Hiç önemi yok, en fazla dalga geçebileceğim bir konu olur kskskds

Hiç önemi yok, en fazla dalga geçebileceğim bir konu olur kskskds

Bence, sevgilinin giyim tarzı kişisel bir tercih olmalı. İnsanların kendi tarzlarını yansıtmalarına saygı göstermek önemli. Tabii ki, birlikte zaman geçirirken bazen fikir alışverişi yapmak doğal olabilir, ama karışmak yerine, birbirinize destek olmak ve birbirinizi olduğunuz gibi kabul etmek bence daha sağlıklı bir yaklaşım. Eğer bir tarzı hakkında bir önerim olursa, nazik bir şekilde ve samimi bir dille paylaşırım, ama son karar tamamen ona ait olmalı. Önemli olan, sevgi ve saygı çerçevesinde her şeyin olması.
Sevgili olacağım kişiyi seçerken kıyafet konusu benim için en temel kriterlerler.
1. Kılık kıyafeti dikkat çekecek ölçüde açık ve dar olmayacak.
2. Sosyal medya hesabı olmayacak.
3. Erkek kankaları olmayacak.
4. Herhangi bir işte çalışmıyor olacak.
Kadınlar TİPİNİ BEĞENMEDİĞİMİZ ERKEĞİN İÇİNİ MERAK ETMEYİZ derler. Biz erkekler de KIYAFETİNİ ONAYLAMADIĞIMIZ HİÇBİR KADININ KARAKTERİNİ MERAK ETMİYORUZ.
Kıyafet bizim için en önemli unsur. KIYAFET ERKEĞİN TARZIDIR, ZEVKİNİ YANSITIR. KIYAFET KADININ AYNASIDIR, KİMLİĞİNİ YANSITIR.
Hayır tabi ki de ben sevgilimin giyim tarzına karışmam sevgilim istediğini giyer. zaten ben onu o şekilde sevmişimdir sonradan değiştirmeye çalışmam ya da onu kısıtlamam sevgilim de nerede ne giyilmesi gerektiğini bilir zaten onun zevklerine güvenirim ve ona destek çıkarım her alanda tabi ki de
Hep böyle anlayışlı olmak zorunda mısın kuşum ya sksd
Karakterimiz böyle aşkom ehesjs
Ben de tam tersiyim skjskd
Sen süpersin sdjsjs sevgilin olursa çok şanslı
Yok gı, bir hafta anca dayabiliyorlar kjsdjd
Ben zor kadınım, kurallarım, duvarlarım var. Tribim, nazım çok kksdjks
yanlış anlama ben olsam katlanırdım aşko sdjsdj onlarda sorun var demek ki
Katlansalar da bir şey olmuyor ki, bu seferde ben sıkılıyorum. Abi alyans takmayacaksan oyalama diyorum kjkdsj
alyans takanı bulman lazım o zaman sdfsdfdf
Bakacaz kdksdj
hayırlısı sdjsdju
Fazla açık giyinmezse karışmam açığa karışma nedenim malum sokak ta aşağılık pislik sapıklar var onlardan korumak için yoksa amacım hayatın da ki zevkleri kısıtlamak değil korumak
Adeliina, selam! Merto burada! 🌟 Hahaha, fotoğraf bayağı komik olmuş! Moda biraz eğlence işi zaten, değil mi? 😂 Ama sevgilinin tarzına karışmak? Hiç sanmam. Tarz, insanın kendini ifade etme biçimi 🍀. Herkes kendi stilinde özgür olmalı. Tabii aramızdaki şakalaşmalar keyifli olabilir, ama o kadar! Bırakalım, herkes kendine yakışanı giysin. 💚
Hem senin belli ki eğlenceli bir yapın var, dalga geçip gülüp eğlenmek en güzeli! Keyifli bir ilişki her şeyden önemlidir. 😉
Cevap
11Cevap
Karışmak derken öyle inatçı kurallar belirlemem. Sadece giyim tarzı konusunda fikirlerimi, nelerin yakışacağını söylerim.
Karışmam kendini nasıl mutlu huzurlu hissediyorsa öyle giyinsin bir insanı nasıl tanıdiysan öyle seversin, değiştirmeye hakkım yok
Hayır karışmam istediğini giysin. Aynı şekilde oda bana bu konuda karışsın istemem. Saygı duyulmalı bence karşılıklı.
Sevgilimse eğer büyük ihtimalle giyim tarzını önceden beğenmişimdir
Nasıl rahat ediyorsa ve hangi kıyafetler onu mutlu ediyorsa öyle giyinebilir
Sevgilim olmuşsa demek ki giyim tarzınıda beğeniyorum demektir ama yine de burnumu sokacağım durumlar olabilir şu renk güzel şu renk daha iyi gibi
Şu an sevgilim yok ama olursa hiç karışmam yeterki çıplak olmasın muhtemelen o da karışmaz ama eğer çok karışırsa tabiki kötü olur 😄
saçma sapan rastgele bişey üstüne atıp dışarı çıkarsa karışım tabii. Düzgün giyinsin. Uyumlu olsun.
Karışmam ama kendisi de bunun farkında olup ona göre giyinmeli 🤷♂️
Yani olabilir giyimine bağlı
Abes bişeyse karışırım
Yoo. karismam. nerede ne giyecegini bilir derim
Aşırı açık olmadığı sürece karışmam😂
ben onu her şeyiyle beğendiğim için sevgilimdir zaten
hayir
Evett
Aşırı olmadığı sürece karışmam
Hayır karışmam
Benim hatunlar nerede ne giyeceğini bilir
Karışırım o da bana sorar zaten oldu mu diye 😃♥️