Erkekler sorun eder misiniz bunu? Giyiyorsa ne yaparsınız?
Cvplar için thanks..
Cvplar için thanks..
İnsanları Kıyafetine Göre Yargılamam. Ama İnsan Bence Kapanması Gereken Yerlerini Örtmeli. Hayatıma Kapatması Gereken Yerleri Kapatan İnsan Alırım İstemediğim Gibi Giyinen Birini Alıp Sonra Ona Nasıl Giyineceğini Öğretemem. Madem İstemediğim Gibi Giyinen Biri Hayatıma Almam. Niye İnsanları Uğraştırayım Ki.
Sorun ederim evet
Cevap
19Cevap
Açık ve dar giyiniyorsa zaten benim sevgilim değildir... Öylelerini istemem hayatında... Pisliklerini alıp gidebilirler
@111ranaa 28 yaşındayım bakirim... Bir kızı dudağından dahi öpmüşlüğüm yok... En fazla elini tuttum... 2 tane kızı sevdim... Bir şekilde evlenemedik... nasip değilmiş... Ve onlar eşlerine tertemiz gittiler benden... Belki yarı yolda kaldım... Başım dik alnım ak... Elhamdülillah kimsenin namusunda gözüm olmadı
Erkekler niye kızların giyimine bu kadar karışıyorsunuz istemiyosaniz sevgili olmayin ilk basta
Bana aitse nerde nasıl davranmasını gerektiğini bilir o yüzden ben karışmam kimseye de laf ettirmem
Kıskanırım. Tabiki istediğini giymekte özgür aşırıya kaçarsa kısıtlamak yerine ayrılmayı tercih ederim
Hatun ben sana dışarıda tayt giymeyeceksin demedim mi djsjsj
Ona bunu benim veya başkasının demesine gerek yok başı bağlı biri bunu anlar zaten
çok açık değilse giyer ya karışamam dar zaten giysin ne olcak
Canı nasıl istiyorsa.
Nerdeee şimdikilerin çoğu güzel kardeşim 😂
Açik giyiniyorsa başindan sevgili olmam
Abartmadığı sürece giyebilir.
Aşırı olmadığı sürece sorun etmem
Ederim dekolte giydirtmem beyime (!)
Tabikide çünkü ayıp birşey
Ederim uyarırım bunları giyme istemiyorum diye
Ne kadar acik ve ne kadar dar?
Şapalaa koyarım
Ostodogomo goyorom bana komso korosomozbloo bloo