Disardan yeni geldim ve konustugum kiza mesaj attigim karsilastigim tepki bu sekilde. Kufredip duruyor agzi cok bozuk. Yazmadim diye kizmis bana. Hakli ama fazla tepki gostermemis mi siz olsaniz napardiniz?
Arkadaslar bakar misiniz bu kiz neden böyle yapiyo?
Küfretmesi çok yanlış ama arkadaşlarının kızmasını bu kadar önemseyeceğine biraz kızında tepki gösterebileceğini düşünebilirdin kızıyolar teli elime alınca ne demek bir kızın en tahammül edemeyeceği cevaplardan biridir arkadaşlarınızın düşüncelerini sevgilinizin hissedebileceklerinden daha fazla önemsiyosanız sevgili edinmeyin o zaman
Şükür namazı kıl. Tepkisini daha normal verebilirdi. Bana göre değilsin diyip muhabbeti kesebilirdi bu küfürler iğrenç. Kendine göre birini bul, farklı kişiliklersiniz, yoksa böyle bir konuşma geçmezdi bile. O daha ilgili birini istiyor, sen de anlayışlı birini istemekte haklısın
Kardes haklilik payin var eyvallah ama attigim diyalogta kizi utandiracak herhangi bisey yok cok ozel bir konusma degil yani. Verdigi tepkiye sasirdim paylasmak istedim sizinle ne var bunda. Resmini de sansurleyecektim aklimdaydi soruyu sorarken unutmusum kasten yapmadim.
Arada saygı yok güven yok. Bence arada ilişki yok. Yani olmamalı bu nedir ya. 😕 Ben anlayışıyla karşılarım da herkes bir değil tabi. Verdiği tepki de çok çok fazla 😕
Sen o kadar önemsiyordun madem arkadaşlarım diyene kadar arayıp haber verseydin. Birde haklı gibi su üstüne çıkmaya çalışmışsın. Yaptığın şeyde oyunnn çok önemliymiş gibi.
Nereye gittiğimi biliyordu sonuçta gerek duymadım. Kaçmıyoruzya eve gidince konuşucaz zaten. Kızlardaki bu dakika başı bilgi paylaşma hastalığını anlamıyorum.
Nereye gittiğini biliyo olması senin onunla irtibati kesmen gerektiği anlamına gelmiyor. Sonuçta kız seni önemsediği için kızmış. özür dilemen gerekirken birde atar yapıyorsun
Ben ona yazmış olsam bile geç cevap vericektim. Bu yüzden yazmadım. Hızlı yazınca da oyun bölünüyor. Bunda büyütülecek bişey göremiyorum ben olsam pek kızmazdım. Tepki gösterirdim ama konuşmayalım hadi ordan. git falan demezdim.
Biz dışardan gördüğümüz halde kızabiliyorsak o da koşmakta çok haklı. Geçte olsa haberi olmuş olacaktı. Alt tarafı bir haber vereceksiniz bunu bile beceremiyorsunuz. oyuna verdiğin değeri kıza versen keşke. D
Yahu demekki birşey var ki haber veremiyorum yazamıyorum. Keşke yalan söyleseydim şarjım bitti falan deseydim bu kadar büyümezdi olay. Dürüstlük işe yaramıyor cidden. Sanki savaşa gidiyorum haber vericem. Dışarı arkadaşların yanına gidiyorum diye çıktım işte bu yeterli.
Su kizlara deger verdiginizi hissettirseniz keske tamam arkadaslarinin yanindasin da bir tuvalete git ara konus bir dakikani almayacak sey icin boyle tartismalara girmissin
Bence sabahi bekle hatta gece yatarken guzel bir mesaj gaz ve whatsapptan cik son gorulmen ona yazdigin saat kalsin. Sabah da arar konusursun sakinlesmis olur
Kiz sana guvenmiyo. Bide cevrimici olmussun ama kiza yazmamissin. Bence kiz az bile etmis. Ha bu arada keske kizin resmni karalasaydin falan buraya atman pek dogru olmamis
Alt tarafı miii? Ne kadar kötü bir olay bu biliyo musun demek ki sen kızı sallamiyosnn ya da yeterince sevmiyosun bence siz erkeklere değer verince havalara giriyosunuz
Hatamin farkindayim ozur de diledim. o an bakamadim tele iste daha dogrusu surekli yazamam diye mesaj atmadim bekletmek istemedim ama bidaha konusmayalim diyor bana
Arkadasim bak ben neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum. O an 2 3 dk cevrimici kaldim ne yazsam diye dusunuyordum o da baskasi var kesin dedi sinirinden artik tepkisini belli edecek bir sekilde camur atiyor. Oyle bisey yapmayacagimi cok iyi biliyor. Sinirden sacmaladi hepsi bu.
Bak senin burada yaptığın hata , kız sana trip atarken senin de kendini savunmaya çekmen. Savunmayacaksın. Kız asıl neye kızmış senin dışarda olmana değil, çevirimiçi olup yazmamana. başka biri olduğunu düşünmüş. demek ki güvenmiyor. ya da sen güvenini kazanamamışsın. eğer öyle olsaydı anlayışla karşılar. arkadaşının yanında derdi.
En İyi Cevaplar