birisi giyecekse onları ben giyerim, ona yine giydirmem.
20 Yorumla
+1 yılErkek olsaydım karışırdım kız olduğum için böyle bir sıkıntım yok :)
00 Yorumla
+1 yılSokakta giyen olursa öküz tren ilişkisiyle bakarlar bize gelince "Giyimizsin"
İnadına giyeceğim ya10 Yorumla
+1 yılben bile kız halimle karışıyorum az çok kapri tarzı vs giymiycek gömleğinin yakası açık olmıycak gibi..
00 Yorumla
+1 yılSevgilim tabiki tayt ve askili tshirt giyebilir canim banane 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer nerde ne giyeceğime karar veremeyeceğimi vs düşünüyorsa neden sevgilim oldun diye sorardım sonra susardı.
00 Yorumla
+1 yılkendı caplarında erkeklık yapıyorlar ıste anası var babası var sana mı dusmus dımı :)
04 Yorumla- +1 yıl
kız senınkıde baskı mı yapıyor yoksa :)
- +1 yıl
hee abınse yapacak bısey yok :) benım bı kız arkadasım vardı abısınden korktugu ıcın normal gıyınırdı sonra benım arabamda hep ustunu degısır mını gıyerdı gezerdık ve gıderken eskı halıne gerı donerdı :)
Abartmaya gerek yok. Karsimda ki insan benim sevgilimse zaten ne yapmasi gerektiğini bilir benim söylememe gerek kalmaz 😎
00 Yorumlatabiki karışırım karışmıycaksam sevgili olmamızın anlamı ne
ayriyetten askılı şort tayt mini etek giydirmem zaten04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. ben tabi ki karışırım.. eğer istemiyorsa karışmamı benimle de sevgili olmayacak o zaman
00 Yorumla
+1 yılgiyene köpek gibi bakarız ama hatunumuza gıydırmeyız cunku ben klasık turk erkeğiyim :)))) @ismiyook
06 Yorumla- +1 yıl
@ismiyook aferim :)
- +1 yıl
gerceklerı bılmen duymandan daha fazla keyıf vermeyebılr dıye söyledım :)
- +1 yıl
@ismiyook gerceklerı bılmen duymandan daha fazla keyıf vermeyebılr dıye söyledım :)
+1 yılhayr ama bakan filan olursa yaşatmam onu bakanı yani :D
00 Yorumla
+1 yılZorla Beraber Olmuyorsunuz? İsteyen İstediğini Giyer Kabul Etmeyen Erkek Ayrılır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeden kımseye karışmam ama evlenınce karışırım
00 Yorumla karışırım giyemez oda bana karışabilir tabi giyindiklerime :)
02 Yorumlaailenin evinde giyebilirsin ama eşin giydirmezse giyemezsin
00 YorumlaBazı kızlar dünyaya elbise giymek için gelmişler sanki...
00 YorumlaEvlenince de sen sevgiliyken hiç karışmazdın evlenince değiştin dersiniz :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAilesi varda herkes o gotu gördükten sonra olsa ne olmasa ne?
00 Yorumla
+1 yılKarışan adamla özgürce kendini ifade etmek isteyen bir kızın işi olmamalı bence. Bu baskı sadece kıyafetle kalmaz çünkü...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Hayır karışmam. Askılı açık saçık giyinmesi hoşuma gider. topuklu falan giymeli
00 Yorumla
+1 yılTabiki karışırım, karışmasam erkekliğim'den utanırım zaten 👌
00 Yorumla
+1 yılYooo karışmam çünkü o durumu dahi aklından geçiremez
00 Yorumla
+1 yılgiymek istedikten sonra yapacak birsey yok :) ki zaten beni sallayanda yok :)
00 Yorumla
+1 yılGiyebilir tabi ya evde istediği gibi giyebilir karışmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılO kadar geniş olamadım şekerim ya. Affet benim eksikliğim
00 YorumlaYa kadin erkege ozel olmali askili sort tayt giyip orasini burasini acan kadin bir kisiye ozel degildir benim gozumde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl_Nutella_ başka erkekleri rahatsız etmeye, arzulatmaya hakkınız yok.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınlarla erkekler bir değil. Vücudunuz belli olursa tabiki arzular.
O kadar yani.
Cevap sahibi+1 yılHayır abartmadım. Tayt içlikten farklı değil. Erkekler onu içlerine giyerlerken siz pantolon gibi giyiyorsunuz. Sokakta donunuzla geziyorsunuz resmen. Tayt türü kotlar ve pantolonlar da tayttan geri kalmıyorlar. Şortlar da ne kadar dar ve kısa ise yine her yeriniz göze sokuluyor. Onları giyenler güzel değil cinsel oluyorlar.
+1 yılGiyebilir yerine göre ortama göre, sadece yanımdayken😉
00 Yorumla
+1 yılYanimda istedigi gibi giyinsin isterse hic goyinmesin :)))
00 Yorumla
+1 yılyoo göysin sorun olmaz ama ozman sevgilim değil metresim olur :D
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim paylaşamadığım için kızarım kızmaktan ziyade konuşurum
00 YorumlaKarışmam ve bana karışılmasına müsaade etmem.
10 Yorumla
+1 yılOyle birisi yanimda zaten olamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, karışmam istediğini giyebilir.😃
00 Yorumla - Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler