Güncellemeler
+1 yıl
Son böyle davranani engelledim ajdjdjdjdj
Ben anında cevap yazarım sadece kızlara özel değil gündelik hayatta da ayni beklemek ve bekletilmekten nefret ederim çünkü. Bir sey yaziyor sonra anında toz oluyor ben anında cevap veriyorum 3dk ilâ 2 saat kadar sonra cevap veriyor. Kaç kızla konuştuysam hepsi aynı. Neden? Tamam başkalarıyla konuşuyorsunuz anladk da bune böyle banka gişesi gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de anında dönerim. Şansa benim konuştuğum erkekler geç yazıyordu hep. Hızlı cevap yazdığım için kolay lokma görüyorlar herhalde diye düşündüm. Ancak erken bekletmemek saygı meselesidir. Zaman kıymetli sonuçta.
Bide bu olaylar var soğuk savaş gibi nefret ediyorum... yok yazma yok yaz yok göndermeli post şu bu.. soyle derdini adam gibi ne bu oyunlar
Bu arada zamanin kıymetini bilmeniz cok güzel. Bende bildim ve ona çaktım engeli sjdjdjd
En doğru karar.
Aynen öyle zamanın kıymetini bilmeyen insanın da kıymetini bilmez yürüsün gitsin
Zaten nedensizce geç yazanlar konuştuğu kişiyi umursamıyordur bence. Yine de bazıları iki yüzlülük edip direkt söylemiyorlar ve karşıdakini uzun bir bekleyişin içine sokabiliyorlar. Özellikle karşıdaki için hisleri olan biriyse uzun süre bekleyecektir mantıklı düşünemeden.
O sırada Ben;
suratıma bile bakmayan sadece 2 sene gordugum kızı 6 sene sevdim peşinden hurda Bi motosikletle 500 600 km yol gittim onla tek 1 resmimiz vardi benim telefonumu tuttu diye o telefon kılıfını ve o gün giydiğim ceketi sakladım ben bunca zaman..
Ha artık önüme bakıyorum çünkü o da öyle yaptı...
Yani ben bitanesiyle motosiklet kullanirken bile konuştum elim geldi ışıklarda dururken bildirimine görüldü olmasin diye
Değer verirken aşırıya kaçmamak gerekiyor. Söylediğim sözden biri alındı mı diye yıllarca unutmam, dert edinirim. Ancak başkalarına bakıyorum, afedersin birbirlerine hayvan gibi davranıyorlar. Kırmak, kırılmak, kibarlık falan umurlarında değil. Ben de ortama uymak daha önemli diye düşünüyorum artık. Aksi halde olan hep düşünceli insanlara oluyor.
Ben kendimi onların seviyesine indirmek yerine herkesten soyutladim yanlış biliyorum ama o insanlar daha yanlış. Allah aşkına sırf kibar ve nazik biriyim diye bana yumuşak falan diyorlardı ne alaka yani? Öyle yumuşak denen bir durumda değilim aksine çok sert bir yapım vardır ama canayakin biriyim toplumda nazik olmaya özen gösteriyorum o kadar
Ayrıca evet umurlarında olan şey de 3 tane
Ego doyurma
Cinsellik
Dış görünüş
Bunlar için insanları kırmak ne kadar saçma bir şey
Istesen de toplumdan kendini soyutlaman kolay değil ki. Illaki muhatap olmak zorunda kalıyorsun. Bu durumlarda çok fazla kibar olmamaya çalışıyorum. Aksi halde suistimal ediyorlar zayıf olduğunu düşündükleri için. Oysa nezaket zayıflık değildir. Sosyal olarak ben de insanlardan olabildiğince uzak duruyorum ama yine de hayal kırıklığına uğruyor insan umursamasa bile.
Kibar insanı zayıf görmeleri yok mu.. bir de hayal kırıklığına uğratan şey insanların boş beleş amaçsız umarsız kırıcı güvenilmez kafelerde ömür tüketen hallerini gördükçe uğruyorum... oysa ben 12 yaşımdan beri kendimi donatmaya çalıştım şu an 20 yaşında 3 dil bilen kültürlü sevecen nazik centilmen tarih ve antika meraklısı kendi isini kurmuş biriyim. Sonuncusu söyleme sebebim zayıf denilen benim kendi ayaklarım üzerinde durabilmek başardığımı asıl zayıfın okumaya diye gelip sabahlara kadar içen onlar olduğunu gostermek içindi.
Sen de öyle olmalısın. Hatta o kadar meşgul ol ki mesajlara bakmaya mecalin olmasın.
Ben zaten çok meşgul bir insanim. Ama gene de vakit ayırırım çünkü edep ve centilmenlik bunu gerektirir o onların ayıbı. Ama bazen sinirim tepeme çıkıyor çünkü cok ileri derecede sinir hastasıydım ilaç kullandım baya düzeldi ama atak geçiriyorum arada böyle "rage" derler ya.. mesela bi yumrukla motorun deposu içine göçtü 14 15 cm çapında bi krater var sjdjdjdj
Aynı krateri o kızın kafasına açmak istiyorum
Abi valla centilmenliğine kurban ama insanlar böyle işte
...
Çaktım engeli aq Puahshajdjsj
Rahatsiz oldugunu soyle gec cevap veriyosun de yoksa bilerek agirdan satabilir
Hangi birine söyleyeyim kimle konuşsam aynı durum