Yobaz oluyolar?
Bazilari da dışından kaşarr gibi ama içinde yobaz bunlar nasıl insan çözebilen var mı?
Bazilari da dışından kaşarr gibi ama içinde yobaz bunlar nasıl insan çözebilen var mı?
Sen sikebildigine cagdas diyosun herhalde evet geri kafalilar babaannelerinin adetlerini sürdürür cünkü atalarina saygilari vardir batidakiler gibi özellikle izmirliler gibi ailelerimizin yaninda alkol almayiz zinayi siradan biseymis gibi görmeyiz gece hayatimiz yok pek ama biz kayserililer toplum olarak ahlaki yonden saglamiz cok sükür namaz kildigimiz icin edepli utangac oldugmuz alkol zina gece hayati en az seviyede oldugu için yobaziz biz yobazligimizla gurur duyuyoruz kendinii cagdas sanan cagdasligin anlamini bilmeyen cagdas fukaralari değiliz :) madem bu kadar sevmiyon peslerinde dolanmazsin olur biter
Onlar pesimde dolasiyo cok karizmaymisim falan da filan da :\ ayrica bu ne kuyruk acisidir ben kizlarina atifta bulundum insanlarindan banane?
Ayni sey kirsehirliler icinde gecerli :D kitsehirde askerlik yaptimda kndan dedim :)))
Yaşamayan çekmeyen bilmiyo kardeşim baksana boş boş konuşmuşlar yobazlar işte bal gibi başka şehirle kıyaslayınca kabak gibi yobaz ve kezzbanatörler işte :\
Fazla tepkilisin madem hoşlanmıyorsun neden etraflarındasın?
kayserilimisin?
Evet ama hiç sinirlenmedim sadece bu tepkinin nedenini merak ediyorum
Anlatsam bile anlamassin ki adam ne demiş hayata benim gözlüklerimle bakmassan anlayamassın :\
Ayrica bu yobaz oluşum içindeysen zaten bana hak vermiceksin kimse ayranım eşki demez
Saçmalıyorsun inanki bir çağdaş sensin zaten dimi? Çok fazlada önyargılısın böyle düşünmen çok normal yani. bb
Bu arada ekşi diye yazılır bay çağdaş eşki değil.!
O ekşi kelimesini bilerek öyle yazdım bu 1 :\
2. si bu benim fikirlerim kimseyi ilgilendirmez :\
3. su ise daha neden boyle dusundugumu bile soylemedim cunku sen de bir kayserilisin kabul etmiceksin sacmalayip duracaksin seninle hic ugrasamam :\ :D
Ne canımsın ya fikirlerin kimseyi ilgilendirmezse burda neden paylaşıyorsun sorduk mu? Önyargılısın ayrıca ergensin hadi bb canım öptüm 😘
Ben gercekleri yazarim bunlar hayat tecrubesi :\
Seni tanimam etmem ben sana direk kezzbansin dedim mi? Demem ki tanimam etmem ama sen önyargılısın dedin ergensin dedin sen suclusun bu durumda bir düşün bunları
Istersen burada uluorta yazmiyim bunun sebebini mesaj atayim rencide etmek istemem direkt bir kisiyi burada o yuzden :\
Cevap
5Cevap
Kadınci değilim ama kayseri de yaşıyorum o yüzden ilgilenmedigim için bilmiyorum
Ilgilensen kafayi yersin bosver :\
Haha :D elimde değil ki 7 yaşından beri erkekler den hoslaniyorum
ahhaaha hemoroid olursun
Hemoroid mı niye hemoroid olayım ki?
arkadan yersen ahahhahffasaao
Hiç cinsel ilişki yaşamadım yaşamayı düşünmüyorum yani erkekler den hoslaniyorum diye arkadan verme gibi bir durum yok öyle cinsellik sanma gayligi sandığından fazlası çünkü
tamam kardes kizma :D
Yok kızmıyorum sadece yanlış bilme diye diyorum :) o yüzden yani şöyle bakalım ne düşünüyorsun bizim hakkımız da genelde Kayserili olanlar iyi düşünmez
Herkesin kendi tercihidir hacim beni cok da ilgilendirmez :D kim ne yaparsa kendine yapar
Sen Kayserili misin?
ewt hacim
Günaydın dostum neresinden sin şaşırdım genelde homofobik oluyor lar Kayserili olanlar da
Öncelkle genelleme yapmayaydın iyiydi.
Birde dışından kaşar gibi demişsin bir insanın giyiminden kuşamında kaşar olduğu kanısına vararak esas yobazın kim olduğunuda çok bariz şekilde ortaya çıkarıyosun
cogu dedim hepsi demedim :\
Ayrica sanane kardesim sen kayserili kizlarin avukatimisin ciksinlar kendilerini savunsunlar ananiza kufurmu ettik de hemen savunnmaya geciyorsunuz genc kizlardan bahsettim sacmalayip durmayin lan bir defolun
kişiden kişiye dğişir insanın ruhuyla alakalı
Hay ben onlarin ruhuna naneruhu mu beberuhi mi artik herneyseler?
Mesala neden yoboz diyorsun
Geri kafalilar babaannelerinden kalma adetlerini surduruyolar bir erkekle konusmaktan acizler okumus cahiller daha sayayimmi?
Kardeşim edepli kız sistemi ise sıkıntı yok.
Konuşmayı bilmesin
bu devirde edeppmi kaldi kardes ya? Sevgili olmadan ewlenen kiz mi kaldi? Napalim sevgili olmadan evlenemiyoruz sevgili olmayan her kiz yobaz birer kezzban oluyo otomatikmen
Şimdi edepsiz bir kız kral kızı olsa beş kuruş etmez kardeşim..
Şimdi sevgilisi olmamış kızada Kezban deme sonuçta edepsiz kızdan bin kat daha iyidir..
böyle düşünen bir tane kız bul da gorelim? Hepsi maddiyat luks araba pesinde
Valla maddiyat peşinde olan bir kız bir kuruş etmez
hepsi oyle en namuslu gorunen ev kizinin bile aklina annesi ablasi girer kendi beynini kullanamayan cahil kizlarimiz da menfaatci annelerinin lafindan cikmazlar görücü usulu bir kıza bakmaya git bakalım hemen kabul edecekmi kız seni?
anadolu tipi diyoruz yapacak bisey
hay ben onlarin anadolu tipine :\ çağdaşlıktan uzak örümcek kafalılar bence
sen demi kayseri yoksa? Ayrica uzak durmak care degil hergun goruyorum maalesef baska sehirli kizlar da fazla yok
Napabilirim kayserideyim ve o sacma insanlara muhtacim bir yerde sansima ben :\
Bir arkadaşım var gayet normal
cogu dedim hepsi demedim :\
Deme oyle
dedim bile gercekler acidir :\
Salla gitsin
saaliyom zaten kime degerse artik :\
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar